Fantastic Four-előzetes most rendesen

Na tessék, a hétvége utolsó óráiban befutott még egy Fantastic Four reboot előzetes is, hogy teljes legyen a képregényes sorozás. Ezúttal a történetet is jobban felfedik, plusz mindenkit láthatunk, amint a különleges képességével csinál valamit.

A filmet Josh Trank (Chronicle) rendezte, de nem találtkamerás, hanem komolykodós szuperhősös. Szerintem hülyeség volt ellőni ezt is ennyivel a Star Wars és Batman kombó után. A tovább mögött nem csak a trailer van, de még egy poszter is.

fantastic_four new trailer poszter

46 hozzászólás a “Fantastic Four-előzetes most rendesen” bejegyzéshez

  1. A poszter összefoglalja a bajomat az eddig látottakkal. Vajon ki látja még rajtam kívül?
    Különösebben nem izgat. Amúgy nem az volt az eredetiben, hogy az űrben voltak?

  2. Minden trailer után egyre inkább az az érzésem, hogy lehet is készülni az újabb rebootra. Lehetőleg rendes rendezővel, űrrel, fehér fáklyával, pattanás mentes Dúmmal.

  3. Csak ránéztem a poszterre:
    Aztak*@va mi ez? :)

    Trailert (ezek után) nem nézek, majd otthon nézős, ha nem botrányosan rossz, akkor kellemeset csalódós.
    Szerintem :)

  4. Teljesen vállalhatónak tűnik ez a film. Világot nem fog váltani, de sokkal jobb lesz, mint azok a szutykok, amiket anno ezen a néven eladtak nekünk.

  5. Tényleg érződik rajta az x-men feeling :)
    Nekem az előző kettő is nagyon tetszett, kicsit idegenkedtem a rebootolástól, de nagyon jónak tűnik a trailer alapján. Tetszik a hangulata.

  6. Imádom, mikor az emberek a filmekből és nem a képregényekből indulnak ki. Ez az Ultimate F4 története, ami nálunk meg is jelent 2005-ben. Na ott, mint ahogy mindenki látta a trailert egy másik univerzumba kerülnek, onnan kapják az erőt, fiatalok stb… Bár a Dr. Doome egy blogger dolog kérdőjel számomra, de ettől függetlenül Nekem nagyon tetszik, hisz ezekkel a képregényekkel ismerkedtem meg a csapattam, iszonyat várós a fil :)

  7. Azert ahhoz kepest hogy kotott a palya, gondolom belepofaztak ezerrel es egyebkent is univerzumot epitenek, nem lett ez olyan rossz. Megvillan nehol a chronicles, ami nekem anno hatalmas es meglepo elmeny volt.

  8. kicsit olyan, mintha agresszív tinédzsereknek készült volna, nekem a régi filmek hangulata jobban tetszett

  9. @Rusty: Végre valaki aki megcsinálta a “háziját”!

    Bár a filmhez még így is eléggé szkeptikusan állok hozzá….

  10. Azért egy gatyát ráadhattak volna a Lény-re!
    A 80-as években volt csak divat a kivillanó férfi segg a filmekben :D

  11. Jó lett ez. Mai és friss. Ez a reboot arra hasonlít, mint amikor kijön egy új oprendszer egy eszközre. Inkább érzem egyfajta “update”-nek, mint reboot-nak (ezt most a hangulatra/vizualitásra értem és nem a történetre magára).

  12. Nem tűnik olyan rossznak. Én olvastam az ultimate verziót is F4-ből, teljesen látszik, hogy azon a vonalon mennek. De egyszerűen, hiába lesz jó is a film, nem tudom megemészteni a néger Fáklyát. Lény egész jól néz ki, bár itt inkább néz ki egy sziklaszerű életformának, mintsem egy embernek akinek a bőre megkövült. Azért nem vészes. Doom-ra még kívácsi vagyok, most bedobták az arcát, de ez egyelőre semmi. Viszont az a srác a Doom, aki a trailerben mondja Jhonny-ra értve, hogy “nem szeretik, ha ugráltatják”. Lehet jó lesz a film, de inkább bukjon és kerüljön vissza a Marvel filmes univerzumához, mert Thanos után lehet jöhetne ott Galactus.

  13. Előzetes alapján nekem tetszik. A plakát valóban gyengécskde, de ezzel az előzetessel semmi baj nincs. Ennyi alapján elsülhet ez nagyon jól is.

