A Paramount már a Transformers-univerzumot tervezi

Csoda, hogy eddig még nem került elő, hogy ők sem csak simán folytatásokat akarnak, hanem univerzumokat. Na most megtudtuk, hogy nem csak a Transformers 5 van készülőben, de már spinoffokon törik a fejüket. Üthet a TU?

Ennek kapcsán kiderült, hogy Bay baromira nem adja át senkinek az új trilógát, ahogy ígérte ugye a 4. rész előtt, hanem az ötödiket is ő fogja rendezni, miközben törik a fejüket azon, hogy ki-mi legyen a spinoffokban.

26 hozzászólás a “A Paramount már a Transformers-univerzumot tervezi” bejegyzéshez

  1. Itt lenne a remek alkalom, hogy reboot-olják a szériát új rendezővel és szereplőkkel. Elvihetnék egy kicsit komolyabb irányba az egészet.

  2. P***ába! Pedig már nagyon reménykedtem hogy végleg elfeledi a TF.-et és végre valami normális rendező kezébe kerül a dolog. Kár érte :(

  3. mintha a rendezőn múlna egy ilyen film minősége… először talán épkézláb forgatókönyvet kéne íratni, aztán Bay vizualitása nem éppen ártana bárkinek is

  4. ugyan az 5x ugyan az 20x más szemszögből meg újragondolva, ugyan az csak az előzmények ugyan az csak…..stb. stb. UNALMAS!

  5. Már behozták a Dinobotokat, akkro jöhetnének a headmasters, legutóbbi filmben már volt erre igen erős próbálkozás. Optimus megkaphatná a páncélját, mely a kamion utánfutója átalakulva. A Cybertron és a Föld közötti hipertérkapu megnyitása, univerzum végső lezárása Unicron behozatala és legyőzése. Egyík pinoffok szólhatnának Cybertron múltjáról, másik Josie Beller-ről, vagyis Áramkörszagató (eredeti neve: Circuit Breaker) születéséről.

    http://transformers.wikia.com/wiki/Circuit_Breaker

    A fő gond az a Transformers franchise-zal, hogy a végig nézem az elmúlt 30 év rajzfilmes termését, az is összevissza van pakolva orbitális baromságokkal. Egyedüli kivétel az 1986-os egész estés rajzfim. Ennyi pozitívumot tudok. Legjobb a képregényeket bújni inkább, normális történetre vágyunk. Mozivásznon elérkezen ez a lehetőség, beleőszülünk, ahogy a dolgok állnak.

  6. Egy War for Cybertronra mikor bólogatnának hollywoodban? Esküszöm abból kéne valami ritka durva CGI mozi…biztos eldurrannék.

  7. @SapkaKarcsi: Csak aztán nehogy úgy járj mint a srácok a South Parkban… :D Tudod Mel Gibson. :D

  8. Teljesen újra kéne az egészet értelmezni, és megcélozni egy idősebb korosztályt vele.

  9. Balázs: mármint miért? a mostani célcsoportjukkal és kínával a legtöbbet kereső film volt a tf4

  10. Én is a War of Cybertron féle stílusba terelném ezt az univerzumot kicsit komolyabb stílusú az egész nem ilyen cukormázas mese. Az a baj amig Bay van addig nem lesz változás de egyszer talán lesz egy bukta aztán lecserélik mert szerintem ő magától nem fog kiszállni hiába mondja. A 4. részt is csak a dinobotok miatt vártam de azzal is jól átcseszték a fejemet mint Venommal anno a pókember 3ban.

  11. De Bay most még hoz egy katonás filmet is, nem? Gondolom majd utána folytatja a kisegítősöknek szánt matinét.

  12. Human, hogy végre legyen egy képregény hő TF film is talán.

    csinálhatná úgy hogy csinál egy retardált szar filmet amivel milliárdokat kaszál, utána meg egy jó filmet a rajongóknak :)

  13. Nekem az a meglepő, hogy van aki megint bekajálja, hogy ez hátha jobb lesz. Ötödszörre is… Nem kell jósnak lenni ahhoz hogy ez se lesz jobb az eddigieknél.

  14. Szerintem az egyik spinoffban mindenképpen meg kellene küzdeniük egy óriási robotpókkal! :D

  15. Nem volt rossz a 4. rész. Rég aludtam ilyen jót filmen. Komolyan mondom, annyira nem köt már le ez a sok effekt, hogy totális unalomba fulladt nálam a film. A kevesebb több lenne. De amíg ezzel így kaszálnak, teljesen felesleges változást várni. Ez IS a pénzről szól, ahogy eddig is. Nem kell rá elmenni a moziba és kész.

  16. Még az kéne hogy Nick Fury megjelenik és beszélget Optimussal valamelyik film végén :D :D

  17. a 4es már nagyon szörnyű volt, még az első 3nál is rosszabb, pedig az nagy teljesítmény… a dinobotoknak kb semmi értelme nem volt az egész filmben, az utolsó 10 percben végigszaladtak a városon és kész, Mark Wahlberg csak egy random hülyét játszott, egyáltalán nem jött át a személyisége, Michael Bay sok pénzt keres ezekkel a szar filmekkel és ennyi

  18. Amúgy megérdemli aki beül moziba,hihetetlen mennyire gyenge volt a negyedik rész !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.