Első képek a Maze Runner: Scorch Trials-ből

Végre! Komolyan mondom, ez a tv-sorozat sokak kedvence lehet idővel. Az első rész, avagy a pilot elég izgalmas (többnyire tetszett), bár a cliffhanger annyira nem ütött, viszont az átívelő sztori valamennyire érdekel. Sokkal jobban, mint a Divergent tv sorozat.

Itt vannak a szereplők az új képeken, amiket az Empire és az EW magazinnak köszönhetünk. Szerencsére rajta vannak az ügyön.



18 hozzászólás a “Első képek a Maze Runner: Scorch Trials-ből” bejegyzéshez

  1. Az első Maze Runner bejött, így ezt nagyon várom. Remélem sikerül megütniük azt a szintet. A Divergent (ehhez képest) milyen? Érdemes?

  2. én is úgy voltam vele, hogy a maze runner nem volt annyira rossz, még gondolkoztam, hogy el is olvasom….

  3. @uncleraci
    Ebben a YA kategóriában a Divergent sokkal élvezhetőbb szerintem, és elnézve annak a folytatását, valahogy az ígéretesebb számomra.

  4. @uncleraci:

    Akkor most én hozok egy ellenvéleményt is… Szerintem a Maze Runner fényévekkel jobb, mint a Divergent… Valahogy annak olyan papírmasé sztorija volt számomra… Mondjuk ha sorba kellene rakni az univerzumokat, akkor:
    Hunger Games
    Maze Runner
    .
    .
    .
    .
    .
    Divergent

    A pontok helyére még majd jöhetnek később mások… :D

  5. @uncleraci

    Ha a Hunger Games-t láttad akkor már láttál mindent. A Divergent elpocsékolt két óra az életedből, amit senki sem ad neked majd vissza. Én szóltam… :)

  6. Csiki véleményét osztom.
    A Maze runner első részét olvastam könyvben, fényévekkel jobb a filmnél ugyan, de a filmet is elég jóra kihozták. Ezt csak azért írom, hátha valaki szeret olvasni és a film is tetszett neki.
    A Divergent… számomra olyan borzasztóan semmilyen volt, az elején még fun a kiképzősdi, de ennyiben nálam kifújt a dolog. Lehet, hogy a könyv jobb, engem már maga a történet sem fogott meg igazán. Ez van.
    A Scorch trialst nem olvastam még, majd lehet rászánom magam a film előtt valamikor.

  7. TV, mint Tini Veszedelmes? :)

    Amúgy a Maze Runneren én is meglepődtem. Egész jól sikerült ahhoz képest, mint amit vártam tőle.

  8. A Maze Runner, meglepően jó volt, ahhoz képest, hogy nem is akartam megnézni, barátnői nyomásra láttam anno a moziban. 7/10 részemről jöhet a folytatás… (A Divergent viszont a tavalyi mozizásom mélypontja volt, szánalmasan gyenge film. 4/10)

  9. az első rész bejött az izgalmas alapkoncepció miatt, meg egész jó ritmusa volt a történetnek – a labirintuson kívüli világ viszont már abszolút nem érdekel, és a karakterek is csak szürke “könnyenbeleélemmagam” archetípusok, szóval értük sem érzem, hogy maradni kéne.

    gondolom nem lesz rossz, de ami a falon kívül lesz, azt már 1000x láttuk (I guess), a belsőt meg jóval kevesebbszer.

  10. kíváncsi vagyok, előjön-e Theresa és Thomas közötti különleges kapocs valamilyen módon, ha már az első filmből kihagyták…

  11. A Divergent filmben tényleg gyengécske, de könyvben sokkal jobb. És nem azért, mert több benne a sztori, (a film 80% hűen követi) hanem azért, mert értelmesen el van magyarázva minden. Ami a filmben fura vagy ködös, az a könyvben tök értelmes és logikus. Szerintem ott a forg. író cseszte el vagy nem olvasta végig a könyvet. :D

  12. divergentből nekem csak az rémlik,hogy tris “oda tartja a seggét” a kandúrnak. az olyan tinicsaj vágyálom. a Maze Runner mérföldekkel jobb volt nekem. talán mert nem erőlteti ezt a tini szex-szerelem-gyengédség vonalat (még)

  13. Tipikus YA-bullshit ez is, de a film kellemes csalódás volt. Semmi extra, de lekötött asszonnyal minket arra a két órára.