  14. Ha lehetne tekerni a moziban a filmet, akkor az első fél órát biztosan áttekerném, mert baromi unalmas újból látnom, h lesznek ők a világmegváltó F4!Az F4 szerintem akkor lesz sikeres, ha összehozzák őket az X-mannel…

  15. Garfield: Az X-MEN jó úgy, ahogy van. Kár lenne belekerverni más szuperhősöket is. Vannak sokkal érdekesebb X-MEN karakterek, mint az F4.

  16. Kíváncsi leszek, hogy illesztik be a csapatba Doomot, ha tényleg egy ilyen pcboy lesz. Láthatóan Toby Kebbell az 5. résztvevő az utazásnál.

  17. teljesen felesleges a képregényhez hasonlítani… ezen az alapon az összes képregényfilm szar… igen néger fáklya és? a néger fury senkit nem zavart… az összes szuperhősös filmet megnézegettem mostanra, de abszolút a helyén kezelem őket… egyik sem sikerült maradéktalanul filmre vinni…

    talán a captain america 1-2 és a x-men: first class ami elég jól sikerült…

    (a magyar szinkron meg egyenesen csapnivaló manapság – rozsomák < farkas, jiddis tony stark, stb-stb. – köszönjük tabán kata!)

  18. ” igen néger fáklya és? a néger fury senkit nem zavart”

    Az Ultimate képregényfolyamban Fury fekete, persze, hogy nem volt belőle közfelháborodás. Eleve ott Sam Jacksonról mintázták a figurát. Itt meg azért lett a Fáklya fekete…mert miért ne. Jobb magyarázat nincs rá. Épp annyira gáz, mintha Superman mondjuk szőke, a Fekete Párduc meg ázsiai lenne.

  19. A középső emberke kicsoda a poszteren? Rizikós ismeretlen színészt kasztingolni ilyen filmbe nem?

  20. danNN: Ő Nyulánka ( Miles Teller ). Mellesleg nagyon szétphotoshoppolták az amúgyis unszimpatikus fejét.

  21. torjack: Más lesz a karakter, mert fekete? Mióta változik valakinek a személyisége, ha éppenséggel fekete, hispán, ázsiai, mégis ugyan abban a környezetben nevelkedik?
    Komolyan megdöbbentő, hogy írástudó emberek még képesek azon sírni, hogy egy karakter fekete.

  22. talán az a legjobb kritikája, hogy még mindig nem érdekel, hacsak nem lesz felpontozva erősen, esélytelen, hogy mozis legyen. na nem azért, mintha én lennék a mérleg nyelve, de kölyökként imádtam az FF4-et (főleg a Silver Surfer miatt), és amikor még nem folyt a csapból is képregényfilm baromira vártam az elsőt..aztán ennyi, ott kinyírták a franchise-t.

    és nem annak a pocsékságából fakad a negatív hangulat, ha valami ennyire szar, akkor a rebootnak csak örülni lehet, na de ez már az első percektől kezdve bűzlött -> most meg erőszakkal nyomják az ember arcába, hogy ez bizony mégis jó lesz. de ez sem adja el, nyilván nem akarnak ellőni minden a történetből, de azon kívül, hogy már megint egy ereddörténet ránézésre semmi íve nem lesz és a tini osztagot még lenyeli az ember, de ez a Doom…

    tipikusan az az érzés, amikor képregényfilmet akarunk csinálni, aztán nullára lefaragjuk az alapokat, hogy ez annál azért mégis több, mélyebb lesz, mint egy tucat comicfilm, és a végére meg a marketinggel visszahúzzuk rá az eredeti gúnyát. kilométerről süt az egészről, hogy fogalmuk sincs mit akarnak kezdeni az egész FF4 világgal…na de tényleg cáfoljanak erre rá.

  23. torjack: bölcsebb lenne, ha legalább utánanéznél a karakter kronológiának mielőtt “okoskodni” kezdenél… de tényleg… -_-

  24. az eredettörténetet valóban felrúgja Fáklya, de ha egy karakterhű, szerető figurát hoz, akkor tényleg nem baromira mindegy ki játssza…értem én, hogy akkor kínai Pókember, meg fene tudja mi jöhet még, de ezen már tényleg ideje lenne továbblendülni fél év, meg 2 tucat promóanyag után. gondolom senki nem most látta először Jordant – de neki meg pont elhiszem, hogy tud egy jó Johnny Stormot játszani.

