14 hozzászólás a “Lemaradt terminátorok” bejegyzéshez

  1. Cameron forogna a sírjában, ha már lenne neki. Nem hittem, hogy van lejjeb T4 után. Tévedtem.

  2. hát eddig se vártam kb semennyire ezt a filmet, de ezután még annyira sem…csak azt sajnálom h szegény Doctor első nagy hollywood-i filmje pont ez lesz :(

  3. Ezek a storyboard koncept ábrák nem is rosszak! Sőt, totál meggyőztek. Ha ezt egy az egyben mai pöpec CGI vel megcsinálják, ütni fog rendesen.

    Ezek a jövőbeli háborúból lesznek jelenetek. Feltételezhetőleg, hogy az lesz a nagy váltás, hogy korábbról kezdik az eseménysort, tehát a régi 1 esnél a meztelen picsával csapódik a sikátorba jelenetet megelőző eseményekkel fognak talán indítani, amikor még Reese együtt harcol Johnnal a cyborgok ellen. Ha ez legalább a film40% át kiteszi, akkor nem lesz ez annyira rossz. De félő, hogy ez a storyborard scak egy 15 percnyi felvezetőre lesz elég,aztán jön a faszolás ezekkel az uncsi szinészekkel.

    Bárcsak Michael Biehn fejét rámontíroznák jajj courneyre képkockáról képkockára, jelentősen nőne a film minősége.

  4. Ennek annyi köze lesz a terminatorhoz, mint a 4 nek….felhasználják a neveket és ennyi. Nem emlékszem hogy a James Cameron féle terminator univerzumban, a lázadó gerillák, helikopterekkel repkedtek volna…igaz mi értelme lenne egy nyomasztó sötét égbolton, ami nem mellesleg tömve van Hk gépekkel…tehát a légi uralmat az emberek sose birtokolták…ez a film máris a “szarvésön” idővonalát hivatott tovább vinni….az is halmozta a baromságokat keverte a szezont a fazonnal ez méltó utódja lessz. Sokaknak teli új ötletekkel, amik amugy se új keltezésüek, korábbi regényekben színvonalasabban voltak megvalósíotva. Nem a szereplőket szidom, azok olyanok amilyenek, viszont a sztori az szánalmas kategória. Akinek látvány kell az ki fog elégülni…aki pedig egy igaz terminator sztorit szeretne, az olvasson könyvet…mert ebben 1% nem sok annyi nem lessz…

  5. Ez a casting borzalmasnak tűnik: Emilia Clarke-on kívül senki sem látszik jó választásnak. Okés, hogy Michael Biehnt nehéz pótolni, de azt, hogy miért pont Jai Courtney-ra esett a választás, el sem tudom képzelni.

  6. Legalább tudjuk miért lőtte ordítva a földet Jay. ott volt 1 terminator feje. a leányzó pedig azon nevet, hogy 1 üres fejtől betojt a csávó és beleengedett 1 sorozatot. aztán mindketten elballagnak mint akik jól végezték dolguk. Pedig eddig úgy néz ki ebbe a filmbe senki se végezte jól a dolgát. A marketingesek biztos nem.

  7. Ezekkel a képekkel kellett volna kezdeniük. Jobbak egy fokkal a múltkoriaknál. De trailer lesz a döntő.

  8. Nyugi van már! :)
    Azért ilyen szarok a promoképek, h kellemesen csalódjunk a filmben! :D Okos húzás sz’tem… Eddig is temették a filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.