A Sony új főnöke nem akarja az Uncharted filmet

A Sony anno úgy állt neki, hogy ez lesz az új Indiana Jones. Egy sikeres játékon alapszik, aminek nagyon laza a főhőse, és hát kalandfilmről van szó. Viszont az új Sony főnök, akit a pénzügyek rendberázásáért vettek fel, az szépen alá is ásta a budgetet.

Szóval az eddig a filmen dolgozó, azt rendezni akaró Seth Gordon távozott, a forgatókövet pedig visszadobták átdolgozásra. Elvileg azért, hogy Resident Evilnyi költségből hozzanak ki valamit. Hát ez így nem lesz új Indy. Ha egyáltalán elkészül valaha is, bár ha ennyire aláásták, akkor talán jobb lenne, ha nem jutnának a végére.

13 hozzászólás a “A Sony új főnöke nem akarja az Uncharted filmet” bejegyzéshez

  1. “forgatókövet pedig visszadobták átdolgozásra.”

    Ha megdobnak forgatókővel, dobj vissza kenyérrel! : D

  2. Ezek a szuperhős karakterek, meg rendezők olyanok, hogy teljesen mindegy, ki játssza (mindenki el tudja, popcorn filmek), és ki rendezi (agyon van kötve a kezük úgyis, mert a producerek dirigálnak)…szóval Chris Pine vagy John Doe, tökmindegy. Mondjuk én az első GL film utálatát sem értem, nem volt semmivel rosszabb, mint a többiek.

  3. DVM: de látod mégsem, hiszen Ryan Reynolds játszotta GL-t és bukott a film pár éve.

  4. Nagy kár, óriási költségvetésű kalandfilmeket akarok most! Drake pedig az egyik legjobb karakter a videojátékok világából. Ha nincs rá pénz akkor inkább hagyják a picsába.

  5. Nem Reynolds miatt bukott a film. Nem volt vele baj, egészen jó hal Jordan volt ő. A sztorival volt a legnagyobb baj…

  6. biztos a Sony főnökének még nincs elég pénze, ezért nem szívesen ad egy jó kalandfilmre… nem akar kockáztatni…

  7. Nem azért hogy trollkodjak, de most direkt megnéztem a költségvetéseket, és inflációval korrigálva egymás mellé tettem:

    Indy # 1981: 20M (ennyibe került akkor)
    –> # 2015: 52M (ennyi lenne ez ma)

    R.Evil # 2002: 33M
    –> # 2015: 44M

    Az 52 és a 44 között nincs nagy különbség (hollywood-i mércével mérve). Vagyis nem a költségvetés teszi a filmet akkor sem, ha látványos kalandfilmről van szó. Hanem az a pár zseni (Spielberg, Lucas, Ford, Williams), akik épp szerencsésen összeverődtek ugyanarra a filmre, és épp mindenki kreatív korszakában volt.
    Vagyis Resident Evil-nyi pénzből is lehetne jó kalandfilmet csinálni, csak humor meg tehetség kell hozzá.

    (Captain Obvious elköszön)

  8. Jó-jó, akkor ne Uncharted legyen a címe, hanem mondjuk “A smaragd gyöngyének fosztogatói”. Nekem mindegy, csak csináljanak jó kalandfilmet :)

  9. Nagykár, hogy az új főnök nem látja az értéket ebben a címben. Pedig szerintem többet hozott volna nekik rövid és hosszú távon is, mint a Pókember feldolgozások.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.