Independence Day Resurgence lett a cím

Nyilván a Függetlenség napja folytatásáról van szó, amihez az éjjel (legalábbis nálunk) tartottak egy sajtótájékoztatót. Ez a film akkora dobás, hogy nem volt más választásuk.

Mindig is tudtuk, hogy visszatérnek. A film arról fog szólni, hogy a kis Windows 95 vírusos akciónknak köszönhetően bepipultak az idegenek, és nagyobb erőkkel jönnek ellenünk. Mivel is vágunk vissza? Nyilván azóta épített hibrid űrhajókkal, hiszen rengeteg földönkívüli technika szakadt ránk a harcok következtében.

Ez a hivatalos leírás:

We always knew they were coming back. After INDEPENDENCE DAY redefined the event movie genre, the next epic chapter delivers global spectacle on an unimaginable scale. Using recovered alien technology, the nations of Earth have collaborated on an immense defense program to protect the planet. But nothing can prepare us for the aliens’ advanced and unprecedented force. Only the ingenuity of a few brave men and women can bring our world back from the brink of extinction.

A logó mozgásban a tovább mögött, pár képpel karöltve.



16 hozzászólás a “Independence Day Resurgence lett a cím” bejegyzéshez

  1. Jöhet, de azért azt a sok amcsi limonádé dialógust, mint ami az első részben volt, remélem most nélkülözik.

  2. Ööö… nem akarok kötözködni, de a Brent Spiner által alakított őrült doki (Dr. Brakish Okun) nem adta be a kulcsut az 1-ben?!
    (Gyengébbek kedvéért: ő virít a kép 2. sorának bal szélén, szvsz)

  3. Az imdb szerint Bill Pullman még mindig elnök. :D Biztos nemzeti hősként módosította az USA alkotmányát. :)

  4. hannah: Sela Ward lesz az elnokno (aki House felesege volt a sorozatban) a filmben. Csak amcsiban a korabbi elnokoknek megmarad a president titulus.

  5. Duane Barry: Pontosan ugyanerre gondoltam én is. Lehet flashback formájában jön vissza, ha nem, akkor én sem értem.

  6. Biztos nem raknak bele egy olyan karaktert, aki meghalt az első részben. Ennyire nem amatőrök. Valahogy meg lesz majd magyarázva. Flashback, ikertestvér stb. Az első rész tinikorom nagy kedvence volt. Láttam vagy 40-szer. Kiváncsi vagyok hogyan folytatják.

  7. Flashback öregebb fejjel! Ez igen! :D Mondjuk sokat nem mutatnak a fejlett cuccokból, eszközökből stb

  8. “the nations of Earth have collaborated” — haha, ez az igazi sci-fi: az idegen lények támadása sokkal hihetőbb. Persze azért megnézem, biztos lesznek látványos csaták.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.