Podcast: Nyilvános vetítés 408: Német western, zombik és cipők

Amikor azt hisszük alig van téma, akkor is 1 órás az adás, ez van, ebbe kell beletörődnötök. A héten én marhajól szórakoztam, remélem más is így lesz vele.

Premierek: Keleti nyugalom – A második Marigold Hotel, Halálos iramban 7

Témák:
– Swarci komoly szerepben?
– iZombie
– Ready Player One Spielbergtől.
– The Leviathan – már vannak producerek, film lesz belőle.
– MI5: Rogue Nation – ez most akkor Bond vagy nem?
– Rómeó és Júlia a 300 stílusában? Hollywood készvan.
– És ha már reboot, akkor a Transporter is befarolt.

Megtekintve: The Dark Valley, Wild, The Cobbler

Shownotes, Letöltés, RSS, iTunes.

12 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 408: Német western, zombik és cipők” bejegyzéshez

  1. Nagyon jó adás volt ez is meg az előző (406) is. Kicsit le voltam maradva, de most legalább egy duplával pótoltam. Külön tetszett hogy a filmeken kívül szóba kerültek (ugyan csak érintve) a sorozatok és a játékok is. Tudom hogy ez egy filmes Podcast de esetleg a későbbiekben is szívesen venném, ha az említett témák még szóba kerülnének pár szóba. Milyen sorozatokat néztek éppen, Bélának (tudtommal csak ő játszik) melyik friss játék tetszett, stb. Tudom hogy human gyakran posztol a junkie-ra, de érdekelne hogy a másik két kolléga milyen sorozatokat néz, azokról mi a véleményük (mint most az iZombie). Köszi szépen a vidám perceket és bár most nem kérdeztétek, de itt voltam :)

    Apropó a Béla féle beígért rajzzal mi van már??

  2. A Swarcis film tényleg jónak tűnik, de majd meglátjuk. MI5 meg, én megvárom a kritikákat, aztán döntök róla.
    A Forrest Gump ugyan csak szóba kerül, de abba a filmbe a legdurvább trükk szerintem Dan hadnagy lába volt… konkrétan teljesen élethű, semmi CGI szaga nincs a dolognak, pedig hát az az volt. és 94-ben, meg főleg hatalmas teljesítmény.

  3. Ó, megtisztelve érzem magam, hogy az első két és fél perc csak az én “kapufás” kommentemnek áldoztátok. ;) Köszönet.

    A kapufát úgy értettem, hogy a Leviathan kapcsán Wayne csak a űr-bálnavadászos dolgot emelte, és azért bántotta már előre, hogy ez őt nem érdekli, ha csak az űrbe van az egész áthelyezve. De ugye ez meg nem is biztos, hogy erről fog szólni, szóval, így értettem. De egyébként nagyon kedvelem Wayne stílusát, engem ezzel is szórakoztatott, de érezni lehetett, hogy a vége felé már ő sem tudta érdemben védeni a saját álláspontját. :D

  4. Szokás szerint jó az adás, de egyszer áldozhatnátok 1-2 percet egy amolyan bennfentes infóra, hogy honnan ismeritek egymást, hogy alakult a podcast, stb :)

  5. Meghallgattam a Lisztes féle podcastet és tetszett. Az jutott eszembe, hogy a nyilvános vetítésben is lehetne vmi hasonló, amikor egy franchise-t veséztek ki. Jó jó, tudom ez idő, esetleg special edition keretében :)
    A podcast szokás szerint jó, csak így tovább! Mondjuk én továbbra is hiányolom a spoileres kibeszéléseket, de gondolom megvan ennek is az oka. Tényleg, volt arról szó, hogy miért maradtak abba a kivágott beszélgetések? Abban, ha jól emlékszem szétszedtetek jó pár filmet, esetleg ha vannak még ilyenek, osszátok :)

  6. 4:

    ez jó ötlet, a making of engem is érdekelne :) inspired by true story.

    Az MI:-hez köthetően:

    -baromi igaz, hogy a 2. fáradt meg a legjobban. emlékszem anno a vidéki kis tékában hetekre elő volt jegyezve, és amikor vittem haza a kazettát el sem hittem, hogy ez a királyság nálam van, mert a haverok már mesélték a suliban, hogy ez biza állat :) akkor még eladta az utolsó órányi akció, ami még manapság is ütős, de baromi ritmustalan ostobaság, a 3. után jó ívet vett.

    – nekem a 4. a kedvencem eddig. valahogy nagyon egyben volt az egész, baromi dinamikusan söpört végig, és ügyesen is zárták. a 3.-ban a végső akcióval soha nem tudtam kibékülni, az az újraélesztéses bohóckodás rossz szájízt hagyott.

    – Rennerrel tervezték váltani Cruise-t korábban, ez volt a terv, hogy ha a Knights and Day bukik, akkor behoznak egy utódot a sztoriba, csak hát a 4. nagyobbat szólt, mint gondolták, és Cruise sem csengett le annyira, amennyire gondolták + Rennerből sem tudtak A listás sztárt gyártani, ahogy akkor még tervezték. Tom kicsit erősödött, Jeremy státusza gyengült, szóval marad egyelőre a közös felállás. Amúgy vigyék csak amíg bírják, egy megbízhatóan erős, szórakoztató franchise, kevés ilyen van (ami nem képregény pl.)

  7. A Béla-féle Alien kibeszélősdi a másik csatornán nagyon jó volt. Szerintem is lehetnének tematikus adások. Pl. közel a Marvel féle Bosszúállók 2. rész. Simán lehetne egy csak Marveles adás, és itt még azzal is kibékülnék, ha nem csak egy óra lenne az adásidő, hanem sokkal hosszabb. Ez pl. szerintem baromi jó lenne.

  8. human: Én sem szeretem igazán a Marvel képregényfilmeket, így megértem őket, de másnál (Halálos iramban filmek? Mad Max filmek? San Andreas kapcsán katasztrófafilmek? Jurassic Park filmek? Mission: Impossible filmek?) el lehetne sütni egy próbaadást.
    Hátha…

  9. Okés, megértem. Semmi gond, végül is jó a bejáratott koncepció, csak egy ötlet volt. :)

  10. Szokás szerint tök jó volt az adás, és örülök neki, hogy följött a Wild, mert én is nem rég láttam, szóval még friss az élmény. De annak még inkább örülök, hogy meglett a Tracks, mert amúgy mondtam volna, hogy Béla nézze meg azt is. Ha jól emlékszem, kedveli Mia Wasikovskát (bocs, ha rosszul írom, nem egyszerű név ;-) ), és nekem az például jobban is tetszett a témában. Kíváncsi vagyok, meglesz-e jövő hétre ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.