Mégsem olyan békések a raptorok?

Az új Jurassic World tv-spotban van egy eddig nem látott jelenet, a sok ismert képkocka után, amiben egy nő sikít, mert valami raptor zaklatta. Így tippre ez csak kamu, más lesz a helyzet csattanója, csak azért tették ki így mert sokan sírtak a szelíd raptorok miatt. Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 05. 16. 04:19
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Mégsem olyan békések a raptorok?” bejegyzéshez

  1. Amennyire imádom a Jurassic Parkot most kb annyira nem érdekel ez a film. Magam sem értem,hogy miért… Amúgy volt valami a raptor fején.

  2. Olyan röhelyes ez a rinyálás. Nem szelídek lesznek, hanem idomítottak. Minden inteligensebb állatot lehet idomítani, ezáltal a raptorokat is lehetne(még a macskát is ami aztán messze áll az inteligestől). Egy idomított oroszlán is veszélyes, még az idomárjára is.

  3. És ne feledkezzünk meg arról sem ,hogy a raptor egy kitalált lény. A valóságban nem is így nézett ki, mint kiderült jóval jelentéktelenebb, kisebb termetű “jószág” lehetett. Az intelligenciája szintén csak fikció. Az is hogy tollas vagy pikkelyes volt. Szval simán belefér a sztoriban és jobban is tetszik, mint a JP3 tojásdíler üzletelő csirkerapotorjai…azt túlgondolásba, ostobaságban nem igen lehet űberelni….max motorozó, számítógépező raptorokkal…

  4. Csak nekem tűnt fel, hogy TELJES EGÉSZÉBEN lemásolták a “Háborgó Mélység” című filmet? Tudós csaj előállít pár gyilkológépet, miközben van egy csávó aki még valahol képes is velük összhangban lenni és figyelmezteti, hogy nem kéne ezt erőltetni. Majd kiszabadulnak és kiderül, hogy az intelligenciájuk messze meghaladja az emberét. Gondolom a végén lesz legalább egy végső konklúzió, hogy “az emberrel úgysem érhetsz fel pusztítás terén”

  5. A háborgó mélységes hasonlítgatással egyetértek valahol.

    Azt viszont, továbbra is tartom, hogy az eddig látottak alapján egy k.. vau jó “trash” horrort lehetne a JW ötletéből kihozni. Nem azt modnom, hogy újat vagy újszerűt, hiszen ezer és egy efféle horrort láttunk, de 22 ezer emberben ott a potenciál :D

    Így viszont, hogy JP franchise (amit továbbra is imádok..de) illetve “családi kalandfilm”, ha 15 évvel fiatalabb lennék, 8-9 éves, akkor húúmeghaaa lenne, de így nem.
    ( aztán remélem, majd a film jól meglep és jó lesz- mondjuk még vacilálok, hogy a popcornrágók közé beülést megéri-e ez nekem vagy elég lesz a sötét kis szobám magányában nézni)

  6. – Bocsi a floodért –

    Raptor meg szerintem nem támad, hanem menekülés közben butuskán beugrik az ablakon.

  7. Még mindig megvan mikor a madár belerepül az aszfaltba hát akkor ez már így lesz moziban is. :)

  8. Úgy vélem az embereknek nem az fáj hogy a rapikat idomítják, hanem az hogy lehet őket. A sok fenevad között jó volt tudni egy viszonylag inteligens gyíkot. Van ugye a cápa film, és ha a cápákat beidomítanák hogy levadásszák a krakent? Amúgy várom a filmet, szeretném látni nagy vásznon.

  9. Bocsánat a dupláért, ki szeretném egészíteni. Nekem az a végkifejlet tetszene ha miután legyőzték az indominust a rapik nekiugranánk az idomárnak. De mivel Cris kellhet egy lehetséges folytatásba (meg PG a miatt) ez nyilván nem egy lehetséhes végkifejlet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.