Gambit rendezők, Underworld, Kingsman, Reacher, Theron, Resident Evil, Power Rangers, mázlista Kevin James

A Gambit rendezői székére az alábbiak esélyesek: Doug Liman (Edge of Tomorrow), őt elvileg Tatum akarja. Viszont más pletykák szerint Joe Cornish (Attack the Block) és Shane Black (Iron Man 3, Kiss Kiss Bang Bang) neve is előkerült a stúdiónál.

A FOX nem tököl a Kingsman folytatásával. Míg az első részt az év korai szakaszában mutatták be, addig a folytatásban már jobban bíznak, és 2017 blockbuster szezonjában kerül majd a mozikba, elvileg június 16-án.

Elkezdték az Underworld 5 forgatását. Az egész Prágában, és annak környékén készül majd. A rendezői székben Anna Foerster. Beckinsale visszatér Theo James mellett.

Ami jobb hír lehet, hogy a Jack Reacher: Never Go Back forgatását is elkezdték. Jövő októberben nézzük a Edward Zwick (The Last Samurai, Blood Diamond) rendezésében készülő filmet. Tom Cruise persze továbbra is a főszereplő.

A John Wicket rendező páros egyik tagja készíti a The Coldest City-t, amiben James McAvoy és Charlize Theron a főszereplő. A 80-as években játszódó filmben egy MI6 ügynök halálának kapcsán indulnak be az események majd.

Még mindig forog a Resident Evil, újabb képek Millától.

residentevil1residentevil2
residentevil5residentevil3

Kevin James a Netflixnek csinál filmet, vígjátékot persze, amiben a “The True Memoirs of an International Assassin” című fikcionális regénye igaz történetként kerül a boltokba. Természetesen egy igazi bűnügybe keveredik emiatt. Genesis Rodriguez alakítja a szerelmi szál másik oldalát, mivel Kevin James mázlista.

Mivel a Friday the 13th filmet muszáj egy tényleges péntek 13-on bemutatni, így amikor kiderült, hogy 2016-ra nem lesz kész, akkor a stúdió kiszúrta a 2017. január 13-át neki.

Dacre Montgomery alakítja majd a Piros Power Rangert a Dean Israelite (Project Almanac) által megrendezésre kerülő filmben. A rózsaszín rangert is bejelentették már.

Kimmelnél is járt a Marty McFly & Doc Brown páros, aki 10 percent át magyarázta nekik a jelent. Katt a képre a videóért.

12143268_1649388222004940_7998611925564145818_n

6 hozzászólás a “Gambit rendezők, Underworld, Kingsman, Reacher, Theron, Resident Evil, Power Rangers, mázlista Kevin James” bejegyzéshez

  1. A fekete rangert is közzétették már instagrammon. Ironikus, hogy végre nem néger gyerek a fekete ranger… hanem egy ázsiai xD

  2. Nagy respect MJ Foxnak! Alig látszik rajta, hogy 54 éves és milyen jól bírta a forgatást! A doki is zseniálism jó volt látni őket együtt!

  3. Ezt a fostengert, istenem. Egyedül a Vissza a jövőbe páros említésre méltő, ők persze zseniálisak még most is. Valahol nagyon ironikus, hogy az összes hír közül az ér valamit, ami tulajdonképpen egy harminc évvel ezelőtt bemutatott filmről szól.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.