Joy-előzetes: David O. Russell és a haverjai

A Silver Lining és az American Hustle után ismét a kedvenceivel forgatott filmet. Szóval Jennifer Lawrence, Robert De Niro és Bradley Cooper a Joy főszereplője. A film egy nőről szól, aki békésebb életet vizionált magának, mint amit a valóság tartogatott neki. Joy Mangano életéről szól, aki az üzleti világban kellett helyet álljon. Mellesleg ő találta fel a legjobb felmosót.

Az a helyzet, hogy jónak tűnik, de basszus, csinálhatta volna most más színészekkel a karácsonyi filmjét Russell. Plusz ez a “remix” zene hááát kicsit unalmas már a trailerekben. Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 07. 15. 18:04
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Joy-előzetes: David O. Russell és a haverjai” bejegyzéshez

  1. Sok egyedi hangú rendezőnek meg van/volt a kedvenc színész gárdája ( Scorsese, Tarantino, Burton, Anderson stb… ) akikkel szívesebben forgatott, nekem ezzel nincs bajom, főleg amíg működik, és ez a film is jónak tűnik.

  2. Egyetértek Nyílméregbékával, nekem sincs ezzel bajom, a filmet meg már most nézném…

  3. Hát népek, ahányszor olyan film trailert látok, amiben Jennifer Lawrence van mindig leírom, hogy éjjel-nappal “babusgatnám” ezt a némbert. Most sincs ez másképp :D Viszont egész érdekesnek tűnik ez a film. A trailer elég katyvasz, de pont ezért találom érdekesnek :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.