The Divegent Series: Insurgent: itt a trailer

A Divergent első része tulajdonképpen csak ennek volt egy hosszú felvezetése, aminek a végén a főszereplők menekülésre kényszerültek. Na de most végre elszabadul minden, bár egyelőre csak egy akciójelenetet mutatnak, ami leginkább arra a szimulátor dologra hasonlít az első részből.

Amit viszont sosem gondoltam volna: Shailene Woodleyt képesek voltak elcsúfítani. Nem is a haj, hanem az a jelmez.

Poszter is van.

human
írta
2014. 11. 12. 19:14
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “The Divegent Series: Insurgent: itt a trailer” bejegyzéshez

  1. Hát nekem a haj is.. Mint valami 15 éves srác egy 90-es évek beli fiúbandából. Én értem, hogy előtte forgatta a Fault in our stars-t, de nem tudtak volna egy parókát ráadni? Vagy a könyvben is rövid haja volt?

  2. Én izgatottan várom. Nem volt hibátlan az első rész, de mivel Shailene Woodley benne van, így jöhet. Ő egy nagyon jó színésznő és ha ebben is szórakozik, hát megnézzük.

  3. ” Shailene Woodleyt képesek voltak elcsúfítani.”-Annyira nem volt nehéz, mivel sose volt szép.

  4. Ránéztem a képre – mielőtt még olvastam volna a postból bármit – és a következő ugrott be: Te jó ég, Justin Bieber film?!

  5. Én szerintem meg szép csaj. Természetesen szép. Ami nagy szó. Nem kell agyonsminkelnie meg szétplaztikáztatnia magát.
    Nem azt mondom, hogy a legjobb nő a világon, de bájos és van kisugárzása.

  6. *Szóval nálam bejövős. De hát kinek mi, valakinek a Pamela Andersonos plasztikázott cicababák jönnek be, valakinek meg az ilyenek.

  7. Csak Shailene Woodleyt miatt kezdtem el nézni az elsőt is, meg a viszonylag pozitív kritikák miatt, de 3 részletben sem tudtam vegigszenvedni. Ez a kis jelenet meg azon is túltesz…

  8. Ez a csaj nem jó színész (majd per év múlva talán) es kinézetre az éhezők viadalás csaj Tescós klónja. Azzal hogy levágták a hajat lehet ezt akartak elkerülni. Most Justin bieberes lett. Szerencsére ennek a filmnek teljesen mindegy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.