A Fantastic Fourosok kiálltak egy photoshopra

Egy fekvő, és 4 karakterposzter érkezett, megcsodálhatóak a hősök. Bírom, hogy láthatóan ugyanaz a helyszín az egyéni posztereken is, de van aki máshol, vagy más szögben áll, plusz a nyúlós csávón nem lett volna elég narancssárga, ezért extra robbanást tettek oda. És csak a stúdiót emelik ki, nem a rendezőt pl.




14 hozzászólás a “A Fantastic Fourosok kiálltak egy photoshopra” bejegyzéshez

  1. Sajnos ez nagyon röhejesre sikerült. Reed Richards nem egy 17 éves pöcs kéne legyen. Bár az eredeti történet szerint mind nagyon fiatalok, nagyon nem szeretném, ha tini filmet csinálnának belőle. Pedig az lesz. Sue és Johnny pedig tesók elvileg, a kötelező fekete lett itt is a polkorrektség oltárán az áldozat. Ez ugyanolyan bukás lesz mint az előző kettő.

  2. aki még mindig a “fáklya fekete” témán pörög az komolyan kapja már be. Átírták és kész, már nem tesók. Lépjünk már túl rajta így 7-8 hónap után.

  3. Ezek a plakátok ilyen szokásos photoshop mókának tűnnek, nem nagy kunszt tényleg. A filmben bízom, szerintem jobb lesz mint az előzmények. Nekem teljesen mindegy, hogy milyen fákja bőrszíne. Tulajdonképpen lényegtelen. Az előzetes alapján a lávány rendben lesz, csupán egy jó forgatókönyvön múlik minden.

  4. Nekem a plakatok es a trailer valahogy teljesen mas nyomot hagytak bennem. A treler alapjan teccene, foleg mertt szvsz a chronicles nagyon fain volt. Ezekkel a csicsas plakatokkal nem nagyon tudok mit kezdeni.

  5. Muhaddib

    Ha venned a faradtsagot es utana neznel, akkor latnad, hogy mindegyik uk 28 ev feletti sot a kiscsaj 32

  6. Tényleg nem értem, AAA kategóriás filmek, és a legalapabb szintü PS (alias szar) munkákkal reklámozzák? Ezen spórolnak, vagy mi az értelme? Tudják ök is hogy egy szar, és azt is hogy mi is tudjuk hogy szar, persze lehet az “átlag” mozinézö nem ért az ilyenekhez, de na….

  7. muhaddib: Az apjuk fekete. Mi a lóf*szért ne lehetnének akkor legalább féltestvérek?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.