Spy-előzetes: a lejtmenet folytatódik!

Szénné röhögtem magam az előzetesen, csak épp azt találtam viccesnek, hogy mennyire szar ez az egész. De komolyan, Paul Feig (Bridesmaids, The Heat), mielőtt elbassza a Ghostbusterst (ezen előzetes után ez már tuti) rendezett egy kémfilmet, amiben Melissa McCarthy CIA elemzőt játszik, aki beolvad az íróasztala mögé, egészen addig, amíg el nem tűnik egy atombomba. Mivel a szerkezet helyét ismerő bomba csaj ismeri az összes CIA ügynök arcát, így McCarthy megy terepre…. És mindezt Magyarországon forgatták, még szomorúbb, hogy ismét rossz filmet készítettek nálunk.

18+ besorolású (főleg káromkodás miatt) előzetes.

De van PG13-ra vágott előzetes is, csak át van szinkronizálva valójában.

És a poszter.

human
írta
2015. 01. 14. 04:18
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Spy-előzetes: a lejtmenet folytatódik!” bejegyzéshez

  1. váó. egyszer sem nevettem. vajon azért, mert átmosta az agyam a leírás? vagy csak simán szar. hmmmm.

  2. Még régebben (sorozat) ok volt de amióta elkezdte ezt a “nagypofájú kövér magát észrevenni képtelen suttyó” -szerepet játszani a filmekben, azóta kivétel nélkül rohadtul irritáló karaktereket hoz csak, akinek a néző nemhogy drukkolna de legszívesebben péklapáttal verné agyon.

  3. Azon gondolkoztam, hogy készült-e Budapesten/Magyarországon az elmúlt 10-15 évben olyan film ami jó lett? A München szerintem jó volt, bár sok hiba volt benne, és nemzetközileg se aratott osztatlan sikert… ha Imdb alapján megyek: Herkules – felejtös; World War Z – kb. mindent kivágtak; 47 Ronin?; M:I 3 az a pár perc…; Tinker Tailor – ez bejött; Die Hard 5 – borzalom; The Raven – borzalom; I Spy – borzalom; Spy Game – ez is jó volt; Transporter 3 – haha; Rite – haha; The Eagle – haha; Jolie rendezése – giccstömeg… szóval nem vmi jó az arány, lassan Budapest mumussá válhat, mi meg csodálkozhatunk, hogy miért mindég Prága

  4. tud az egészen kedves is lenni, amikor egy túlsúlyos személy önirónikusan viccelődik magán és emiatt kerül kínos helyzetekbe (Chris Farley pl), de amikor ez ilyen no-nonsense taplósággal párosul, és ő pont azért király, mert ennek ellenére is seggfej…hát maradjunk annyiban, érdekes, hogy ez a karakter archetípus manapság sikeres lehet (és az ilyenért még Oscar-jelölés is járt, szóval ki hibáztatja, hogy állandó ismétli magát.)

    A másik 3 szinészt birom, de ennek ellenére szurkolok az orbitális buktának, hogy a Ghostbusternél ezt a felállást egy életre felejtsék el.

  5. Dave: ez évek óta szomorú sajnos (MI4 mondjuk, nem? Sawyer a nyugatinál:), és tényleg viccelődünk rajta, de ha egy sikert nem forgatnak itt akkor költségek ida vagy oda ez teljes 22-es csapdája lesz, mert a szar filmek továbbra is jönnek, hiszen nekik minden spórolás fontos, a jó rendezőknek meg eszébe sem jutunk.

  6. Ránézésre kb. ugyanaz a humor és színvonal, mint a csaj és a rendező eddigi közös életműve. Mivel anyagilag mind sikeres volt (majd esetleg jön valaki, akit ez jobban érdekel és villant számokat is), nem látom, hogy ez miért ne lenne az. Más kérdés, hogy nem én vagyok a célközönsége, de ettől nekem még nem fáj. :)

    A Ghostbusters-remake elkúrásához pedig a szokásos mantrámat tudom hozni: aki szerette az eredetit (spec. én nem :)), annak miért fáj, hogy feldolgozzák, és esetleg szar lesz? Az eredeti élményét nem lehet elvenni, sőt, talán még egy kis extra figyelmet is irányít rá, és esetleg megnézik olyanok is, akik addig még nem látták, ez pedig tök jó dolog.

  7. Nagyon sz@r lesz. :D Jason Statham, Jude Law??? egy ilyen filmben? Egy-két jelenet a trailerből nagyon abszurd. Talán….

  8. A magyar átok sújtja,majd ezt is.Sok nálunk forgott film nem hozza az elvárható szintet.(A Marsi miatt ezért duplán aggódom.)

    Mondjuk itt nem a helyszín a gond hanem az egyáltalán nem vicces McCarthy és a rendező személye.

  9. Majdnem véreset hánytam a posztertől. A trailer pedig sikerrel átlendített a holtponton. Ezt is kerülni fogom, mint a McCarthy-Fiege páros többi munkáját.

  10. Azzal kaszálhatna Budapest – mint forgatási helyszín – iszonyatosan nagyot ha a MARVEL bevállalna egy Black Widow & Hawkeye filmet, még ha csak visszaemlékezés is lenne, mondjuk olyan 15-20 percig a filmben, csak sajnos ez nem fog megtörténni jó ideig. Mondjuk egy Agents of S.H.I.E.L.D. részben még bármi lehetséges.

  11. Én többször is felröhögtem a trailer alatt, szerintem vicces volt. Biztos nem moziban nézős lesz, de attól még meg fogom nézni. A kémparódiák amúgy is bejönnek nekem. Egyáltalán nem tűnik rosszabbnak mint akármelyik szokásos vígjáték, persze engem nem befolyásol human már-már rögeszmés McCatrhy utálata… :)

  12. McCarthy a Gilmore Girls óta nem tett le semmi értékelhetőt az asztalra, és azt se miatta nézte senki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.