Heti mozibemutatók: június 27.

Azt hiszem ez a hét Bay robotpornójára volt kihegyezve. Szerintem nekem a zsúfolt hét miatt már csak hétvégén fér bele.

  • A pokol kapujában (Araf) – török-francia-német filmdráma amit érdemes vagy nem érdemes megnézni?
  • Transformers: A kihalás kora (Transformers: Age of Extinction) – 165 perc. Bay megint elborult a játékidővel.
  • Yves Saint Laurent – francia életrajzi dráma, hogy kiről az a cím alapján kitalálható.
human
írta
2014. 06. 27. 02:33
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: június 27.” bejegyzéshez

  1. UUUUUhhhhhhhhhhhh legyen minnel hamarabb Transformer kibeszelo, mert annyi duh van bennem azzal a filmel kapcsolatosan, hogy mar nagyon ki kellen irnom magambol.

  2. mért van benned düh????
    én megnéztem, brutál látvány van benne
    pörgős, tele van akcióval, ami nem gagyi, hanem a cgi csúcsa szerintem
    ez a film is hamar átszakítja az 1milliárd dolláros bevételt az tuti

  3. Kerüljétek el a TF4et..tényleg..Semperrel tudok egyet érteni,szó szerint idegesen jöttem ki a filmről..

  4. TF4:
    Megalomán,brutál akció,cool beállítások,némi poén,jó verdák,naplemente és lobogó amcsi zászló.
    Mivel én erre számítottam ezért engem már nem zaklatott fel semmi.
    Nagyon jó kis film volt.

  5. Kihalás kora…Ja! Csak nem a dínókra, hanem a nézőkre fog vonatkozni, ha így folytatják! Reboot, remake, sok cgi gagyi sztorival. Kiváló trend! Mondjuk lehet, hogy ezt még megnézem, de Bay már behajózhatna egy nyugalmas kikötőbe, hogy pihenjen egy kicsit. Ráférne. (10-20 év mondjuk?!)

  6. Kedves Nagy Péter!

    Igazad van ezek mind benne voltak hozza teszem az akcio jelentekbol alig lattal valmit, mert olyan gyors volt. Amugy nekem inkabb lelki fajdalmat okozott a sok logikatlansag es baromsag hegyek.(meg Bay eddig 3 tf filmjehez kepest is) De mindegy majd a kirtikanal spoilerezek.
    Akinek tetszett az elso 3 resz az menjen nyugodtan, mert kb ugyan az de annak ellenre, hogy ultra sok cgi van benne, nem erdemes 3d-ben nezni.

  7. alig látni valamit?????
    csomo lassított jelenet van
    ez a cgi csúcsa!!!!!!!!!!!!44
    bay az akció terén megelőzi a modern technikát!!!!
    azt még elfogadom hgy a sztori valakinek nem tetszik, de hogy ha valaki azt mondja hogy az akció jelenetek nem jók meg hasonló az kiveri a biztosítékot nálam
    én személy szerint imádom
    bad boys 1-2, armageddon, szikla, sziget, pain and gain, transformersek

  8. Este néztem emg a TF-t. Vígjátéknak jó volt, mert Whalberg jól tolta a rizsát, sokat nevettem. Az akciójelenetek is korrektek voltak, kivéve a qrva sok kamerarángatást. A látvány is csúcs. Azonban a rendezés és a forgatókönyv/sztori/vágás kritikán aluli. Ezek annyit rontottak a filmne, hogy jó szájízzel is max 4/10, ami így is túlszárnyalja TF 2-3 filmeket. Nem véletlen, hogy sok néző kiment a teremből a film kb felétől kezdődően.

    A sok CGI-fan, akik csak az efektek és látvány miatt mennek moziba, azoknak kötelező, de aki teheti, az messzire kerülje el ezt a filmet. Bay inkább csinálna Bad Boys és PAin&Gain stílusú filmeket, mert amit TF fronton muitatott, annál kevesebbért is ástal el már rendezőt a sivatagban.

  9. Én TF fan vagyok a hibák ellenére nagyon szeretem az összeset.
    Ami negatívum nekem is hogy a forgatókönyv kb. ugyan azt a klisét követi mind a 4 résznél.

    Ennek ellenére, kétszer néztem meg mindíg mással voltam, és kb. tátott szájjal jöttek ki a teremből annyira tetszett nekik.
    Mert szerintem igen is elég pörgős ahhoz hogy egy laza 2,5 óra kikapcsolódást nyujtson.

  10. Spolier
    Ismét mondom a látvánnyal semmi bajom és igen amikor volt lassítás jól nézett ki, de amikor valami pörgős akció jelenet, volt úgy rángott a kamera, mintha földrengés volna és persze tudom hozzá szokhattam volna az elmúlt 3 részből de nem ment. És ismét elmondom nekem a kurva forgatókönyv nem tetszett és Marky Markot(ő is csak azért volt jó, mert kb minden popént neki adtak) leszámítva az összes szereplő idegesítően szar volt és még mondjuk John Goodmanbot is a szivarjával+köhögésével kicsit zavart de végső csapás amikor eltemettem magamba ezt a filmet az az volt amikor az ellenséges űrhajón(mely egy másik galakszisból jött és ezelőtt nem jártak a földön) fehér ping-pong labdára festett piros szemű nyüszítő szétszerelő robotok támadtak a csajra……+kutya vagy farkasbotoknak a hátán dizájn elemként sörény is volt és akkor már csak kicsit említem meg a kis féllábú kék hajú robotot.És annyi logikai faszság volt a filmben, hogy komolyan 1000 karakter nem lenne elég.
    De egy haverom monta meg a frankót a kiborulásomra. Egyszeűen ez 6-18 éves korosztályt célozza meg a film és nem én 28 évesen vagyok a célcsoport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.