Avatar, Mad Max, Escape from NY (már megint), Thor, Harry Potter spinoff meg hasonló apróságok

Neil Cross (Luther) írja az Escape from New York remake legújabb forgatókönyvét. Elhalt már a projekt párszor, legutóbb Gerard Butlerrel, de nem adja fel a stúdió. A friss tervük, hogy Majmok bolygója kaliberű franchiset csinálnak Plissken kalandjaiból.

Furiosa nem fog komolyan szerepelni a következő Mad Max filmben. Talán lesz egy közös jelenetük Max-szel, de ennyi. Szerintem elég jól elmesélték a nő történetét, jöhet valami más. Ugye két folytatást várhatunk, bár Miller előtte még rendez valami kisebb filmet trükkök nélkül.

A Batman v Superman koncept amit videóban fedtek fel.

bvsconcept3

A Thor: Ragnarök az előző Thor filmet folytatja majd, a Lokis ügyet. Viszont Hulk is fel fog tűnni benne! Nem a Földön és nem Asgardon fog játszódni a történet.

A Visittel a renoméját kicsit javító M. Night Shyamalan legközelebb thrillert rendez. A főszereplő James McAvoy (X-Men: Days of Future Past) lesz, és mellette Anya Taylor Joy, Betty Buckley, Jessica Sula és Haley Lu Richardson fog feltűnni. Címe még nincs.

Dark Horse NYCC15  AVATARA Dark Horse Avatar képregényekkel jön, amik az első film előtt, közben és után játszódnak majd. Közben ugye Cameron már 3 folytatás előkészítésén dolgozik, szóval fel kell melegíteni az emlékeket az emberekben. “I’m excited that starting now, even before the release of the first sequel, Dark Horse Comics will be bringing you new adventures from Pandora” – James Cameron

Ron Perlman egy Goblint alakít majd a Harry Potter spinoffban, a Fantastic Beasts and Where to Find Themben.

A végére már csak egy Back to the Future vírusvideó kell, avagy a Hoverboard reklámja. A tovább mögött nézhető.

13 hozzászólás a “Avatar, Mad Max, Escape from NY (már megint), Thor, Harry Potter spinoff meg hasonló apróságok” bejegyzéshez

  1. ez a Hulk dolog nem tudom mennyire reális még, mert én mindenhol úgy láttam hogy “rumoured” a dolog. De egyébként teljesen király lenne.

  2. Ron Pearlman ennyire összement, vagy a goblinok nagydarabok Harry Potter világában?

    Dark Horse végre a füzetekkel is ott van Cmx-en, hd minőségben, szóval Avatar mindenképpen előrendelős részemről, amint elérhető lesz.

  3. Ha a Hulk-ot berakják a Ragnarök-be, és se nem Föld, se nem Asgard, akkor esetleg számíthatunk egy Planet Hulk feldolgozásra? Ultimate vonalon nemtudom hogy alakult a sorsa, de ugye a Planet Hulk sztoriban (ami kb a legjobb Hulk sztori) elkezd tombolni a földön, és végső megoldásként Tony Stark kilövi az űrbe egy speciális űrhajóban, majd lezuhan egy bolygón, ott először gladiátor, majd a felkelés vezetője lesz, szerelembe esik, etc etc.
    Theorycraft: Loki megbűvöli, ezért el kell küldeniük (Civil War témája miatt pont indokolható döntés) de Loki felhasználja és a segítségével lealáz egy bolygót, de Thor megy és közbelép?
    I’m excited!

  4. Nekem még mindig 100x várósabb a Civil War, mint Batmanék, félek, hogy ott valami totál klisés szart fognak kitalálni.

  5. “I’m excited!”

    indeed. hirtelen érdekes lett a Thor önálló (?) film, gondolom ez volt a cél :)

  6. Egyetértek szerintem is elmesélték Furiosa történetét tovább lehetne lépni Max-el mert most kicsit a háttérbe volt szorulva.

  7. Én úgy érzem, hogy Cameron ölhet akármennyi pénzt az Avatar folytatásokba, szerintem már a második rész is hatalmas bukás lesz.

    Figyelembe véve, hogy az első rész gyakorlatilag népszerűvé akarta tenni a 3D filmeket, de 99%-uk gagyi lett, semmi extrát nem adott hozzá, sőt sok helyen nem is vetítik a 3D verziót, nem hiszem, hogy az Űr-Pocahontas folytatása bárkit is érdekelni fog.

    A Dark Horse-nak van egy stabil rajongó tábora, ők valószínűleg már csak kíváncsiságból is megveszik az Avatar novellákat, de filmben szerintem teljesen felesleges folytatni. Az első is egy nagy trágya volt.

  8. “Én úgy érzem, hogy Cameron ölhet akármennyi pénzt az Avatar folytatásokba, szerintem már a második rész is hatalmas bukás lesz.”

    Te hibernélva éltél az elmúlt 30 évben vagy esetleg Terminátor vagy és a Skynet úgy küldött vissza, hogy nem táplálta bele a tudatodba a jelenkor történelmét? Egy majd 3 milliárdos bevételű film folytatása biztos HATALMAS bukás lesz, mert ugye a gyarkolat azt mutatja. Nézz már szét a box office táblázatokban, a sokadik részek mostanéban mindig többet hoznak mint az előző részek. De ez csak egy érv a sok közül.

  9. Watchmen: Az Avatar sikere nagyban köszönhető a hype-nak és a 3D újdonságának. Sokan elmentek a filmre kiváncsiságból és csalódottan jöttek ki a történet miatt. Biztosan siker lesz a második rész, de talán nem fogja túlszárnyalni az első bevételeit. Én tuti nemfogok elmenni rá. A 3D már nem érdekel, a jó történetben pedig nem bizok.

  10. Az avatar 2 látatlanban is kassza siker, nem kell 2,7 milliárdot hoznia hogy megérje megcsinálni, bőven elég ha 1,5-2 milliárdot behoz, és annyit be fog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.