Délibáb: poszter és trailer

A főszereplő focista a magyar pusztán rejtőzködik a hatóságok elől egy eladott meccse után, így kerül valami világvégi tanyára, amiről kiderül, hogy rabszolgatelep. Először nem akar a lázadók élére állni, de végül kénytelen lesz. Magyar western! A film előzetes korhatár besorolás alapján 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

A plakát amúgy nem is rossz, az előzetes meg a tovább mögött van.

Ezt a videót mintha láttuk volna már, viszont most HD-ben virít.

A Délibáb posztere

15 hozzászólás a “Délibáb: poszter és trailer” bejegyzéshez

  1. Végre nem zsidós holokauszt téma, nem is a cigányok kirekesztett, sanyargatott mindennapjait mutatja be hanem ez valami új; Django tescos-változat.

    Fejlődik ez a magyar filmgyártás, s mindezt csak 560 millió forintból.

  2. Én jártam becsülettel magyar filmekre és nem az első csalódásnál hagytam ott őket már jó ideje.
    Viszont nem ez lesz az a film amivel visszatérek a moziba. :)

  3. itsme

    A kirekesztésről szól majd ez a film is,ne reménykedj!Ráadásul a forgatókönyv alapján valami ritka buta módon.A magyar filmeseknek sajnos még mindig az egyik kedvenc témája ez,amitől szinte képtelenek elszakadni.És ebben is lesz cigányozás és emlékeztetés arra,hogy a magyar milyen egy gonosz,lepukkant,szemét népség.

    Még a könnyednek szánt Utóéletbe is belekerült egy kötelező roma szál és egy értelmetlen zsidózás,csak hogy szégyelljük kicsit magunkat.

    De mindezek ellenére én is úgy érzem,hogy azért javul a hazai film.És ezt teljesen irónia nélkül mondom.Még ezt is megfogom nézni,pedig sajnos könyv és az előzetes nagyon nem húzott be.

  4. Az a bazi nagy sárga 16-os jelzés számomra teljesen hazavágja. Mi a fontosabb, a film, vagy az a rohadt karika? Néha úgy érzem, az utóbbi.

  5. Erre ki adott pénzt? Komolyan kérdem!!PL: Hol van Goda Krisztina Toldi Miklósa? Bár Toldiról hallottam más verziót is Vagy lehetne készíteni jó kis történelmi filmet PL: Rákóczi féle szabadság harc, vagy 1848-49, vagy Kinizsi Pál, ebből egész jó kis látványos filmet lehetne csinálni a jó történet vagyis “Igaz történet alapján” szöveg előbiggyesztésével! II. Lajos, Amit úgy állíthatnának be mint gyilkosság, de lehet az is volt nem tudja azt senki! stb. És még annyi jó történetet lehetne megfilmesíteni a magyar történelemből hogy csak na! Erre meg ez! Hát mi ez! pfújjjjjj!Komolyan mondom ha kijön dvd-n én megveszem teleszékletelem visszacsomagolom oszt elküldöm postán a rendezőnek nehogy azt mondja hogy le se sz***m a művét! Köszönjük Hajdú Szabi! Ráadásul Hajdú a vezetékneve! Bakker!

  6. Hihetetlen!!! Magyar-film-poszter, ami nem annyiból áll, hogy feldobálták rá a főszereplők arcait! Kudos az elkövetőnek! Valami lehet, hogy elkezdődött? :)

  7. Szegény tökre becsületes, angyallelkű afrikai übermensch jól móresre tanítja ezeket a rohadt görbelábú paraszt ganajtúró, sötét állat magyarokat. Na, aki erre a szélsőliberális szar szemét mocsokra elmegy, pénzt ad ki, vagy akár ingyen megnézi, az meg is érdemli. Ebből a provokatív, előítéletes, magyargyűlölő faszságból ez a trailer is bőven elég volt. De ha nem az lenne a sztori, mint amit le lehet szűrni, hát ez milyen rendezés meg vágás már? :DDDD Meg ezek a hangsúlyozások… Te jó ég, igazi hazai hígfos, kb. Szomszédok szint…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.