Martian még mindig a tévében

A Mentőexpedíció kapott két új tv-spotot, az egyikben még eddig nem látott jelenetek is vannak. Damon a Marson ragad, és farmot épít. Videók a tovább mögött.

human
írta
2015. 09. 07. 14:36
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Martian még mindig a tévében” bejegyzéshez

  1. Ha már itt járunk, miért akkora Istenkáromlás a “Mentőexpedíció” cím? Nem, mintha “A marsi” jobb lenne.

  2. Mert a könyv túl van a felén, mire egyáltalán felmerül a mentőexpedíció kérdése? A marsi kicsit jobb, hiszen olyan, mint a “budapesti”, és a tényleges Marslakó hülye cím lett volna.

  3. A könyv úgy van felépítve, hogy nagyon sokáig egyáltalán nem derül ki hogy ő életben maradt. Hatalmas kvázi csúcspont, mikor kiszúrják apró jelekből hogy valami nem stimm, és mocorgás van a felszinen… ergo életben lehet. A magyar cím ezt pont lelőtte.

  4. Kár, hogy a Mars-mentőakció már foglalt :))

    De ez a Mentőexpedíció meg túl snassz, akármi is lehet… egyáltalán nem utal rá, hogy egy, a világűrben, a Marson játszódó sztoriról van szó. Kreativitás ezúttal nulla a fordító részéről.

  5. Marcipáncica: azt azért átugorják majd, a trailerekből úgy tűnik, hogy ő üzen majd elsőnek a tudjukhogy

  6. Hát, már a teaser trailerben lelőtték ezt a fordulatot, illetve, aki látott életében filmet, azt valószínűleg sejtette, hogy ez fog történni, szóval igazán nincs elrontva a dolog.

  7. venom: nincs igazad, de az meg főleg vicces a marketingesek részéről, hogy mivel könyvfeldolgozás így semmit nem kezelnek spoilerként.

  8. Ugyan már, a filmben benne van, Kate Mara, Jessica Chastain, Kristen Wiig, Chiwetel Ejiofor, Jeff Daniles + vagy 10 másik neves színész, de NYILVÁN arról fog szólni, hogy Matt Damon a marson ragad, minden tudását beveti, de meghal.

    Nem kell zseninek lenni, hogy a többiek elindulnak érte, és a cím nem garantálja, hogy sikeresek is lesznek, szóval szerintem teljesen jó cím.

    Ha “A marsi” maradt volna, az is rossz cím, az lenne a baj. Megváltoztatják, az is baj. Őszintén, minek kéne hívni? “A Marson lakó”? “Veszélyes kalandozás a vörös bolygón”? “Született asztronauták”?

  9. Pl. “A Mars foglya”, vagy valami ilyesmi. Általában filmcímekben nem szokott ötlethiány lenni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.