9 hozzászólás a “Furious 7 – november elsején érkezik a trailer” bejegyzéshez

  1. Valami eszelős ,hogy mennyire nem várom már ezt a részt. Tököm tudja miért, de már nem érzem azt a bizsergést, amit még az 5 és a 6 rész beharangozása előtt volt. Talán ráuntam, mer az előző két részt nehéz lesz felülmulni. Sokadjára már nem az igazi….
    Félő, hogy egy elcsépelt ,erőltetett rábaszás lesz ez a rész. Ez a Walker potlék módszer sem az igazi már.
    Egy valami miatt azért megnézem, h mennyire lesz szar a CGI Bryan, erre kíváncsi vagyok mit barmoltak.

  2. Én várom. De egyébként ha nem várnám, mint te tarol, akkor is megnézném még azért is, mert Paul Walker előtt hogy máshogy tisztelegjen az ember, minthogy megnézi a filmjét.
    Szerintem. Ez a minimum.
    Legyen szó bármilyen filmről, egy imdb-s 5 egészes filmjéről, akkor is megnézném.

  3. ezek a címrövidítések annyira erőltetettek…. ezzel akarnak komolyságot kölcsönözni a filmnek ? pont az ellenkezőjét érik el vele, mindegy várós, az 5 rész überkafa volt, 6at kicsit elkapkodták, de jó ezt a szériát rendes költségvetéssel látni

  4. Justin lin bolondított bele a sorozatba és már nagyon várom a következő etapot.James Wan vajon mennyire száll el az akciókkal?
    Remélem megtartja azokat az elemeket amiktől sikeres lett ez a széria.
    Teaser jön vagy rendes trailer?

  5. zsoltiabeka: Szerintem felesleges ezen a címrövidítèsen lovagolni, anno az 5. rèsznek is olyan volt ès úgy is “überkafa” volt. :)

  6. Én a mai napig nem láttam a 3.at,csak 1-2 jelenetet belőle(nem is érdekel),de az összes többit nagyon szeretem.Ezt is várom,főleg James Wan-ra vagyok én is kiványcsi,hogy mit kezd a témával :)

  7. Lehet benéztem valamit de azt hittem a tokyo driftes forma is benne lesz. Mintha régen valami képen amit asszem itt láttam rajta van… vagy nem lesz nagy szerepe és azért tették rá nem tudom :D

  8. ja tényleg Fast Five :) hát erre egyáltalán nem emlékeztem, mondjuk felesleges is, ú de azt a részt nagyon eltalálták, remélem most is sikerül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.