Megvan a Fantastic Beasts and Where to Find Them főszereplője

A Harry Potter spinoff-előzményfilmnek, amiről már sokszor volt szó, végre igazi tehetséget castingoltak a főszerepére: Eddie Redmayne. A csávó a Jupiter Ascendingben bemutatta, hogy kell színészkedni. Ja nem, abban borzasztó volt, és az Oscar bírák elgondolkoztak rajta, hogy miért adtak a csávónak a Hawking-filmért díjat.

A filmet David Yates rendezi majd, és akkor tehát ő lesz Newt Scamander:

Jövő télen nézhetjük.

14 hozzászólás a “Megvan a Fantastic Beasts and Where to Find Them főszereplője” bejegyzéshez

  1. Hány Oscar díjas van, akinek soha nem volt köze rossz filmhez? Nem kevés pont olyanért kapta meg a kitüntetést :D

    Redmayne jó lesz ebbe a filmbe szerintem, Yatestől speciel jobban tartok. Az utolsó 2 Potter film bejött, de most ez vagy az alapanyag érdeme volt, vagy közben megtanult rendezni.

  2. Agyaltam is mostanság, hogy mikor lesz valami Harry Potter “univerzum” film, kíváncsi vagyok mi lesz ebből

  3. Ne bántsuk már a Jupiterért az nem miatt volt felemás, hanem nem volt kibontva a történet, ki volt vágva egy csomó rész stb stb.

  4. Áhhh.
    Egy ismeretlen – vagy csak sorozatokból ismert – angol színésznek jobban örültem volna. Főleg, hogy Redmayne-től sem vagyok elájulva. Hátha meglep ő is, meg a rendező is.
    Nem bánnék egy Varázslótanonc féle atmoszférát.

  5. CSak a kókler yates dobnák ki. Most néztem rottent, fura hogy mennyire éltetik az utcsó filmért a rendező urat, közben meg csak végre nem cseszett el teljesen minden fontosabb pillanatot. Szóval sajnos csupán scak a könyv volt jó lezárás. Redmayne kiváló választás viszont!

  6. A Jupiter filmet szerintem felejtsük el, mert ne az legyen már a mérvadó a Mindenség elméletével szemben. Abban olyat alakított, amiért szerintem igen is megérdemelte a szobrocskát. Van akit kevesebbért is jutalmaztak már.

  7. Szerintem meg ne felejtsük el a Jupitert, a csávó abban annyira bűngyenge volt, hogy az már fájdalom. Nem csodálom, hogy elgondolkodtak rajta, hogy visszavonják-e a díjat tőle ./már ha igaz a volt ez a hír/

  8. Ilyen hülyeséget, hogy vonnák már vissza a díjat? Akkor pl. Robert de Nirótól is vissza lehetne vonni az alapján, amit az utóbbi évtizedekben produkál. De lehetne sorolni, minden Oscar-díjasnak vannak iszonyú gyenge filmjei és alakításai is. És nem csak a színészekre, de a rendezőkre is igaz ez ugyanúgy.

  9. Láttatok már focibírót 11-est vissza vonni? :D

    Am a jupiter is elment egynek. Abban direkt ilyen fél degenerált pszichopatát kellett h alakítson azt meg sztem jól hozta.
    Mint ahogy hawkingot is.

  10. A Jupiterben alakíthatott volna bárhogy akkor is fos maradt volna a film. :D Remek színész ő! Sok filmet láttam tőle és a Jupiter az egyetlen ami értékelhetetlen de még abban is ő volt a legjobb. Bár lehet hogy ironizáltál nem tudom. Mióta láttam az “Egy tiszta nő”-ben azóta figyelem miket alkot. A színészek játéka általában a rendező irányításán múlik amúgy is. :)

  11. Divat lett a Jupitert savazni, pedig nem volt az olyan rossz. Nem mondom hogy szuper volt, de simán meg lehet nézni. Sokkal rosszabb filmeket ajnároznak emberek (Halálos iramban 7, Éhezők viadala filmek, Amerika kapitány 1-2 …)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.