SDCC: Guardians of the Galaxy 2

A Marvel rengeteg időpontot bejelentette a jövőre a múlt héten, de nem igazán foglalkoztam ezzel, hiszen a már ismert neveken kívül csak annyi volt ott, hogy Untitled Movie. Na most ez változott, mert az egyikről, 2017 július 28.-áról kiderült, hogy a Guardians of the Galaxy folytatásának van lefoglalva. James Gunn marad a rendezői székben, ami a Guardians előzetes fogadtatását nézve nem annyira meglepő, úgy tűnik jó űrkalandot dobott össze nekünk.

9 hozzászólás a “SDCC: Guardians of the Galaxy 2” bejegyzéshez

  1. Ezt az első mondatot majd fogalmazd át :)

    ***

    Azért bátor dolog egyből 2 filmre szerződtetni valakit (bemutató nélkül)… na de majd kiderül. Tényleg jónak tűnik.

  2. ilyen kritikák és hype mellett siker lesz, de ha bukna is moziban (mondjuk 100 + 100M amcsiban és világszerte), akkor is bőven visszatermelné az egész franchise a pénzt, arról nem is beszélve, hogy a Marvelnek az Avengers 3 miatt, a Guardians folytatása mindenképp kifizetődő. Ők most még legalább 5-6 évig nem tudnak igazán nagyot bukni, annyira húzzák egymást a párhuzamos filmek, valami eszetlen nagy dolog, amit felépítettek pár év alatt. Szerintem kb 2020-ig úgy dátumoznak, ahogy akarnak, még a kisebb filmjeik is elkergetik a konkurens bemutatókat.

  3. abelh:pont volt itt 1-2 hónapja egy cikk arról hogy a Disney-Marvel 2028-ig elvan látva tervvel… :D

  4. Ez elég jó hír. Bár tényleg nem meglepő. Ennyi pozitív kritika mellett meg főleg.

    (Egyébként most, hogy Iron Downey Jr. elejtette, hogy hát talán mégis visszajönne pár Vasember-filmre, nagyon reménykedem egy Őrzők-Vasember társulásban)

  5. Odin:

    vágom. arra kartam célozni, hogy egy adott film bevételétől, és kisebb-nagyobb buktáktól függetlenül ők az alfahímek a piacon és a vakon berendelés egyáltalán nem lutri náluk még jó darabig.

  6. abelh: Kíváncsi vagyok hogy meddig lesz meg ez a lendület. Én mindenesetre szúrkolok a Disney-Marvelnek. :) Bár igaz a Vasember 3 volt az az egyetlen film amit legszívesebben kitörölnék az emlékezetemből. :) Am neten kering egy olyan hír hogy Downey lehet benevez egy Iron Man 4-re.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.