Szörnyek helye, Gambit, Star Wars adag, Maleficent, acapella csajok meg ilyesmi

Rupert Wyatt rendezi a Tatum főszereplésével készülő Gambit-filmet. A csávó tavaly a The Gamblert szállította, előtte meg a Majmok bolygója reboot első részét. Sajnos a forgatókönyvíró továbbra is Josh Zetumer (RoboCop reboot).

Jack Huston dobbantott a The Crow remakeből. Abból amiből tegnap érkezett a hír, hogy Forest Whitaker is feltűnhet egy szerepben.

És ha már Whitaker, a Star Wars: Rogue One-ban (a halálcsillagtervrajzos) is szerepet kap az öreg.

Princess Leia a téli Star Warsban, eddig rejtegették erre ilyen szivárgás van. Azt hiszem ideje lesz a Disneynek kiadni valami normális képet róla, mert ez izé.

A Disney nem meglepő módon Maleficent folytatást tervez. Evlileg Jolie visszatér, és a forgatókönyvet az elsőt író Linda Woolverton veti papírra.

Pitch Perfect 3 folytatás is lesz, konkrétan bejelentették, hogy 2017 júliusában nézhetjük majd. Anna Kendrick és Rebel Wilson már tuti a szereplők közül.

A következő hónapban, júliusban kezdik forgatni a Halloween Returns-t, ami az 1981-es Halloween 2 után veszi majd fel a szálat.

Két Wonder Woman centrikus concept art a Batman v Supermanből.

Katherine Waterston (Inherent Vice) lesz Eddie Redmayne párja a Potter spinoff Fantastic Beasts and Where to Find Themben.

7 hozzászólás a “Szörnyek helye, Gambit, Star Wars adag, Maleficent, acapella csajok meg ilyesmi” bejegyzéshez

  1. remélem a Halloweent nem az a nyomi Rob Zombie fogja rendezni, mert ahogy a zenéhez, úgy a horrorfilmekhez sincs érzéke

  2. Hát most leírja a szerkesztő Úr, hogy princess Leia, de a podcastban megint következetesen Leilának fogja hívni. Amúgy úgy néz ki mint amikor a nagymamám kimegy a raptorokat megetetni, de továbbra sem tartja jó ötletnek.

  3. #4 – még mindig az EP7-ről van szó a téli SW alatt. eltelt 30+ év és még él. így kerül bele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.