Jake Gyllenhaal a Southpaw-ban

Billy “The Great” Hopeot fogja alakítani Antoine Fuqua (The Equalizer, Training Day) filmjében. A forgatókönyvet Kurt Sutter (Sons of Anarchy) írta. A képet elnézve nem meglepő az a nyilatkozat, miszerint napi kétszer edzett, boxolt Jake a szerepért. A Nightcrawler után ezt a képet látni elég durva, bár már abban is izmosodott azért.

human
írta
2014. 11. 29. 16:20
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Jake Gyllenhaal a Southpaw-ban” bejegyzéshez

  1. Beszarás, hogy ezek a színészek csak így pikk-pakk lefogynak, visszaszedik a kilókat, szétgyúrják magukat, újra elfogynak stb. Christian Bale jutott eszembe most, hogy amit az az ember is megcsinál egy-egy szerep kedvéért az mi durva. Vagy McCounaghey is faszán lefogyott az Oscar díjas szerepéért.
    Most meg Jake is. Nem rég még rohadt vékony volt a Nightcrawler-ben. Most meg agyfasz.

  2. @damoqles

    Az Éjjeli féreg után nem meglepő? Ott hogy nézett már ki és itt hogy néz ki.

  3. A Nightcrawler-t 1 éve forgatták, ez a kép meg mostanában készült.
    Tényleg hihetetlen lol :D

  4. Nem tom milyen magas, de ez egy 65-70 kilos formának tűnik, egy év alatt ehhez nem kell anyag, csak szabad idő, meg jó kaja. Vagy ha nagyon le volt fogyva előtte, akkor egy 6 hetes propi kúra is elég, de mondom nekem ez egyáltalán nem tűnik anyagos formának. Az izomkarakterisztika, a rostok, az erezettség anyaggal nem ilyen, max valami női szteroidot tudok elképzelni, anavar, winstrol. Sztem full natúr szelet az úriember, 1 év alatt ez semmi, plusz a megvilágítás is előnyös ezen a képen.

  5. Amíg bármelyik színész/nő aki átalakul egy szerepért nem napi 8-10 órát gürizik a gyárban, viszi a kölköket az oviba, mos, főz takarít hanem 0-24-ben csak az adott szerepre készül mentálisan és fizikailag a megfelelő háttércsapattal addig simán felturbózzák őket 3 hónap alatt az adott súlyhatárra. Ennyi. ;)

  6. Ne basszatok már fel, hogy ez Jake Gyllenhaal:DD Mondjuk így, hogy az éjjeli férget csak most adták le, sokkal durvábban hat, mert olyan, mintha pár hete lett volna össz.

  7. Hihetetlen átalakulások ezek tényleg (Bale, McCounaghey, stb… ) és teljes tisztelet tényleg DE ha az én kis normál átlagos életemet trénerek, edzők segítenék talán külön személy aki csak a kajámat figyeli sanszos, hogy hamar Tom Hardy lennék a Warriorbol.

  8. Herczi:

    Jake kb. 183 cm magas, nem mondanám töpörtyűnek, persze nem is hú de magas, de az átlagnál nagyobb. Mivel én 180 cm vagyok, és kb. 78-79 kg, azt tippelem, hogy általában ő is van legalább ekkora súlyú, mert egy kicsivel vékonyabb mint én. Szóval, azért nem olyan egyszerű kigyúrnia magát, főleg, hogy a fenti képen lehet legalább 85-88 kg szín izom.

  9. Eléggé kétlem, hogy egy szerep miatt akármilyen “jó” szteroidokhoz nyúlna akárki is, főleg nem ő..persze nem ismerem milyen ember, de nem az a típus.

  10. Sztem barki utana tudna ezt csinalni, ha adottak lennenek azok a lehetosegek, amik a szineszeknek adva van. Szemelyi edzo 0-24-ben, etkezesi tanacsado, stb. Megmondjak mire van szukseged, mit csinalj es mennyit, mit egyel es mit ne, ha az ember betartja ezeket az utasitasokat, barkibol ki lehet faragni egy izomhegyet. Pl Chris Pratt, kb ugy nezett ki mint Seth Rogen. Ha Seth Rogen elhatarozna, hogy most pedig en kigyurom magamat, eleg a disznosagbol, siman lehetne o is egy izomgyerek. De ugy latszik sok ember inkabb a gumimacit valasztja. En is voltam sportos gyerek anno, aztan 120 kilos elhizott diszno, utana 70 kilora lefogytam, mindenfele norbi es hasonlo faszsagok nelkul. Most 75 vagyok, futok minden masodik nap 12km-t, azt eszem amit akarok, jol erzem magam. Szoval riszpekt Gyllenhaalnak, Prattnak, es a tobbieknek, akikre mindenki irigykedik, mert csak a kitartason mulik minden (persze ugy konnyebb, ha adva vannak a lehetosegek, amikrol korabban irtam).

  11. Zaki: plusz ha az a munkád, hogy edz a szerep előtt 3 hónapig, az is más, mintha a 8-9 óra güri előtt és után mész el

  12. ráadásul nem te vásárolsz, főzöl, porciózod, aztán próbálod melóban jól időzíteni őket – hanem kapsz magad mellé egy szakácsot, aki percre pontosan, grammra kimérve odapattintja a steket, lazacot, tonhalat. így azért annyira nem kell bepisilni ettől a fejlődéstől ennyi idő alatt. és még ott van, amit Human is írt, hogy úgy mellesleg kapsz érte 5-7 millió dollárt, az sem utolsó motivációnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.