American Sniper-előzetes: a leghalálosabb mesterlövész

Eastwood filmje a legtöbb megerősített találattal bíró mesterlövészről szól, aki a végére azért eléggé kiborult elvileg. A főszerepben Bradley Cooper. A címbe majdnem azt írtam, hogy itt a rendes előzetes, de ezt nem mondanám annak, annyira az Oscarra van gyúrva, próbálják felemelővé és méllyé tenni az egészet.

14 hozzászólás a “American Sniper-előzetes: a leghalálosabb mesterlövész” bejegyzéshez

  1. Biztos jó film lesz, várós nagyon. Bár nem éreztem azért olyan epicnek, meg besztfilmovdöjírnek, pedig dolgoztak rajta rendesen, hogy meggyőzzenek. Viszont fele ennyi önajnározással pont nem esett volna át unszimpatikusba a trailer. Értem én, szezon van, de máshogy ’em gyün oszkár bácsi?

  2. “gyerekre nemlősz te mocsok?” amiben ez elhangzott, az még bevállalós film volt Amerikából. Azóta eléggé megszeppent a filmipar ilyen téren.
    Vajon Eastwood szarik -e bevállalni?

    Európai filmekben ezzel nem szoktak sokat pöcsölni pl. a Dod sno 2-ben ott tankkal dózerolják ki őket a homokozóban.

  3. A konyv onajanarozasa nem volt _annyira_ elviselhetetlen, mint a Lone survivor-e. Ami elviselhetetlen volt, az az, ahogy bizonygatta, hogy o aztan soha egyszer se lott ugy, amivel megszegte volna a rules of engagementet. Gyanusan sokaig tolta az arcba, hogyaszongya:
    – Nemnem, akit en lelotem, annal mind fegyver volt. Csak aztan valaki elvitte a holttesttol. Meg igen, a motoros bombat rakott az utmenti godorbe, csak mire odaertunk, gyikka valtozott. Hogy csak en voltam mindig az, aki loheto ellenfeleket latott, mas mesterloveszek meg csak fekudtek es semmi mozgas? Nem volt szerencsejuk.
    A trailer alapjan ez a vonal a filmben is meglesz. Kihagyom.

    (Nem vagyok pacifista, sot.)

  4. Ejjj, de rossz volt ez a trailer.
    Tényleg nagyon önajnározós lett, és epic zenéket adtak inkább mélyebb, érzelmesebb részekhez. Nem vágták össze túl jól, nem is sikerült engem megvennie.
    Nem néz ki mondjuk rosszul az alapanyag, de erősen emlékeztetett például a Hurt Lockerre.

  5. nem kell !
    unalmas hogy gyerekeket ártatlanokat gyilkonak halára és nekünk sajnáli kéne őket a szaros kis leliviláguk miatt .

    ez szar

  6. Hát igen. Azt se hiszem, hogy aki elmegy katonának, pláne spec. egységhez. Annak nem mondják – vagy ő maga nincs tisztában vele – hogy ott aztán előfordulhat, h kell ölni asszonyt, gyereket, utolsó pandát, fél falut akármit ami mozog…..szerintem aki fegyver fog a kezébe az aztán számíthat bármire.

  7. előző trailer jobb volt, sokkal… utálom az olyan előzetesket ahol saját magát sztárolja a film.. pff. minden második képkocka az volt hogy Epic, Epic, Best,

  8. @tankraid: az lehet hogy tisztában van vele, hogy nőket esetleg gyerekeket kell megölnie akár szándékosan akár vétlen, de azzal már nem lehetnek tisztában hogy ezt milyen lesz megélni, feldolgozni…

  9. Reméljük Clint nem megy el innentől kezdve csöpögőbe. Olyan jó drámákat tudott eddig hozni futószalagon. Kár lenne lerombolni a ninbuszt egy kis arany(szobor) miatt.

  10. Ha jo a memoriam, a konyvben nem amiatt kattan ki, hogy gyerekeket kell lonie (ez olyan nagyon ki sincs emelve… oszinten, gyerekre nem is emlekszem…), hanem amiatt, hogy _ra_ es a tarsaira lonek. Ahogy hullanak el a kornyeken es mellette is elfutyul hebe-hoba a halal.

  11. @bob nem kötekedés képen de józan eszű ember nem hiszem hogy ha végig gondolja hogy ezeket a dolgokat kell csinálni az majd lelkileg nem lesz rá hatással…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.