Az Age of Ultron sajtóanyag

A Disney kiadta a semmitmondó “történetet”. Avagy ebből nem sok minden új dolog derül ki: össze kell fogni Ultron ellen, Paul Bettany Vision lesz miközben az Avengerek szövetséget kötnek a Maximoff testvérekkel (a két színész a Godzillában házaspárt alakított:), bár nem egyszerűen.

Marvel Studios presents “Avengers: Age of Ultron,” the epic follow-up to the biggest Super Hero movie of all time. When Tony Stark tries to jumpstart a dormant peacekeeping program, things go awry and Earth’s Mightiest Heroes, including Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow and Hawkeye, are put to the ultimate test as the fate of the planet hangs in the balance. As the villainous Ultron emerges, it is up to The Avengers to stop him from enacting his terrible plans, and soon uneasy alliances and unexpected action pave the way for an epic and unique global adventure.

Marvel’s “Avengers: Age of Ultron” stars Robert Downey Jr., who returns as Iron Man, along with Chris Evans as Captain America, Chris Hemsworth as Thor and Mark Ruffalo as The Hulk. Together with Scarlett Johansson as Black Widow and Jeremy Renner as Hawkeye, and with the additional support of Samuel L. Jackson as Nick Fury and Cobie Smulders as Agent Maria Hill, the team must reassemble to defeat James Spader as Ultron, a terrifying technological villain hell bent on human extinction. Along the way, they confront two mysterious and powerful newcomers, Wanda Maximoff, played by Elizabeth Olsen, and Pietro Maximoff, played by Aaron Taylor-Johnson, and meet an old friend in a new form when Paul Bettany becomes Vision.

16 hozzászólás a “Az Age of Ultron sajtóanyag” bejegyzéshez

 1. [törölve a Maximoff kérdés: a válasz többször is elhangzott, Marvelnél nem mutánsok lesznek és nem Magneto az apjuk, erre jutottak az ügyvédek]

 2. 2 mutáns az evendzsers kettöben?!?!?? Jön farkas és küklopsz!!!(trollkodok nyugi. :D)

  Érdekes lesz..kíváncsi vagyok mi lesz a teljes story. (Pl cap 2-ben a Hydra csavar elég nagyot szólt.)

 3. Ez a sztorikiszivrágás eléggé semmit mondó. Nagyjából bárki összerakta fejben, hogy valami ilyesmi lesz majd. :)

 4. Kíváncsi leszek, hogyan gyengítik le Quicksilver (vagy akárhogy is hívják majd) képességét, mert az X-Men-ben mutatott teljesítménye alapján nagyjából bárkit lenyomna ebből a csapatból. Megfékezéséhez kb. egy Hiro Nakamura kellene.
  Képregény-tudósok biztosan tudják a választ.

 5. SPOILER(?!)

  inkább az a kérdés, hogy a nővérének a képessége mennyire lesz lebutítva, mert elvileg egymaga képes elbánni Ultronnal.

 6. “pont ezrét ilyen semmitmondó”

  Jah, ezt eddig is tudtuk. A kérdés inkább az, hogy HOL A TRAILER???

 7. ZMaX, tükör: Thor meg Hulk is kapott gyengítést rendesen, hogy ne lógjanak ki annyira a többiek közül, QS-t SW-t is lefokozzák valószínüleg.

 8. Hawkeye meg fel van erősítve? Kicsit viccesek ezek a bádogemberek a kiálló nyilakkal…Az AV 1-ben is csak töltelékember volt, mikor a repkedő alien-eket nyilazta. Van, amit meg kéne hagyni 2 dimenzióban, ha már képregényfeldogozásoknál tartunk…

 9. Bocsánat, de én most nagyon tudatlanra veszem a figurát:

  Engem inkább az érdekel, hogyan fogják egy filmen belül a – számomra – semmiből jött Ultront felvezetni, megerősíteni majd legyakni úgy, hogy az koherens legyen.

  Mert azért az előző Avengers elég komolyan meg volt alapozva, sok filmmel és átíveléssel, míg Ultron csak úgy jön, lát és némi győzelem után olyan erős lesz, hogy az Bosszúállókért kiált, majd megdöglend? Persze, akik kenik-vágják a képregényeket, azoknak ez nem lesz egy hűha, de a többieknek talán.

  Na, a sok picsogás után azért szeretném leszögezni, hogy én is nagyon-nagyon várom!

  (És kéretik nem letépni a fejem :D)

 10. Oké, hogy nem Magneto lesz az apjuk, de ki lebeg balra ott a háttérben? Mert ‘valakire’ hajaz…

 11. Az nekem is feltűnt hogy míg a marveles első részek szépen felépítették egymást, addig az új (a 2.) marvel részek filmvégi jelenetei totál semmit mondóak… jelentéktelenek a jövőre nézve.
  Ez alól egyedül az am. kap. 2 kivétel mert az legalább már elkezdte építeni az avengers 2-t … de az még kevés.

 12. Abu: Thor 2 vége felvezette a Collector-t meg GoTG-t, GoTG vége utalt Adam Warlock-ra. Nekem úgy tűnik hogy a Phase 2 inkább filler meg univerzum bővítő szerepet tölt be a Phase 3-ig, mivel igen azt építik Thanos-sal meg Infinity stone-okkal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.