35 hozzászólás a “Terminator Genisys 4,5 millióért” bejegyzéshez

  1. Csak én látom úgy, hogy ezek után kb. lehetetlen, hogy elb*szták?! Szerintem eszméletlen jó, pláne az az új T típus, ami gondolom valami félig ember gép, mert olvastam valami olyat egy külföldi oldalon. Plusz elvileg az “I’ve been waiting for you” jelenet harcát felturbózzák és kegyetlen király lesz. Én bízok ebben a filmben!

  2. Ennyi negatív embert! :D Nekem az egyetlen félelmem, hogy ne úgy süljön el, mint anno a Szellemlovas… Epic trailer-ek, iszonyat várós, majd mikor a filmet nézem, halálra unom magam, mert minden jó jelenetet lelőttek. Remélem az old-young T-harcból semmit nem mutatnak majd a premierig.

  3. Miért kell még pluszban oregiteni Schwarcit azzal , hogy a haja is fehér?
    Nekem ez az egy gondom a trailerrel:-).

  4. Mert ugyebár az van, hogy több idősíkon játszódik a történet. És mivel a Terminator külső szövete organikus, tud öregedni. És itt jön be a több idősík. Ugye van amikor Sarah 9 éves… Akkor jóval fiatalabb lesz, mint most. Aztán van az, mikor 84-ben találkozik a Griffith Obszervatóriumnál, az eredeti első részben visszaküldött T-800-zal. Akkor láthatjuk olyan formában, mint amilyen gyakorlatilag most a valóságban Schwarzi. És akkor mégegyszer van egy későbbi idősík, ami az eredeti T2 idejében játszódik, azaz 95-ben. Az azért csak 11 év különbség. Gondolom ezért öregítik. De ki tudja, lehet rosszul gondolom, és valami még nagyobb csavarral indokolják az öreg Terminatort.

  5. Én ezt a filmet nagyon várom, és a negatív vélemények kicsit sem érdekelnek, tény a T-800 váz elég rosszul fest, a képek alapján főleg a vékony nyak, meg nagy fehér fogak, de bízok a filmben.

  6. az ócska trailerből kivágták a legócskább részeket, erre elkezdtek bizakodni. srácok, srácok, srácok… :D

  7. kill3r21: Rágugliztam, de semmit nem találtam… Szóval szerintem nem biztos még. Ami valószínű, hogy egy ember-gép hibrid lesz ez is, legalábbis a folyékony fém emberi szövetekből erre lehet következtetni.

    Malachi: Mi volt ócska a tralier-ben? Max. a kezdetleges CGI, amitől 7 hónappal premier előtt nem kell csodát várni, de ez már sokszor ki lett fejtve. Azon kívül szerintem semmi ócska nincs benne, szerintem a történet is rendben lesz, nekem tetszik, hogy visszanyúlnak a klasszikusokhoz, és nagyon várom az old-young T-fightot! :D

  8. Valamiért én is egyre jobban várom. Nem voltam elhalva az előzőtől, de ez most rendben van! Még a végén kapunk a fasza terminátor filmet! :D

  9. Ugyanazok a képsorok, csak másképp vágni! Most akkor miért lenne jobb, mint a múltkori! Újat nem mutatott?!

  10. Szerintem, ilyen mértékben hogy folyékony fém és emberi szövrt az utóbbi károsodása nélkül lehetetlenség összehozni. Az emberi szövetezés szerkezet egy fix struktúra. Minden ponton meghatározott feladattal, kezdve a keringéstől a szervek működéséig. Ellenben a t-1000 felépítő mimetikus poli ötvözet egy fejlett nanotechnológián alapuló struktura ahol építő elemi szinten, tehát atomi, részecske alapokon van beprogramozva minden eggyes sejtje ugyan arra a megegyező feladatra. Valószínűleg emiatt nincs úgy agya sem mint egy embernek vagy egy régebbi szériához tartozó terminatornak. Minden egyes kis része egy komplex együttmüködési hihearhiában kapja meg a feladatokat. Ezért lehetséges az alakváltás is. És emiatt tud betölteni egyes szerkezeti részei más más funkciót. Egy ilyen szerkezetnél ha az első fix működöképes forma károsodna az alakváltozás miatt működésképtelenné válna. Egyébként a videóban sem vérzik még annyira sem mint a t800as. Szóval teljesen fém, nulla élő szövettel. Ha mégis belemesélik, szerintem ordenálé nagy baromság fog kisülni belőle. Másik mikor az öreg swarci elindul a fiatalabbik felé miben reménykedik? Hogy szétlőheti egy puskával? Mind tudjuk hogy a karosszéria golyó álló. Maximum romboló puskával tudnának kárt tenni benne, de ez is kétséges.

