Tarantino úgy érzi még 2 film van benne

A Hateful Eight lesz a 8. műve, 2015 elején forgatja a téli bemutatóra, utána még rendez kettőt és szépen visszavonul. Ezt nyilatkozta a témában:

I don’t believe you should stay on stage until people are begging you to get off. I like the idea of leaving them wanting a bit more. I do think directing is a young man’s game and I like the idea of an umbilical cord connection from my first to my last movie. I’m not trying to ridicule anyone who thinks differently, but I want to go out while I’m still hard… I like that I will leave a ten-film filmography, and so I’ve got two more to go after this. It’s not etched in stone, but that is the plan. If I get to the tenth, do a good job and don’t screw it up, well that sounds like a good way to end the old career. If, later on, I come across a good movie, I won’t not do it just because I said I wouldn’t. But ten and done, leaving them wanting more, that sounds right

Röviden: még azelőtt akar visszavonulni, mielőtt leáldozik a csillaga. 10 film a terv, de ez azért nincs kőbe vésve. Ha a 10. filmje jó, akkor örömmel fejezi be azzal. (Gondolom itt arra utal, hogy ha azt elbassza akkor a 11. borítékolható.) Persze később ha belefut valami nagyon jóba, akkor azt meg fogja csinálni.

human
írta
2014. 11. 11. 15:21
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Tarantino úgy érzi még 2 film van benne” bejegyzéshez

  1. Tarantino az egyik legkülönlegesebb mainstream filmkészítő szerintem, szóval én örülnék, ha még jó sokáig örvendeztetne meg minket a munkáival.

  2. Luc Besson is vmi hasonlo tízes mérföldkőről hadovált a 2000-es évek közepén, és látjuk mennyire lett következetes.
    Tarantino alkoholista és az erőszak az ő alkoholja. Nehéz lenne azt az üveget lerakni…

  3. Nem azt mondta 10 éve a Kill Bill kapcsán, hogy majd jóóóó pár év múlva leforgatja a kislánnyal a történet folytatását? Én úgy emlékszem, akkor ő maga jelentette ezt ki

  4. Úgy van , azt mondta ha Uma 45 körül lesz, leforgatja a Kill bill köv. részét.

    Szerintem a Jackie Brown gyenge volt az eddigi filmjeihez képest.
    Arra az egyre ne legyél büszke Quentin :-)
    Legjobb alaktása az alkonyadtól pirkadatigban volt és G.Clooney is “cool” választás volt.

  5. Nagyon félreütöttétek azt a billentyűzetet… gondolom a Ponyvaregényt akartátok írni, esetleg a Django-t.
    Szerintem egyébként nem fogja abbahagyni a filmkészítést, csak játsza az eszét.
    Jó is néznénk ki… ez az élete az embernek, szenvedéllyel csinálja évek óta. Majd pont abbahagyja. Szájba is vágom.

  6. “I do think directing is a young man’s game…” – Egyetértek pl Eastwood is csupa szart ad ki a kezei közül. *khm*

  7. Úgyérzi még két film van benne, mi ez, sír mint egy fürdőskurva, milyen hozzáállás ez :D

  8. Egy kicsit tényleg lefelé mentek a filmjei mostanában szerintem. A Ponyvaregény és a Kill Bill (inkább az első része) borzasztó magasra tette a lécet. Ahhoz képest az utolsó 2 filmjét inkább csak a színészek vitték…
    Azért persze sajnálnám, ha befejezné.
    Jacky Brown tényleg a jobbak közül való…

  9. Kinek mi tetszik.
    irjatok többen hogy a Jackie Brown nagyon jó. ..

    “Utolsó 2 filmje csak a szineszek miatt”

    A Django óriási volt szerintem, ha úgy érzi nincs több ötlete hagyja abba, nem akar bér rendező lenni….nincs abbban semmi.

  10. Már többszörösen beírta magát a filmtörténet nagykönyvébe. Sőt, a legszűkebb és legmegbecsültebb körbe is, ráadásul tette mindenzt úgy, hogy sosem adta el magát. Ez dicséretes, ezért tisztelem. Az egyik filmje meg az örök No. 1-om, de nem árulom el. (Nem, nem a leghíresebb). :D

  11. Nekem is a Jackie Brown az örök kedvenc, meg azt tartom a legjobbnak. A Brigantykban érzek egy baszott nagy törést a film 2/3-dánál, mintha kimaradt volna onnan egy jó nagy darab. A Django meg szórakoztató ugyan, de nem annyira western, mint kéne lennie. A leggyengébb filmje szerintem a Deathproof, bár lehet újra kéne nézni és akkor talán felértékelődik, mert elsőre (főleg a Rodriguezes Terrorbolygó mellett) kurva szar volt.

  12. Nekem a Reservoir dogs és a becstelen brigantyk a nagy kedvenceim tarantinotól. Becstelen brigantyk természetesen kizárólag négy nyelven, felirattal!

  13. 1. Inglourious Basterds
    2. Pulp Fiction
    3. Django Unchained
    4. Kill Bill
    5. Reservoir Dogs
    6. Jackie Brown
    7. Kill Bill 2
    8. Death Proof

    Biztos jo lesz a The Hateful Eight is, de nem ertem miert nem szerepelteti benne Waltz-ot. Lehet azert, mert tobb egyenrangu mellekszereplo kellett neki, o meg nagyon kilogott volna a sorbol, passz.

  14. 1. Pulb Fiction
    2. Django Unchained
    3. Kill Bill
    4. Kill Bill 2
    5. Inglourious Basterds
    6. Reservoir Dogs
    7. Jackie Brown
    8. Death Proof

  15. Tarantino mesterhármasa nálam sorrendben:
    Pulp Fiction, az örök klasszikus a senki által überelhetetlen aduász :D
    True Romance, itt csak író volt de Tony Scottnak sikerült megragadnia a hangulatot, a karaktereket, meg a poénokat is. A road moviek királya. Coolság a köbön.
    Reservoir Dogs, az első filmje, de micsoda első film!

  16. Pulp Fiction elsö darabja zsenialis. Amikor travolta meg a feka mennek bergyilkolni. Azt megneztem. Utana lekapcsoltam es sose neztem tovabb, annyira szar volt.

    A Death Proof-t vegigtekertem. Kibirhatatlan volt. Egyedül a Chick Habit cimü szam benne az egyetlen ertekelhetö. Az meg most is a csengöhangom a telefonon.

    A többi filmje mind nagyon jo.

    Csinalt am meg valami “10 Rooms” vagy mifene szardarabot is, legalabbis annak egy epizodjat. Na az is hihetetlenül szar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.