Még egy Joy-előzetes, Lawrence Oscarra hajt

Vagy mondjuk úgy, hogy David O. Russell hajt Oscarra. Amit bírok a trailerben, hogy úgy adják elő, mintha valami gengszterfilm lenne. Kemény élete volt Joynak (igaz történet), láthatjuk, hogy a férfiak semmibe sem vették, miközben ő építette az üzleti birodalmát, de azért elég megtévesztőnek tűnik ennek a dramedynek a trailerje.

A friss előzetes a poszter alatt a tovább mögött. Lawrence mellett a tipikus Russell arcok is feltűnnek, mint Robert De Niro és Bradley Cooper.

joyposterlarge

human
írta
2015. 10. 21. 21:37
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Még egy Joy-előzetes, Lawrence Oscarra hajt” bejegyzéshez

  1. Kurvára elegem van már ebből a David O. Russel – Lawrence párosításból, de főleg az utóbbiból, meg abból, hogy folyton az Oscarra hajtanak.

  2. Én bírom a csajt, de ez a film a trailer alapján teljesen érdektelennek tűnik számomra. A trailerben a zenék meg kifejezetten irritálóak.

  3. Azért annyira nem vehették semmibe, ha közben tudta építeni az üzleti borodalmát… :)

  4. Ezt a filmet szerintem is durván elsodorja majd a Episode VII. és a Visszatérő című gyorsvonat kettős. Combos bukta néz ki ennek a filmnek szerintem így az előzetesek alapján.

  5. Az a Jennifer L h a bús picsába kaphatott oscart ????Ráadásul a legjobban kereső nő Hollywoodban mégis mire fel? Azt hiresztelik korosztálya legjobbja egy nagy loszart 10 jobbat tudok már most.

  6. David O. Russel remek rendező, nagyszerű, hogy hasonlóan Scorsesehez, vagy Tarantinohoz szeret a jól bejáratott arcokkal együtt dolgozni. Remek film lesz ez, A harcost és a Napos oldalt ezerszer is megtudnám nézni egymás után, minél több filmet készít a pali, annál jobb! Szerintem Russelék nem az Oscarra gyúrnak, egyszerűen csak mindig ugyanazon a magas színvonalon alkotnak! Jennifer Lawrence meg hatalmas színész!

  7. Ez a nő oscart kapott? Eddig elég korlátoltnak tűntek a színészi képességei,de akkor bevizsgálom a winter’s bone-t,hátha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.