  11. Clash, ráadásul évek óta várt rá. Tudta hogy hol és mikor fog megjelenni. Igazán beszerezhetett volna az alkalomra minimum egy rpg-t.

  12. lehet,hogy egy bombára lövöldözik,biztos nem hülye tudja mik a határai tudnia kéne.

  13. Vagy csak gyorsan fejbe lövi a fiatal Terminátort, hogy eltorzuljon az arca és ne kelljen CGI-vel bajlódni, mint kb. a Salvationban.
    Amúgy szerintem csak így van vágva a trailer, és nem a Terminátorra fog lövöldözni egy puskával. Tuti gyorsan lerendezik, mert egy tök meztelen alak ellen bunyózni, elég necces lenne egy PG13-as filmben.

  14. traierben falat is bontanak,szal nem lesz csak ugy hipp hopp vége vagy kitudja hány terminator lesz itt.

  15. az old-young fight tuti hogy nem 1 gyors harc lesz, elvileg a film kb. csúcspontja lesz, és rohadt látványos. terminatorfans.com-on olvastam, ők elvileg közvetlen belső forrásból tudják ezt, és hogy még jobb legyen, most turbózzák még több CGI-al.

  16. Igen elképzelhető ez a magyarázat, hogy csapdát állít neki előre. Így megspórolnak egy csomó lóvét amit elvinne egy ilyen jelenet. Meg egyetértek abba is hogy pg13-al nem nagyon fogják mutogatni egész testében. Ez már behatárolja az akciót. Ne legyen igazam, de nem merek sokat várni már ettől a szériától jelen formájában. Személy szerint sokkal jobb ötletnek találtam volna egy valódi félig gép/ember hibridet főellenségnek. Nem olyat mint ami a t4 ben volt. Egy olyat ami nem golyó álló. Ott lehetett volna igazán színészi játék és fordulat a cselekményben. Ráadásul érdekes görbetükre is lett volna az első résznek. Hiszen a pozitív hős ott is ember volt mégis eggyenlő ellenfelévé tudott válni a terminátornak.

  17. Az ellenfeleket mindig az emberek küldték visza, hogy módosítsák azt amit a skynet elkezdett. A skynet utólag már nem tudna korrigálni változtatni. Hiszen abba a síkba lekapcsolták. És nem tudja hogy a visszaküldött két terminator sikerrel jár e. Mert amúgy egy folyamatos időhurokhoz vezetne, ugyan azzal a történéssel a végtelenségig. Ha felfogná, hogy a jövőben nem az emberek nyernek ezért nem kapcsolják le ezért váltpzatos feladatokkal, különböző idősíkokba küldene vissza számtalan terminatort. Azonban ez is hiába való, hiszen ott a központban az emberek mindenről tudnak. Szval ez is paradoxon amit mindegy mit küld vissza sose nyerhetne. Másik volt egy könyvsorozat amiben az ellenfél egy Serena nevű nő volt, akit már gyerekkorától fogva a Skynet laborjába neveltek. Közben persze elláták néhány implantátummal protézissel. Lényegében ember maradt de hozzájutott néhány extra képességhez. A végén persze fejbelövik. Azonban az agyába ültetett számítógép megteszi azokat az intézkedéseket amiket egy ilyen helyzetben kell. Csökkenti a vérzést, elindítja a keringést stb…így Serena még 6-7 percig képes gyilkolni, szétlőtt fejjel is. Szval azért mert fizikai erővel mérve nincs olyan erős mint egy endosceleton még lehet veszélyes ellenfél. Csak úgy mint a terminator seriában. És ebe a filmben is. Csak a történetet úgy kell megírni hozzá hogy az ellenfél is most ne az erejével hanem az eszével harcoljon. Másrészt pedig minden információja aditt a terminátorokról és azok gyengeségeiről. Ami az ellenállás visszaküldött katonáiról nem mondható el. Még a t800 se tudott sokat a t1000 ről akkora proto típus volt. Egyébként ha nincs szerencséje akkor a t1000 fegyvernélkül is szétcsavarozta volna swarcit…szval ez csak sztorifüggő