  25. Torjack teljesen jól mondta. Létrehozta a marvel a 2000-es években az ultimate füzeteket (Pókemberrel kezdték), hogy sokkal maibbá varázsolják a karaktereket, s bejött mert elképesztően népszerű lett. Ott a Bosszúállóknál, ami Különítmény néven futott Fury néger lett, s tényleg Samuel L. Jacksonról mintázták. Akkor még szóba sem került semmilyen képregényfilm amibe beletehetnék. Vasember 1 volt az első, az meg 2008. Szóval ennyit a sok okoskodásról. Nyilván ha Sam papáról mintázták, az ő beleegyezésével, akkor neki is ajánlották fel a szerepet, ha már ultimate Furyt akartak a filmekbe. A Marvel filmes univerzumában pedig egyaránt merítenek az ultiból és a klasszikusból is. Az meg, hogy Fáklyából feka lett nekem is teljesen elbassza az egészet, mert egy ilyen inkarnációja sincs a füzetekben J. Stormnak. Erről ennyit.

  26. de mér kell valaki munkájába belenyúlni és egy karaktert megváltoztatni? milyen jogon? nem értem. tőlem lehet nő is a fákja lesszarom, csak akkor ne fantasztikus négyes néven adják ki a filmet.

  27. @khirill:

    ” bölcsebb lenne, ha legalább utánanéznél a karakter kronológiának mielőtt “okoskodni” kezdenél… de tényleg… -_-”

    Fail.

    @Play:

    Látom, valakinek még mindig nem világos, hogy mi a probléma…
    Nem a bőrszín a lényeg. Adott egy alapanyag. Ebben az alapanyagban konkrétan egy édestestvérpár szerepel, amit fel kell rúgni csak azért,mert kell a csapatba egy nem fehér is. Ez nem rasszizmus, csak egy elvárás, hogy tiszteljék már valamennyire az alapanyagot. Oké, hogy polkorrektség meg minden, meg is értem, mert létszámfölényben vannak a fehér karakterek, de nem tudom az afro közösség mit szólt volna, ha egy szőke, kékszemű pacákot, vagy latinót alkalmaznának a Fekete Párduc szerepére.

  28. Reednek rugó van a lábán meg a kezén, mert tud nyúlni :D Feka fáklya, meg ez a Doom egy vicc. és igen a baj, hogy nem a képregényen alapul, azokban nincs ilyen.

  29. A Lény-Thing-úgy néz ki mint szarember…nem pedig mint aki kőből van…eléggé nevetséges. Pedig én szeretem a képregényfilmeket. És néger fáklya…de őa testvére a csajnak…ő akkor miért nem néger? Vagy nem testvérek? Vagy úgy testvérek az egyik fekete a másik fehér?

  30. torjack: Lehetnek attól még testvérek, hogy a srác fekete. Az öreg családneve Storm, tehát ő az apjuk. És ha a felesége másik rasszból származik, akkor nincs kőbe vésve, hogy kinek milyen lesz a színe.

  31. Valószínűleg ez lesz a megoldás. Lehet simán féltestvérek lesznek, vagy Sue-t örökbefogadták. De egyszerűbb lett volna, ha mondjuk Reed bőrszínét változtatják meg. Bent nem mondom, mert szikla alatt úgyse látszik, milyen volt eredetileg.

  32. Sanosuke: Én minden ötletet elfogadok, ami ellen nem tudok ellenérvet felhozni. Semmi bűnt nem látok abban, ha egy karakter fekete lesz.

  33. Nekem már ez a trailer többet nyújtott, mint a korábbi két film! Számomra ez valahogy hangulatosabb!

  34. Sanosuke:

    A lehetséges mozinézők legfeljebb a brand-et ismerik, de hogy ki-kinek-a-kije, azt meg nem. Tekints rá úgy, mint egy Shakespeare adaptációra. Ha 4-500 millió példányban fogyna havonta a képregény, akkor megértem, hogy tiszteletben tartanák a karakterek közötti koherenciát és az utolsó porszemig minden a helyén volna, de amíg ez nem áll meg, addig le fogják “butítani” anyagot a fókuszcsoport(ok) szintjére.
    Erre ellenpélda a Harry Potter, ahol kb. annyian olvasták az első kötetet, mint amennyien a filmet látták, ott fontos volt, hogy minden passzoljon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.