The Visit-előzetes: hát ez elsőre nem tűnik nagy Shamalamading dobásnak

Két gyerek a nagyszüleinél tölt egy hetet, de észreveszik, hogy az öregek kicsit furcsán viselkednek. Gondolom nem akartak sok mindent ellőni előre, de nem tudom, megragadó volt ez a trailer?

De persze lehet bízni benne, hiszen M. Night Shyamalan újra kis költségvetésből, talán kreatívan kellett dolgozzon. Az előzetes a tovább mögött.

human
írta
2015. 04. 24. 04:26
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “The Visit-előzetes: hát ez elsőre nem tűnik nagy Shamalamading dobásnak” bejegyzéshez

  1. Posztba beleírhattad volna, hogy kamerás film. Akkor megspóroltál volna egy klikkot nekem. :)

  2. Hát nekem a szőr is felállás a hátamon!! Ha nem cseszi el megint valami erőltetett befejezéssel, akkor jó lesz ez!

  3. Plot twist: Jancsira és Juliskára elégés közben átkot mondott a banya, és most először halhatatlanná vált életük során lett olyan idős unokájuk akiket feláldozhatnak maguk helyett. Dingdong ending: az anyuka valójában a banya házában talált csecsemő/banya.

  4. Kaoka says:

    Mivel ez volt a trailerben, ez biztos nem lesz csavar. Nem elég samalamás.

  5. Minek erőltetik ezt az este 9:30 után ne gyertek ki a szobából, mikor a trailerben szinte végig nappal is meg voltak hülyülve a nagyszülők?

  6. Hát őszintén szólva én nem fostam be tőle!
    Pedig annyira nem is szeretem a horrorokat, mert amúgy parázós vagyok, de ebben semmi különösebben ijesztő nem volt. Plusz nem értem, hogy minek kell még mindig erőltetni a found-footage formulát, pláne, hogy itt ahogy nézem nem is fogják végig követni, szóval még azt se nagyon tudták eldönteni, hogy az legyen-e, vagy sem.

    És igen, tippre szerintem is valami Jancsi és Juliska-kerete lesz a dolognak…

  7. nekem ez így tetszik, hogy simán a nagyszülők a pszichók, és nem vmi szellem vagy ilyesmi garázdálkodik. (a csavarig legalábbis)
    elég creepynek tűnik, még akár jó is lehet.

  8. Azért az poén a végén, hogy “would you mind getting inside the owen to clean it?” XD XD XD XD

  9. PG-13 kamerás gagyihorror. Miért van olyan érzésem, hogy nem ez fogja Shyamalant visszarakni a térképre…

  10. mindig szorítok Shyamalannak, hátha tud még nagyot pirítani, de ez annak ellenére, hogy fosok az ilyen típusú filmektől annyira hidegen hagyott, hogy ez benne a legfélelmetesebb. egyáltalán nem para, és talált kamerát erőltetni még mindig, really?! még attól függetlenül is süt róla a low-budget, semmit nem fed el, akkor meg minek. szerintem a faszinak reszeltek most már tényleg.

  11. shylamalajalanan eddig tök jól kihasználta az “alacsony büdzsé” lehetőségeket (kukoricaföldön való rohangálás, mérgező levegő elől való elfutás stb.)… de elegánsan eltüntette a “nyomokat”… okos dramaturga, neves főszereplő stb… nem volt észrevehető a pénzspórolás.

    eddig.

    ezt a kézikamerás koncepciót felejtsük már el….
    képtelen vagyok még egy kézikamerás filmet megnézni.

    ezzel az erővel végülis a jurassic park is lehetne kézikamerás… mondván “a parklátogató kameráiból összeválogattuk a felvételeket”.

    a fenébe. pedig szeretem shyjalamajalanalan-t.

  12. shyjalamajt az utolsó léghajlító után a pokolra kívántam amiatt hogy elcseszte!! Ennek is a végén valami hü de nagy puff lesz!

  13. nekem az tetszik, hogy ez is úgy van filmezve, mintha a haverok összedobtak volna egy olcsó filmet a 20 ezer forintos kamerájukkal, de nyilván ez is a lényege, hogy minél olcsóbban csináljanak egy béna filmet, az emberek meg megnézzék moziban, igényesség rulez

  14. Bármibe fogadok, hogy valami iszonyat csalódás lesz, ha valaki folyamatosan sz.r filmeket csinál nem fog hirtelen a hibáin változtatni, amúgy támogatom a “f.sz kivan a talált kamerás filmekkel” kategóriát

  15. Ha nem hoznak be valami természetfelettit, akkor akár jól is elsülhet. A végén a poén meg ütött volna, ha utána nem teszi be a sütőbe a gyereket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.