5 hozzászólás a “A leghalálosabb mesterlövész” bejegyzéshez

  1. Elolvastam a könyvet és borzalmasan hányingerem volt. Ez az embernek nem nevezhető szörny és az arab terroristák között semmi különbség nincsen.

  2. Én még nem olvastam. Ez a faszi is toronyházakba vezetett utasszállító repülőket? Illetve milyen különbség van az arab és az egyéb terroristák között?

  3. Nem, nem vezetett toronyházakba repülőket.
    Ha ez egy arab mesterlövész lenne, aki több mint 200 amerikai katonát lőtt volna le, (nem hivatalosan több mint kétszázat, mert annyira nem bírt magával ha nem kellett mesterlövészkedni akkor az első sorba ment önkéntesen közelharci fegyverekkel) majd kiad egy könyvet amiben leírja, hogy egy percig sincs lelkiismeret furdalása mivel ez neki a szent dzsihádja, az ellenfélt csak lőni kell, nincs vele gond mivel ők a keresztény bibliát olvassák, akkor a leggyűlöltebb terrorista lenne bin laden után a világon.

    Ezt így leírta csak szent háború, korán címszavakkal.

    De ha ez fordítva történik, akkor egy hős, és ha meglátod az utcán akkor thank you for your service.

    Többször leírta hogy nem válogatott csak lőtt (volt is vele sok baja), vagy ha nem mehetett misszióra akkor majdnem megőrült a bázison annyira szeretett volna ölni. nem a társait védeni, ölni. Különös kegyetlenkedéssel lőtt le néhány embert, nem lövöm le a “poént” mert lehet benne lesz a filmben.

    sajnos ez a film nem lesz több murrica fuck yeah propaganda filmnél, republikánus clint eastwoodtól nem várok többet.

  4. Élien, a különbség, hogy az arab terroristák arabok, az egyéb terroristák pedig más nemzetiségűek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.