Ennyit a Terminator: Genisys traileréről

Spoileres a videó természetesen, hiszen a legutóbbi előzetest használja. Ennyit a figyelmeztetésről, hiszen a lényeg az, hogy a Cracked összevágta az eddigi Terminator filmekből és a sorozatból a mostani Genisys trailert, ezzel bizonyítva, hogy egy nagy másolás minden része. Videó a tovább mögött.

20 hozzászólás a “Ennyit a Terminator: Genisys traileréről” bejegyzéshez

  1. Igazság szerint két nagy rejtélyre keresem a választ.

    1. Miért erőltetik ezt az idővisszautazós vonalat a jövőben játszódó háború helyett?

    2. Hogy mondhat egy terminator fan olyat,hogy azokban nem lenne potenciál….?

  2. Ez az antivéres cgi “terminatorok” nálam nem bejövősek…
    Majd dvdn. meglesem szeptemberbe :)

  3. Én inkább az időutazást nézem mint a sötét komor jövőt, ahol úgy is tudni mi a kimenetele a háborúnak. Az időutazás a terminator lényege. Anélkül szart nem ér az egész.

  4. Ákos, sztem a jövőben is eltudnának mesélni sztorikat, bővíthetnék a szálakat simán. Rengeteg könyv szól erről! Ezek színvonala bőven a folytatások felett van.

  5. Nekilátok siránkozni egyet: Mi’apjukfaszáért nem a 4 et folytatták ezek a pénzéhes vesztesek?
    Unom már az öregembereket a képernyőn látni!!
    Totál tönkreverik az egész filmet. /Tudni kell elengedni valamikor szeretteinket ha eljő az idő/ Mennének már a fffrancba nyugovóra!!…

    Utánpótlás? gyér-gyér, kevés a tökös fickó az új gen szinészek közt, de azért lehetne találni egypár jó arcot.
    Pont ezeket kell nyomatni.
    A legtinisebb, legunszimpatikusabb illetve a legkivénültebb arcok, azok mennek ezerrel az ilyen filmekbe. /indiana jones 4, Terminator 3, új Starwars most és még sorolhatnám ezeket a talán sose véget nem érő izéket.
    Régebben jobban tudtak szimpatikus pofákat beválogatni a karakterekhez mint manapság.
    Ez az Emilia Clarke is, mint egy későnérő ovodáslány, akinek elkobozták a barbibabáját, aztán most bosszút forral, kb. annyira zord a szerencsétlen./semennyire/ Sarah szerepére egy ilyet berakni na nemár.
    Ilyen RhonaMitra/Beckinsale féle tökösebb nőket akartam volna látni.
    Ez a másik Clarke nevű is, de egy pojáca erre a szerepre. Pojáca, pont mint a T3 ban az a másik John Connor utánzék. Következőben lehet, hogy Woody Allen játsza :(

  6. tehát sarah connor csak elszánt, erős, agilis, gyorseszű, szép, szigoró arcberendezéssel rendelkező, stb. lehet, de girl next door az kizárt?
    terminator csak kigyúrt ipse legyen, mert csak izmokkal hiteles, hogy emelegeti a fémvázat? (amúgy én pont woody allenbe küldeném vissza, mekkora átverés lenne, senki sem számitana rá)

  7. Nagyon bírom ezeket a megválaszolásokat, meg, hogy ennyire nagyrabecsülnek a olvasók, mintha valami szentírás isteni kinyilatkoztatás lenne ez amiket írok. Fentebb írtam, hogy csak egy rinyapartit rendeztem, semmi több./Van mire/ Csak egyéni vélemény, hogy én kiket, miket néznék szivesen pl ebben + abban a filmekben.
    Semmi többről nincs szó. Pssszt! Ezeket az írásaimat itt nem kell vér komolyan venni.
    Worthington pl nem volt gagyi a 4 ben, mégsem egy szétkoxolt szteroidhuszár mint Schwarzenegger.
    Én csak annyiról beszélek, hogy a T2 ben Sarah Connor lényegesen amazonosabb, és hihetőbben is néz ki mint ez a takon tinilány. Pedig pont azt a féle karaktert erőltetnék vele, mint amilyenné vált Hamilton a 2 ben. Még ha az első részest játszaná, akkor oké.
    Valahogy Linda H. nagyon megváltozott a 2. részben pozotív irányban. Jobban elhittem neki, hogy egy ilyen paranoid beütésű harcos amazonná vedlett át, mint amilyennek ez az ujszereplő lányka wannabe-zgat.

    Clarke első trailerben még bíztató volt, de amint kiderült, hogy nem csak egy 5 perces észosztás várható tőle a jövőből, hanem ennyit szerepel, kicsit letörtem. A csimpánzok mellé, oda jó volt ezt elismerem! de idáig Bale a kedvencem a JC karakterek közül. Az áll a legközelebb a T2 -ben látható jövőbeli noném zsigához.
    Ez az új film olyan, mintha az első kettőt ujra megcsinálták volna, csak jellegtelen, számomra unszimpatikus,régiekre egyáltalán nem emlékeztető!! szinészekkel.
    Nekem pedig sokat számítanak a külsőségek, kell az, hogy akkor már találjanak olyan szinészeket, akiknek kinézetre van valami köze a régi arcokhoz. Hamár az öreg benne van, meg ennyire belekócolnak az első kettőbe annyira ,hogy ugyanazok a jelenetek, helyszínek is megidéződnek, akkor nem tudok elvonatkoztatni, hogy mindenki más másabb kinézetre mert más játsza.
    A 4 Anton Yc is jobban hasonlít Biehnre valamelyest, mint ez a Jai courney.

