Blockbuster watch: Turtle power (2. rész berendelve) + Guardians

A cím kihagyhatatlan, hiszen. A lényeg, hogy a Teenage Mutant Ninja Turtles film és kaszált. Bár a kritikák és a wom szar, avagy nem annyira ajánlják egymásnak az emberek, de a brand eladta a filmet az első hétvégén. 65 millió odakinn, 25 a világ többi részén, de a brutál magyar piacon még nem nyitott sajnos. Augusztus 4. legjobb nyitánya még úgy is, hogy a Guardians az ellenfele ugye.

Paramount meg is örült a hírnek, rögtön berendelték a második részt, elvileg 2016 nyarán érkezik.

Közben a Guardians of the Galaxy esett egy 55%-ot, második hetén 41,5 milliót kaszált Amerikában. Világszinten már 313,2-nél jár. Ez elég normális esés, Captain America 2 is ilyesmit hozott, szóval jól tartja magát a hír, a héten meg is tudjuk mennyire kell ennek örülni, mert végre hozzánk is elér a film.

A végére még a katasztrófafilm, az Into the Strom maradt, ami 26,3 milliót szedett össze a Földön. 50-ből készült, plusz reklám, szóval ez maximum a tévéjogok eladásakor lesz pozitívban, szóval nem fogják erőltetni a CGI katasztrófafilmeket most megint egy darabig.

9 hozzászólás a “Blockbuster watch: Turtle power (2. rész berendelve) + Guardians” bejegyzéshez

  1. 1. Hihetetlen milyen erős a TMNT brand még mindig – és nem akarok újra belemenni, volt róla elég duma, meg podcastben is – , de Bay megint durván eladott egy sikeres márkát végtelen blőd köntösben, elképesztő ez a 65 millió. Örülök nekik, mert az első rajzfilmet imádtam, de semmi minőségbeli változás nem lesz a 2. részre, szóval marad nosztalgiázni a linkelt főcim.

    2. A Guardians most tart ott, amit kb előre prognosztizáltak nekik, szóval ütős. Szerintem a Kapitányt megelőzi és Katnissig marad is a legsikeresebb film az évben.

    3. Az Into the stormtól még ez is erős, de szerintem a 2x szorzó sem lesz meg neki, és 40M alatt csókolom.

  2. hátha? 2020-ig előre be vannak táblázva az évek :)

    into the stormnak csak a tévés ajánlóját láttam, ott elkönyveltem twister-sci-finek

  3. Into the storm eleve egy erősen televíziós hangulatú történet. nem erős egyáltalán.

  4. 1. Abelh:

    A TF4 az idei év legsikeresebb filmje, utána x-men, Maleficent (Demóna) és aztán az Am. kap. 2.

    És szerintem a a Guardians is jól fog teljesíteni bevételben, már most is nagyon jó. Esélyes h ott legyen az idei év top 5-jében :)

  5. Szerintem Abelh az USA-ra vonatkoztatva írta a véleményét. Úgy meg korrekt a megállapítása…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.