Annabelle-előzetes

Tudom, hogy mindig is a The Conjuring spinoffjára vártatok, most végre befutott a trailer is! Egy démoni babát vizsgál a természetfelettivel foglalkozó páros. Katasztrofálisnak tűnik.

human
írta
2014. 07. 18. 04:19
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Annabelle-előzetes” bejegyzéshez

  1. Akkor most van anyag 25 evre. Fel fogjak dolgozni az osszes megszallt targy tortenetet a The Conjuringbol? Nagyon otletes.

  2. Szerintem ez a különszál kb ennyit bírt el: 2,5 percet. De gondolom látnak benne annyi pénzt, hogy megérje nekik.

  3. hát szerintem pedig pont a baba volt a legfélelmetesebb az egész filmben (mármint a conjuringban). ne csinálják 2 órásra, 80 perc bőven elég, és ha jól nyúlnak a témához jöhet. legalább nem akar többnek látszani mint ami.

  4. Holy priest….nem tudom sárcok,egenm érdekel….de most félre a témával 1 kicsit!!!!ki az a hülye aki ilyen ronda babát vesz a gyerekének?Ránézel és már kiráz a hideg….

  5. Ez a baba pont úgy volt nagyon félelmetes, ahogy a démonok közöttbe beleepitettek… Nem vagyok kíváncsi rá mi történt előtte, az a két perc a film elején pont elég rettento a maga rejtelmessegevel… Szerintem veszteni fog a misztikumabol

  6. Igy van. pont addig lesz misztikus amig minden titkat fel nem fedik. Amugy minden baba felelmetes. Most essunk hanyatt attol hogy a Wan csapat ezuttal egy otvenezredik babas horrort forgatott? O mar mindig is horroriparos marad. Azt hozza amit az atlagnezo elvar, de sosem lesz egyedi vagy emlekezetes, mert a sajat kliseinek keretein belul mozog es csak technikai aspektusbol vannak rendben a filmjei. Egyebkent meg batortalan, kiszamithato es sablonos az elozo 3 filmje es minden felcserelheto bennuk tetszolegesen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.