A Kick Ass folytatható? Comic Conon a lényeg? Gambit, Vacation, boszorkányvadászat és egy amerikai elnök

Matthew Vaughn (Kick Ass, Kingsman) azt mondta, hogy nem túlzottan örül a Kick Ass franchise jelenlegi állapotának. Szerinte a második rész után csak úgy lehetne folytatni, ha összedobnak előbb egy prequelt. Jelenleg ez a terv, hogy Big Daddy és Hit Girl eredettörténet, ami annyira felpörgeti újra a nézőket, hogy utána jöhet egy távol keleten játszódó folytatás a The Raid rendezőjével. HMMM.

A Legnagyobb Comic Conon a DC 1 órás panelt szentel a Superman V Batmannek. Ugyanott a Marvel meg sem jelenik majd, mármint az egyik legnépszerűbb geek eseményen. Igazi DC wombo kombo lesz, hiszern a sorozatok, a várható filmek, huhúú.

Channing Tatum elárulta, hogy Gambit nem fog feltűnni az X-Men: Apocalypse-ben. Emellett áradozott egy kicsit a rendezőről, hogy Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) mennyire jó lesz a második spinoff karakterről (Wolverine volt az első ugye) szóló film élén.

Pár posztert is ellövök ebben az ömlesztett bejegyzésben. Itt van a Vacation trió, amin már megint kiemelik a csatornában fürdést. Minek??

Közben Vin Diesel a facebookján megkérdezte a fanjai véleményét a The Last Witch Hunter folytatásáról. Bár a bemutató csak októberben lesz (trailer itt volt), de a stúdió már most azt akarja, hogy álljon készen a munkára Vin, és arra az időre ne vállaljon el mást.

Rob Reiner rendezésében Woody Harrelson alakítja majd Amerika 36. elnökét az arról szóló életrajzi filmben. A férfi alelnök volt a Kennedy merényletkor, és elég kemény feladat került a kezébe, amikor át kellett vennie az ország kormányázást.

5 hozzászólás a “A Kick Ass folytatható? Comic Conon a lényeg? Gambit, Vacation, boszorkányvadászat és egy amerikai elnök” bejegyzéshez

  1. kick ass neee neeeeeee neeeeeeee neeeeeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  2. Kick Ass, agyam eldobom, 2 faxom rész, és máris prequelben gondolkozik? Meg van bolondulva már mindenki…

  3. Hát a prequelnek nem örülök, mert akkor tuti nem Chloe Moretz lesz Hit Girl :( Miért ne jöhetne egyből ez a távolkeletes folytatás??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.