  18. Régebben én is úgy olvastam, hogy ez egy T2000-es modell. Az ember gép hibrid meg inkább csak visszalépés lenne a T1000-hez képest. Még 2018 környékén volt is értelme, mert míg nem jelent meg a T800-as addig nem voltak túl hatékony beszivárgó egységek a T600-as és a 700-as modellek. De aztán hanyagolva lettek az emberek, talán nem is kísérletezett a skynet, csak pusztította őket. Ezt a t2000-et inkább értelemszerűen egy fejlettebb T1000-esnek képzelem el. Míg a T1000 csak embereket és nem túl bonyolult szúró és vágó fegyvereket tudott másolni, ez valószínűleg bonyolultabb gépeket is meg tud formálni. (A trailerben volt egy jelenet, mintha a kocsiból vált volna ki, talán tévedek, de lehet a rendőrautó is ő volt…)

  19. Eredeti idősíkban a t1000 annyira friss fejlesztés, hogy élesben még ki sem próbálták. Egy csúcs gép. Minden további csak újabb rókabőr lehúzás szerintem. Mint a tx vagy a t2000…vagy nevezzük aminek akatjuk. Kár hogy ennyire ráhajtanak a látványra mindenáron. Ha jól emlékszem a transformers filmek is látványosak ám moziból kifelé egy óra mulva nem emlékszünk semmire. Még kiderül mit alkottak. De nem nagyon bizakodom, szerintem sokat vállaltak swarci meg kicsit hiteltelen lesz hogy az összes terminatort egyedül lezúzza :->

  20. Várjuk ki a végét…aztán kiderül minden! :)
    Bár én személy szerint elég szkeptikus vagyok,hogy úgy mondjam! :D

  21. Nem rossz a történet de azért csiszolhatták volna kicsit hogy érdekesebb legyen .Pl A Skynetes jövő már nem létezik Connorék miatt de egy terminátor itt ragadt .Tudva hogy nem tud a jövőjükön segíteni ezért megpróbál új jövőt alkotni .Beveszi magát egy nanotechnológiai kutatóközpontba amit vmi zseni vezetett addig .Annak ismereteit és a világháló feletti uralom megszerzése után új skynetet teremt és újfajta gépeket .És elkezdi előkészíteni az emberiség elpusztítását . Igen ám de Connor zavarótényező , mert a nő megtudhatja hogy egy gép ügyködik a politikai,gazdasági események mögött és figyelmeztetheti a többieket .Ezért teremt két terminátort .Biztos ami biztos mert egyedül eddig nem értek el sikert .E két terminátort küldi a gyanútlan nő ellen aki persze kiszúrja őket és menekül .Viszont nem segítheti őt jövőbeli személy , robot mert az a jövő még most formálódik …. Ezért felkeresi a zsenit Akit a terminátor fére állított és aki régen sportolt lehetett világhírű úszó pl de később a tudomány felé fordult .Ő lenne Arnold .Ő róla mintáznák a terminátorokat mivel ő építette az elsőt amit a katonaság titkolt még 1984 előtt .Ezt használta fel a skynet a 1984és filmben.Csak a zseni nemtudta önálló mozgásra bírni a robotját mert az energiaforrása háznyi méretű eszköz lett volna (mint a számítógépek is anno a 60as években ) A zseni igy tovább dolgozott a nanotechnológia területén a megoldásért és mivel a gépek által okozott világvége elmaradt talán a megoldást is megtalálta .A film második felében aztán a zseni ,a robotja ,Connor harcolhatna a 2 terminátor ellen és az új világvégét is megakadályozhatják ami lehetne pontos időpont a közeljövőben és konkrét esemény .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.