31 hozzászólás a “Esti kutyafuttatás” bejegyzéshez

  1. ..mármint…. lányoknak :D

    (plusz sztárlord, akinek a PS kicsit megcsúszott az állkapcsán)

  2. Sanosuke: Ebben is? Mert még mi másban? Láttad a Galaxis őrzőiben és kész. Összesen 3 szerepe van bejelentve a Jurassic Worlddel együtt.

  3. A tanítható raptorok továbbra sem vicc.
    Az intelligenciájukról hallottunk már, nem probléma a tanulás. A tigris, oroszlán stb épp úgy tanítható, vagy a kutya delfin stb. Ha mai ragadozóknál ez elfogadott miben más egy őslény esete?

  4. Chris Pratt a legkirályabb, én imádtam Star-Lord-ként, de főleg Andy Dwyer-ként is, de most tényleg úgy beszélsz róla, mintha mindenhol ott lenne, de nem…. nekem meg tetszik ez a tanítható raptorok, így legalább van egy kis változatosság is…

  5. azért remélem holnap már megmutatják a nagy dínót, gáz ez a rejtegetés ilyen közel a premierhez.

  6. UEVCS

    Jaj, ne szopassál már, hogy a delfint meg a kutyát egy húesvő dínóhoz hasonlítod…:D
    Az oroszlán meg a tigris már érdekesebb, de megint ott vagyunk, hogy hiába neveled őket kiskoruktól fogva és látnak téged minden nap, ők alapjába véve ragadozók és elég egy rossz mozdulat, pillanat vagy bármi és a szelíd nagymacskáknak az esti vacsi leszel.

  7. Kíváncsi vagyok, mennyire kapunk mesélős trailert. Vajon tartogatnak meglepetést a moziba is? (Ha van egyáltalán.) Vagy végigmennek az Spidey-Ultron útvonalon és mindent ellőnek.

  8. Azért imdbn tobb filmet latok mint 3, meg minden nagy frencsajzal hirbe hozzak, ami egybol 2-3 nagy filmet jelent.

  9. 11: nem tudom emlékszel-e az előző trailerre, de abban pont úgy volt bemutatva mikor Pratt a raptorok között van, hogy azért nem teljesen simogatnivaló kiscicákról van szó, hanem igenis veszélyesek és igenis figyelni kell minden mozdulatra amit a közelükben tesz az ember.

  10. Zsírfeka, mert kutya még nem tépett szét embert ugye? nem az a lényeg hogy milyen állat, a lényeg, hogy kellő odafigyeléssel kis kortól jó része tanítható, persze elég bármikor egy rossz mozdulat, nem vitás, de ez nem zárja ki a tényt, hogy tanítható. Vagy nézd meg az említett állatok falkában, csapatban kialakult rendszerét. Embertől függetlenül is megtanultak összedolgozni, és ha valaki a kezdetektől velük van lehet az egységük része. ez puszta etológia.

  11. A Jurassic Park 3-ban is a génmódosítással és egyéb kisérletezések miatt intelligensebbek voltak a raptorok ha visszaemlékszel a csapdás jelenetre, de ettől függetlenül túlzásnak tartom ezt a raptorokkal mocizom dolgot…

  12. egyre kevésbé hiszek benne :-(((((
    Ez az “Együtt száguldok a raptorokkal az éjszakában” concept nevetségesen fest.

  13. A “tanítható raptorokban” nem a “tanítható” a vicc, hanem a “raptor”. Az első Jurassic Park óta lefolyt pár tonnányi víz a Dunán, és bár tudtuk, hogy Spielberg kicsit nagyobbra rajzolta őket a valóságnál, de azt akkor még nem sejtették, hogy legnagyobb valószínűség szerint toll fedte testüket. Bár ha jól emlékszem, erre volt egy utalás a harmadik részben, ott minthe lett volna rajtuk egy-két pihe.

  14. Akkor végül is bármi lehet mert 100% kitalált lények, fikciók.
    Akár zongorázhatnának is…

  15. remélem, lesznek motorozó raptorok is. az lenne az igazi menő.

    ettől függetlenül várom a filmet, jó széria a JP, hátha nem szúrták el.

  16. 2 perce ezen a poszteren röhögök, ez már majdnem annyira szar, hogy jó, de mégsem. ez valami paródia lesz előre látom

  17. A JP széria jó? Háát a 2 már kicsit mintha unalmas lett volna, de még nézhető. A 3. egy halom trágya, egy pénz hajhászás, egy rókabőr. Erőltetett sztori, vicc volt az egész. Erre most ez? A poszterek gagyik nagyon. A fekete háttér, előtt a piros logó milyen jó volt az első résznél.

  18. Egyszerű…
    Ne nézzétek meg. :) Így tudjátok legjobban kifejezni, hogy ilyen nem kell.
    Ja..hogy megfogjátok nézni így is úgy is? :)

  19. Persze, mert alaptalanul mégsem lehet fikázni a dolgokat látatlanban!
    Jaaa… hogy most is az megy, pedig a film még sehol?

  20. Tigris, oroszlán, delfin…mind emlős állatok, amelyeket lehet idomítani, nevelni. A kutya más lapra tartozik, mert nem vadállat. De a hüllők és kétéltűek max. megszokják az ember közelségét, de nem idomíthatóak.

  21. Kal-El

    Jogos, de én UEVCS kommentjére reflektáltam amiben az oroszlánon, tigrisen és a delfinen kívül a kutyát említette.

  22. Ati7: A ma élő hüllőkre nézve ez igaz is lehet (emlékszem a haveromnak volt egy nagyobbacska varánusza, hát az minden volt, csak kezesbárány nem), de a dinók (vagy legalábbis ez a csoportjuk) inkább állt közelebb a madarakhoz (testfelépítés, anyagcsere, agytérfogat, stb.), mint a “normál” hüllőkhöz. Márpedig egy holló, egy akármilyen papagáj, de még egy veréb is egészen jól idomítható, tanítható, nem hiába, hogy ezek is mind társas állatok (mint a kutyák, delfinek, stb.).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.