    Ebből az összeállításból is kitűnik, hogy a 4. részben jobb szinészgárdával dolgoztak. Ha szar is volt, nem az miatt. Kár volt érte. Kihagyott ziccer.

  8. – ezt a négyszázéves Schwarzeneggert miért kell ennyire erőltetni? a két soros unalomig elmondott aranyköpéseivel?
    – azzal, hogy ismétlik a jeleneteket azt hiszik megmarad a Terminator-feeling ami csak az első 2 filmben volt?
    – a cgi miért ilyen pocsék? (1:25-nél az a gázolás botrányos, de nem csak ott)

  9. Mit másolás? Egy francishe, egy, mégis szétbomló idősíkokkal, még is mi a faszt vártok el, mikor visszaugranak az időben, teljesen más történéseket? akkor meg amiatt húznátok a szátokat… “Süt a nap? kurva melegetek van. Esik az eső? Minden milyen nedves” Még jó, hogy megpróbálnak hűek maradni az eddigi történésekhez és hasonló kamera beállításokat csinálni, de ugyan akkor kell az újítás is, hiszen mégis csak megkavarják az időt így egy újabb alternatív idősíkot hoznak létre, amiben ugyan vannak hasonlóságok, de mégis más lesz.
    Agyam eldobom a sok hülyétől, egy valaki elkiáltja magát, hogy ez gagyi, még a legelején, aztán a sok bólogató meg követi…

  10. De szar videó volt. ilyet minden franchise-al rendelkező filmről össze lehetne vágni Harry Pottertől kezdve, LotR en át akármelyikből. Nekem pont az tetszik, hogy a régi motívumok, hangulat visszaköszön. A Star Warsnál meg pont ezt várta mindenki, hogy a régiekre hasonlítson, ami be is jött szerencsére. Tudom mindenki a jövő háborújára kíváncsi, pl. én meg pont arra nem. Az maradjon a titokzatos, misztikus, félelmetes jövő, amit minden áron el kell kerülni. A trailerben meg azt a trágya Terminator sorozatot végképp felesleges volt előrángatni, annak semmi köze a szériához, meg nem is lesz, annyira vér gagyi volt.
    CGI tényleg nagyon rossz, mikor swarci fekszik a földön a fél arca ahogy oda van rakva az valami botrány, még asylum filmben se menne el, de a végleges változatban 1000% hogy jól néz az majd ki. Várom és kész.

  11. Pont erről beszéltem az egyik ismerősömnek, amikor legelőször néztem a filmelőzetest, hogy történetesen ezeket a jeleneteket már az előző Terminátor filmekben láttam :D
    Nem értem miért kell ezeket az újragondolásos, “felújítós” témákat csinálni. Sokkalta jobban örültem volna annak, ha a Christian Bale-es részt folytatják tovább.
    Hát erre se fogok beülni a moziba.

  12. 12. Egy másik valaki meg elkiáltja az elején, hogy huddééjó, aztán a többi meg bólogat. Ezzel szintén nem mondtál semmit. Mert van egy rajongótábor, meg egy ellentábor. Nem tudsz egyedi lenni, vagy akarod, vagy kurvára nem akarod, de még esetleg nem ismered, közönbös.
    Mér ne lehetne leírni, hogy ez egy ujrahasznosított trágya.
    Ez a film annyira eredeti, mint a terminátor kiborg pöcse.

  13. Szerintem meg te vagy az, mert a világtalanokon kívül mindenki tudja, hogy Schwarzenegger mitől /is akkora/ amekkora. Már a Conan a barbár idején májcserés volt. Csak a könyvében talán nem dicsekszik ilyesmivel.

  14. Tudja mindenki miért olyan nagy.. persze tévesen (szerinted), mert te majd jól megmondod a sok világtalannak… Hiteles vagy.. köszönjük!…

  15. Tessék? Egy árva szóval nem volt mondva, hogy csak a szteroidoktól olyan amilyen. Edz, csak van aki doppingol mellette. Arnoldról köztudott, hogy koxos is. Ergo a szteroidhuszár jelző teljesen helytálló.
    NYilván csak koxtól nem nől ekkorára, de ezt senki sem mondta. Nem kell többet belegondolni.
    13 éves tapasztalatom van a témában, láttam mik mennek az öltözőkben a szteroid injekciókkal, személyesen ismerek jópár ilyen kinézetű arcot akik használják is.
    Na mindegy, szarok a kurva személyeskedésre, tököm tele az egésszel. Véleményelfogadó emberek. Remek….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.