San Andreas-előzetes: are you hurt?

“I hurt myself today…” Ja nem, csak egy komolyan vett katasztrófa film, ami valljuk be, nem is tűnik olyan rossznak. Modern trükkökkel, de kicsit a 70-es évek köszönt vissza, miközben a Rock és Carla Gugino próbálja megmenteni a lányát a földrengések utáni káoszban.

Persze a Hollywood jelnek le kell dőlni! Videó a tovább mögött.

11 hozzászólás a “San Andreas-előzetes: are you hurt?” bejegyzéshez

  1. Baromi jól néz ki,de nem értem,hogy miért jönnek mindig a hasonló filmeknél azzal,hogy mennyire klisés ez az utolsó pillanatban megmenekülés.
    Már látni,hogy ezt is ki lehetne kezdeni ebből a szempontból,de ez nem hiba az ilyen filmeknél,mert csak így tudják a főszereplőket a történések közepébe helyezni.
    Egy izgalmas látványos film lesz,remélem.
    Ha jól használja a bejáratott,katasztrófafilmekre jellemző paneleket és én már elégedett leszek.

  2. Esélyes azért egy nagy bukta a klisés jelenetek miatt, a látvány sem olyan áll-leejtő, Rock sem a tipikus drámai alkat, meg valahogy a katasztrófafilmek nagy része valamiért pocsék.

    Legutóbb a Lehetetlenben volt potenciál, csak ott meg a nyálas jeleneteket vitték túlzásba, de minden más profi volt(főleg hullám és az utána levő környezet, mintha ott lettem volna)

    Itt egyelőre semmi sincs amivel kiemelkedhetne, tipikus 5-6 pontos film.

    Bízzatok bennem a Revenge of the Green Dragonsnál is megjósoltam pocsék lesz pedig odáig voltatok érte

  3. Legnagyobb félelmem, hogy földrengésben összedől a 10 emeletes, ahol élek és meghalok. Ennek ellenére szerintem megnéznem, mert… csak.

  4. Nem értek a hajókhoz, de lehetséges azzal a kis lélekvesztővel megmászni egy akkora cunamit? Ott egy kicsit elvesztett a film engem…

  5. megyünk a moziba be! katasztrófafilm sucker vagyok, és azt hiszem, mára kihevertem a 2012 sokkját. mondjuk a látvánnyal ott sem volt (nagy) gond.

  6. Engem meg a trailer elejével nyertek meg :D a többi meg csak ráadás volt :D Igazából nem érdekel, hogy hogyan működik a fizika a katasztrófa filmekben :D Látványos és nekem ennyi elég :D

  7. 1:08-as Rock “Oh, my God”-ja után egyértelműen Alexandra Daddario egy másik jelenetét kellett volna bevágni….igen a True Detectiveből, akkor leszarnánk mindent ami a fizikával kapcsolatos :)

  8. Particle Effects: The Movie

    Amúgy eléggé bleh-nek tűnik a film, a látvány tényleg korrekt, bár semmi formabontó, a logika nyilván első percben kuka, szóval… ha a karakterek szerethetőek lesznek, akkor nagy baj nem lehet.

  9. Rock pont ide való,róla el is tudom képzelni hogy kiment embereket…….ha összedől a kégli.A szinészi játék itt kurvára nem fontos,ez a film a látványra épít és ez nekem KELL!!!!!!!

  10. Haha…szerintem meg mar az elso 10 masodperc sem hiteles, amikor a no felebred es ezt nem kotozkodesbol mondom :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.