Survivor-előzetes: Milla Jovovich a szökevény

James McTeigue (V for Vendetta, Ninja Assassin) rendezte ezt az akciófilmet, amiben Pierce Brosnan alakítja a világ legjobb bérgyilkosát, aki egy ártatlanul terrorgyanúba kevert nőt üldöz. Nyilván a szökevény Milla Jovovich próbálja bizonyítani, hogy semmi köze nem volt ahhoz a bizonyos robbantáshoz, amit túlélt. De a szálak feljebb vezetnek, egy nagyobb tervhez természetesen.

Ez nagyon VOD Only filmnek néz ki: az a betűtípus, a rosszul vágott trailer, de talán szórakoztató lehet a végeredmény, hiszen akciófilm szinten egész jó színészek vannak benne. Trailer a tovább mögött.

Yahoonál tuti megy.

human
írta
2015. 04. 03. 04:13
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Survivor-előzetes: Milla Jovovich a szökevény” bejegyzéshez

  1. Hállivúdban szinte versenyeznek, hogy ki tud szarabb, elcsépeltebb forgatókönyvet írni.
    Elnézve az előzetest, a filmnek ez még a kisebb baja. Az unott képet vágó színészek, az öregúras béna jelenetek (0:52-nél, lol) de már az elején levő hihetetlenül feltűnő beállított díszletről nem is beszélve (0:23) részemről teljesen elvették a kedvem

  2. Ettől a nőtől a hideg kiráz. Amikor meglátom, csak arra tudok gondolni, hogy mit tett a kedvenc franchise-ommal. Az életkedvem is elmegy.

  3. Nem Mila cseszte el a Resident sorozatot, hanem a forgatókönyv(??) írók. Az első rész szerintem teljesen rendben volt. A következő se volt annyira gáz, de onnantól már hihetetlen volt a lejtmenet. Kár érte.

  4. Gyajjjj, robbanás, meg mindenféle :D Jovovich (kis)asszony meg jöhet, várom szeretettel :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.