Pixels

Úúúrisen ez mi a fasz volt. Fogtak egy érdekes ötletet, még akár jó vígjátékot is csinálhattak volna belőle, a filmben elhangzó “let the nerds take over” idézetre felhúzva, de helyette inkább léptek hollywoodi baromságot.

pixels-k1

A NASA kilövi a videójáték felvételeinket az űrbe, egy idegen faj pedig hadiüzenetnek veszi ezt, így energiakockákkak (voxelekkel, nem pixelekkel persze) éltere keltett hatalmas játékfigurákkal hívnak ki minket egy 3 életes “győzzön a jobbik” csatára. Csak olyanok vehetik fel a harcot ellenük, akik látják a mintát ezeknek a játékoknak a szerkezetébe.

A legszebb, hogy bár a nerdek azért vannak berángatva, mert ők a legjobbak a játékokban, az egész szerkezetet eldobja a film az első tényleges csata után. Aki látta az lehet már nem emlékszik, aki pedig még nem nézte meg az sosem fogja (jól teszi), de sem a Pac Man sem a többi csatában nincs jelentősége már a játékok szabályainak, csak sima lövöldözés és ugrálás mind, mint egy modern játék.

pixels-dom-PK-09_DF-09777__rv4_rgb

Mindezt valami borzasztó rendezéssel, hova süllyed még Chris Columbus, és hát katasztrofális színészekkel. A még szomorúbb, hogy hiába akad 1-2 poén a forgatókönyvben, azzal sem tud mit kezdeni Kevin James vagy Josh Gad. Adam Sandler pedig egyszerűen nulla lelkesedéssel szerepel. Komolyan mondom, menjen inkább és csináljon drámákat, mert a korai filmjeihez képest itt húzott egy Bruce Willis-es Die Hard 5-öt.


nem a filmből kép, de ide illik

Pont olyan volt, mint amilyennek a trailerek mutatták, csak perverz kíváncsiságból néztem meg, de még így is bánom. Na jó, Sean Bean vicces volt, és -spoiler- nem halt meg itt sem! Mi a fene van vele?

human
írta
2015. 10. 13. 15:55
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Pixels” bejegyzéshez

  1. Na Neeee Sean “hullajelölt” Bean itt sem meg a Martian ban sem halt meg hát ez hogy lehet??? XD

  2. Hát ha másra nem is, ez a 2 pont arra jó volt, hogy megnézzem mi kapott még 2 pontot tőled human. És megállapítottam, hogy igenfura ízlésem van… :D

  3. Peter Dinklage-dzsel mi a fasz van, mindenben szerepel, amit elé tolnak? Nem fizetik szerencsétlent a Trónok harcában? Vagy ő is húzott egy Willist is minden fosban benne lesz húsz dollárért.

  4. Én azt nem értem őszintén amúgy, hogy mi lett Sandlerrel? Régen voltak jó filmei…pld. happy gilmore, vagy az (jó annyira jó nem volt mert a nevére sem emlékszem) amikor a gyereket otthagyták a nyakán aztán megszerette.

  5. NW: igen, azért említettem, hogy még csak nem is a címben szereplő pixelek támadnak, a filmben nem hangzik el, hogy voxel

  6. Sandler az a színész,aki gyakorlatilag nem játszott olyan filmben ami tetszett(a funny people tetszett,színészi játékra is),nagyrészt igénytelen mainstream szarokban,de valamiért mégis kedvelem,mindig reménykedtem benne,hogy megmutatja mit tud.

  7. Szerintem nem vállalhatatlan film, csak egyszerűen nem annyira jó. Sokkal rosszabbra számítottam a kritikák alapján.
    Josh Gad nekem viszont amolyan discoint Jonah Hill, nem tudom, miért.

  8. Hát mindenhol széttiporták ezt a filmet, így nagyjából 0 elvárással ültem le elé. Sokat nem nevettem, de volt 1-2 poén ami tetszett, és nem volt teljesen vállalhatatlan sem szerintem. Egyszer meg lehetett nézni, sőt inkább ezt még egyszer mint a Kémet :D

  9. Hadd legyek egy kicsit nyelvtan náci, megőrülök, hogy élő szóban, vagy írásban valaki szarik a ba,be,ban,ben helyes használatára.

  10. Jézusom… Sean Bean a nevét adta ehhez? Na ez gáz. Chris Columbus meg a Reszkessetek Betörők óta süllyed.

  11. Sztem teljesen korrrekt volt sandlerhez képest túl sokat vártatok tőle de tényleg ilyen baromságot írni nem tudom ebből hogy kellett volna többet kihozni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.