The Last Man-előzetes: fegyverrel, egyedül

Egy rövidfilm trailere érkezett megint, és csak a posztapok alap miatt mindenképp bele kell majd nézni. Egy katona mélyálomból ébred arra, hogy ő az utolsó ember a Földön.

human
írta
2014. 07. 15. 10:54
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “The Last Man-előzetes: fegyverrel, egyedül” bejegyzéshez

  1. épp ez az, hogy azokat kell büntetni, akik nem csinálnak előzetest. egy nincs az az isten, hogy belekezdjek egy 7-10 perces filmbe. ha van előzetes, akkor van esély rá. de a semmire nem fogok elszabni ennyi időt.

  2. Hát ember, értem én, hogy ma már tilos 2 percesnél hosszabb netes anyagot készíteni, mert különben senki nem nézi meg, na de az, hogy “nincs az az isten, hogy belekezdjek egy 7-10 perces filmbe”… Mondd csak, nettó mennyi random fb-postra kattintasz rá, amikor épp unatkozol? Ha nem megy el velük napi min. 7-10 perc, akkor nem is vagy regisztrálva.

    Btw: a tag csinálta a Moonban Garry smileyjait!! plusz a többi hagyományos kijelző grafikákat.

  3. ahogy egy régi novellában írva vagyon.
    Az utolsó ember a földön ül a lakásában. Kopognak az ajtón

  4. Copperhead: :D Ezt Fredric Brown Knock írta, mint a világ legrövidebb horror sztoriját, még 1948-ban. Egyszer poénból pár híres sci-fi iró még a hetvenes években versenyzett, hogy ki tudja jobban folytani a novellát. Valamikor megvolt nekem még egy régi Galactika magazinban. Jó lenne újra megszerezni… :)

  5. Ezt a látványvilágot inkább a játék alapján készült STALKER filmnél látnám szívesen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.