King Kong vs. Godzilla valamikor 2020-ban

Azért gondolom hírnek számít, hiába a messzi dátum, hiszen két legendás szörny csaphat majd össze benne. A lényeg, hogy a Universaltól átvette a Warner a Skull Islandet amit majd 2017-ben láthatunk majd Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer) rendezésében. Utána 18-ban érkezik a Godzilla 2, és mindezek után CLASHHHH. Nem, igazi hype persze, annyira a jövő szele ez még.

kongvssoc
COlW7FEWcAUggdQ

17 hozzászólás a “King Kong vs. Godzilla valamikor 2020-ban” bejegyzéshez

  1. Hát ennek az új generációs Godzillának nem lehet ellenfele a Peter J. féle Kong. Eltapossa, mint mi a hangyát. :D

  2. Nah ez über király lenne :-) csak Kong-ot felkell majd turbózniuk mert tényleg hatalmas az ùj Godzilla

  3. Nyilván egyik sem kerül ki győztesen igazán, nem akarják felbosszantani se a majom se a gyík rajongókat. :)

  4. hű. majd biztos látjuk is egy dinoszauruszfigurával játszó kisfiú válla mögött a tévében, homályosan, a hírcsatornák közvetítéseit a nagy összecsapásról, amíg anyu ki nem kapcsolja a tévét teljesen random. tűkön ülök!! ne legyen így, falnak mentem a godzilla ilyen jeleneteitől, atyaég.

  5. Herceg: A blu ray extráin pedig azt nyilatkozza a rendező, hogy mennyire élvezte, hogy igy játszhat a nézők idegeivel és fokozhatja a hangulatot. A kurva anyádat….gondoltam miközben néztem.

  6. Ezaz! 2040-ben pedig jöhet a Superman vs King Kong vs Sharknado vs Freddy vs Sub Zero vs Szarember vs Deadpool vs Barney Stinson vs Mr. Bean vs Bella vs T-Rex….

  7. DM-Akkora hülyeséget írtál, hogy nem igaz! Kihagyni a Giant Octopust és a Mecha Sharkot a listából? Ejejj

  8. 2020-ig már be vagyok táblázva kedves Hollywood, az érdekelne, hogy utánna mit fogok nézni? Nehogy meglepetés érjen.

  9. @Alfie: ők 2042-re csatlakoznak az előbb említettekhez, az Alien, Hulk, Bourne, Náci Zombik és Zombi Hódok kíséretében.

  10. @balde78: Bella halna meg először, szegény. Aztán mint az Avengersben klikkek alakulnak ki a szereplők között, aztán mint egy brazil szappanoperában romantikus szálak alakulnak ki (pl. az Alien és a Szarember között), majd Rómeó és Júliásan a rivális klikkekből is párok jönnének létre. Ez elegendő alapanyag egy trilógiára. Aztán a párokból jönnek a gyerekek (pl. Sub Zero és a Zombi Hódok nászából), és azok is megkapják a trilógiát.

  11. Biztosan bennem van a hiba, de engem totál hidegen hagy. Inkább látnék egy Gipsy Danger vs Godzilla fightot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.