  14. A Maze Runner szerintem nagyon jó lett, várom is a folytatást, plusz elkezdtem a könyvet is olvasni. Plusz engem Dylan O’Briannel megvettek kilóra :D
    A Divergent viszont tényleg rossz volt, viszont gondoltam elolvasom a könyvet. Mérföldekkel jobb a könyv, mert van íve, illetve sok dolog csak nagyon kicsivel más, de az a kicsi óriásit dobott a minőségén. Nem mondom, hogy nagyon jó, de teljesen olvasható. A filmet meg valahogy nagyon rosszul rakták össze. A folytatás trailere viszont nem tűnik rossznak, aztán kitudja.

  15. Hat lehet, hogy en begyöpösödött öregember vagyok, de olyan ifjusagi regenyek, amiket 20 eves ifjak irnak mindenfele elettapasztalat nelkül, nalam maximum egy faradt mosolyt csal az arcomra.

    A hunger gamest maig nem vagyok hajlando megnezni, miutan lattam 4 olyan filmet, ami kufigurazza, igy a sztorival teljesen tisztaban vagyok es szerintem azok az olcso kifigurazos filmek is voltak olyan szinvonaluak, mint az eredeti lehet. Többet nem tudok elkepzelni rola.

    A Maze Runner es a Divergent egynek elment, de moziba nem rohanok erte.

    Azt nem ertem, hogy miert kell ezeket a distopias szarokat nyomatni es elhitetni az ifjusaggal, hogy ez az amit “young adult” stilusnak hivnak?

    Miert nem lehet adoptalni millio jo könyvet, amiket a 60-80-as evekben irtak ifjusagi regenykent?

    Persze hollywoodban senki nem tud semmit Nemere Istvanrol, de peldanak okaert az ö könyvei 100x jobbak. Feltetelezem meg a Hunger Gamesre nedvesedö magyar ifjusag sem ismeri.

    Nemere mellett ott van meg 100 masik mindenfele orszagbol szarmazo iro, akiket elö lehetne szedni, csak vegig kene nezni a “Delfin Könyvek” sorozatot es abbol valogatni.

  16. Hunnenkoenig: Szerintem egyrészről iszonyat előítéletes bármiről úgy véleményt mondani, hogy nem láttad a filmet és nem olvastad a könyvet (Elkezdtem a Szürke 50 árnyalatát is, csak hogy legyen alapom azt mondani, hogy egy rakás sz*r); másrészről inkább örülni kéne, hogy egyáltalán bármilyen könyvet is a ya korosztály kezébe tudsz adni. Nyilvánvaló, hogy vannak értékes, és kevésbé értekes könyvek, de minden generációnak megvan a maga ízlése, most ezek jönnek be, ennyi. Mindenki mást szeret.

    A Maze Runner tényleg fényévekkel jobb volt, mint a Divergent; hozzáteszem, döbbenten látom, hogy a nagy többségnek jobban bejött a könyv, mint a film… Részemről nem bírtam a folyamatosan ismétlődő szófordulakat, a kissé bugyután ábrázolt bátrakat, a karakterekkel sem voltam kibékülve, úgyhogy csak az első kötetet bírtam végig szenvedni. De ugye, megint kiderül, mindenkinek más tetszik.

  17. A könyvhöz képest az első rész ugye kicsit meg lett variálva, ami kifejezetten élvezhetőbbé és értelmesebbé tette a filmet, és a mozi szempontjából praktikus megoldások voltak. Viszont ha ezeket a szálakat ugyanígy nem viszik tovább – és gondolom, nem fogják, mert nem lenne értelme – elég sok variálandó cselekmény lesz a második filmben. Sok buktatóvan ennek a könyvnek a forgatókönyvé adaptálásában, de az első esetében is kivágáták magukat.

    Nekem a YA a guilty pleasure műfajom, mind könyv, mind film tekintetében, és egyértelműen a The Maze Runner volt a legjobban vászonra adaptált. Nem feltétlenül a legjobb, de jobb alapanyagból is sikerült már pocsék filmet csinálni. Ez az a sorozat, ahol én azt mondtom, szinte minden a forgatókönyvírókon áll vagy bukik.

    És ne bukjon, mer O’Brienben sok potenciál van, igazán felfuttathatnák egy kicsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.