Avengers: Age of Ultron őszintén

Bár néhol igyekeztek elvenni a poénjaik élét, de a Honest Traileresek elkapták az idei év egyik sikerét, ami sokaknak alapból csalódás volt. Rengeteg kritikájuk jó amúgy a film kapcsán, “we broke Joss Whedon”. Hülyülős videó a tovább mögött.

16 hozzászólás a “Avengers: Age of Ultron őszintén” bejegyzéshez

  1. Hát igen, amennyire szeretem Marvel filmeket és összeset éjféli premierben néztem, ezen már bőven érződött az izzadtság szag.
    Nem kezdem el kifejteni, mert este is itt ülnék de a fő bajom még mindig az, hogy 5 millió ellenfél kb azt jelenti, hogy mindegyik egy hungarocell ből van, és azok a karakterek is (Widow, Hawkeye, Cap) ott állnak zúzni őket kézzel pisztollyal, nyíllal, akiknek az ég világon semmi esélyük nem lenne, ők nekik teljesen más szerepük lenne, mint az ilyen szituk. Ez csak 1 kritikám a 200-ból.

  2. “The New Avengers…yay?” Nem tudom. Nem mondom hogy trágya volt a film. De valahogy az első Avengers mégis jobb volt.

  3. Teljesen igazuk van, a film csak annyira jó kb. hogy ha adja a rtl klub majd akkor meg lehet nézni ha az ember nagyon unja magát, és van kedve magát átrágni a sok reklámon

  4. Alfie: Neked se esne jól, ha áthajítanának egy felhőkarcolón hosszában, aztán rád küldenének 5 rakétát. Nem csoda ha kifulladt kicsit a Hulk.

  5. A sok hype ellenere a Marvel tobb rossz filmet keszit mint jot. Fogonoszt meg mindig nem tudnak kipreselni magukbol. Az orult titanra meg varhatunk par evet.

  6. Szerintem az első rész azért tetszik jobban a többségnek, mert újdonság volt, hogy így együtt vannak. De ez a duma, hogy erőltetett meg mindig legyőznek mindenkit annyira fárasztó… ezek képregényfilmek, nagy csavarokat nem kell várnunk tőlük. Nekem tetszett a 2. rész is és várom a többi Marvel filmet és persze a többi Honest trailert is! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.