23 hozzászólás a “A Terminator Genisysnél full spoilerbe váltottak” bejegyzéshez

  1. ez tényleg vagy nagyon sz*r lesz, vagy ki-beb@szott jó
    de sajnos az első felé látszik billenni.

  2. Hogy van pofájuk ennyire szar, ennyire tré, ilyen amatőr gané posztert kiadni?!!! Nekem bejöttek az előzetesek, de a képek, poszterek (kivéve a sötét Arnoldosat)hihetetlenül ócskák! Szégyen bakker.

  3. Hát én ezek között az arcok között nem látok olyat aki egy terminator filmbe illene :D
    Nem szokásom előre leírni egy filmet, de ez már a bemutatója alapján sem egy nagy durr, hanem egy folyamatosan visszautalgató, kikacsintgatós katyvasz. Amikor az öreg schwarzi sétál a T1-beli önmaga felé, az jutott eszembe: látod öreg, ott kellett volna ezt békén hagynod. Amikor te voltál a kibaszott terminátor, amikor még összepisáltam magam amikor betörtél a rendőrörsre és halomralőtted a zsarukat…
    Az a gond, hogy be fogja hozni a költségeit. Behozza és készül a következő szar T-film. ÉS ez egészen addig így lesz, amíg már a kutyát nem fogja érdekelni és az egész franchise annyit fog érni, mint egy használt rágó.
    És akkor jön majd egy reboot, ahol látjuk majd a gép érzelmi vívódását végre és ami PG13 lesz.

  4. Emlékszem arra a nyárra, amikor a Pókember 3 és a Karib folytatás volt a nyárra beígért blockbuster aztán fogta mindenki a fejét, hogy ez meg mi volt? Valahogy újra ez az érzés fogott el…

  5. Emilia Clarke mikor rakatott ekkora melleket? :D
    got-ban egy csöppet kisebbek voltak

  6. Gondolom úgy voltak vele, hogy ha már a legutóbbi trailerben ellőtték a film egyik “nagy csavarját”, akkor már tökmindegy, hogy ha kib*sszák a plakátra is… -_-

    De legalább nem lenne ilyen Zs-kategóriás PS-munka könyörgöm!

  7. ki a faszom rendezi egyaltalan ezt a filmet, kiaz az Alan Taylor?? egy ilyen kaliberu filmet egy ilyen rendezo kezebe adni aki a Thor-on kivul csak sorozatokat rendezett,,,hat ezert ilyen tv-series szintu ez az egesz..

  8. én ilyen gagyi promóciót még nem láttam, volt itt már “lőjük a földet üvöltve”, majom fejű terminátor, trónok harcás promó, spoileres poszter, minden. hát aztakurva. és mindez olyan gagyi ps-el hogy leszakad a fejed. és hol van Matt Smith?

  9. Hál istennek nem tudom mi a spojler, mivel nem néztem trélert. Így legalább nem lesz olyan elvárásom.. talán. Tuti megnézem.

  10. Innen már csak egy lépés meghamletizálni Arnold hangjával: Be or not to be? Not to be! ^^

  11. Ennyire nem veszitek észre a dolgokat? Nem a John connoros és gép vagyok dolog lesz a fő csavar a filmbE!
    Amúgy mit rinyaltok? Sokkal gázabb poszterek vannak ennél!
    Ez kimondottan pofás lett!

  12. és mi van akko , ha ez nem az igazi John? Csak rámintáztak egy hitech termit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.