30 hozzászólás a “Star Wars HYPE” bejegyzéshez

  1. Reméljük nem esnek abba a hibába, hogy elkezdik fosni az új jeleneteket a premier előtt á la Spider-Man 2.

  2. anthony711: Abrams: “Nem lesz több új jelenet a filmből.” Két nap alatt két előzetes amiben csupa új jelenet. Szóval jah, aggódom.

  3. Nekem utolsó videó volt amit megnéztem a film előtt, de ez sem győzött meg.
    SW I-VI.-ig mindet vártam mint kis gyerek a karácsonyt.
    Ez az új SW vhogy nekem nem jön át. Remélem kellemeset csalódok majd a moziban ülve.
    JJ. Star Trekjét imádtam. De ennél az SW filmnél nekem Star Trek feelingem van és ezt már inkább rossz jelnek könyvelem.

  4. jah am ahhoz képest h 9 hónapig ugyan azt a trailert néztük a mozikban … lehet rájöttek hogy kell vmi újjítás is hogy maximalizálják a nézőszámot :D

  5. Az egy dolog, hogy több új előzetes is kijött, pedig már nem kellett volna elvileg. Viszont nem az van, hogy az előzetesek megnézése után már tudjuk előre, pontról pontra, hogy mi fog történni. Vannak sejtések, meg ötletfoszlányok, de nem lőtték el előre az egész történetet, és ezért jók ezek az előzetesek, figyelemfelkeltőek anélkül, hogy elárulnának mindent.

    Az más kérdés, hogy már iszonyat régóta kiszivárogtatta valaki az egész történetet, majd kiderül, hogy mennyire hiteles. De a lényeg, hogy aki csak az előzetest látta, annak lesznek meglepetések.

    Amúgy engem megosztottak az előzetesek. Vannak jelenetek, amikre azt mondom, hogy igen, ilyen a Star Wars életérzés. Más jeleneteknél meg mintha valami nyári tucat popcorn filmet látnék.

    Mindenképp moziban fogom nézni, és az előzetes alapján akkor is megnézném, ha nem Star Wars lenne. De hogy kedvemre való Star Wars folytatás lesz-e, abban egyelőre nem vagyok biztos. Nyilván ezt a film után kell eldönteni és nem az előzetesek után. Viszont van az az érzés, amikor imádsz egy színészt, kijön az új filmjének az előzetese, és próbálod éltetni, mert hát a kedvenc színészed, de valahogy érzed, hogy ez nem lesz az igazi. Most ilyen érzésem van, próbálom imádni mert Star Wars, de előzetes alapján vannak kétségeim. Nagyon remélem hogy a filmmel majd rám cáfolnak.

  6. Fél szemmel néztem meg de többet nem akarok. A japán(?) trailert nem merem megnézni mert mindenhol azt olvasom, hogy vmi megaspoiler van benne

  7. Mindig elgondolkodom, hogy majd mennyire vakít el a nosztalgia, a széria szeretete, meg az egész hangulat, a zene stb. És mennyire lehet hideg fejjel megítélni, hogy ez most jó film, netán kitűnő vagy csak az elődein felkapaszkodott, de egyébként átlagos mozi. Szerintem piszok nehéz lesz megítélni, bárhogyis érzi majd az ember magát a film után. Ez már sajna sokaknál fanatizmus határát is súrolja, de talán azért annyira nem lesz rossz a helyzet mint A klónok esetén.. de ezzel együtt is fel van adva a lecke, hogy meg lehessen ítélni ezt a filmet okosan és jogosan.

  8. A zenei aláfestései a trailereknek, teasereknek és ennek a TV-spotnak (ami nálam az utolsó SW előzetes mozgó kép volt) nagyon bejönnek! Javítsatok ki, de mintha kicsit a hangzás más milyen lenne, de mégis ugyanaz az örök, libabőrözős John Williams dallamok, kicsit belenyúlva.
    A végterméket várom, nagyon kíváncsi vagyok, de talán nálam is kicsit a szkeptikusság felé billen a mérleg nyelve.

  9. Ez még jobb volt, mint az összes trailer. Egyedül a szöveg volt bugyuta egy kicsit… :S

  10. Gerzson: a trailerek alá elvileg a régi zenéket pakolták átdolgozva (nem tudom kicsodák), a filmhez pedig ugyanúgy Williams fogja szerezni a zenét.

  11. Én nem érzem a hype-ot magamban. Jó-jó vannak benne olyan képkockák amik megborzongatóak, a trailerben is voltak, de aztán jön 2-3 totálisan lehangoló. Meg milyen már az, hogy nincs egy szál idegen se ezeken a képkockákon, csak emberek? (csubi nem számít, ő családtag) Túl ember központúak a képek, pedig az Sw az pont nem volt az soha. Talán ezért is érzi azt a sok fan, hogy itt valami nem stimmel.

  12. Lehet hogy kicsit gyerekes, de nekem az eddigi előzetesekben mindig az tetszett és gyújtotta be a rakétákat hogy mintha engem biztatnának, nekem mondanák a szöveget: “you have that power too” “The Force is calling to you” most meg “I see your eyes, I know your eyes”. ooh megvettek

  13. Csak engem zavar, hogy űgytűnik az új star warsból pont az űr fog kimaradni? eddig úgy tűnik, hogy csak felszín feletti repkedések meg légi csaták lesznek, de mintha már a legutóbbi stnél is ezeket erőltette volna jj….

  14. reatard:

    Ez nekem is feltűnt. Először paráztam tőle de végül is nem baj ha újítanak bizonyos dolgokban.
    Amúgy szerintem ezért lesz jó sok Űr :)

  15. Bennem az Episode I-III eltört valamit es mindig azt mondtam, hogy en penzt Star Warsért mar nem adok.

    Aztan jött Dzséjdzséj es rendbetette a dolgokat. Bar a Star Trekjeit nem csiptem különösebben, ezek a trailerek egyre inkabb azt ereztetik velem, hogy a Star Wars ujra Star Wars lehet.

    Nekem nagyon bejönnek ezek a trailerek es en bizony meg emlekszem, mikor az elsö kepeket lattam a Magyar TV 1 hiradojaban a Birodalom Visszavág moziba kerülese elött (amiben a hoth-i csatat mutattak), vagy a Jedi visszater elsö kepeit a Pif ujsagokban es majdnem ugyanazt erzem, pedig eltelt 30 ev azota.

    Szoval mindenkepp jobb lesz, mint az, amit a köcsög Lucas barmolt es akkor mar azert eleg nyert ügye van Abramsnak.

  16. “Szoval mindenkepp jobb lesz, mint az, amit a köcsög Lucas barmolt”

    No offenz! Senki se lehet tökéletes, de basszus, ez ám a paradoxon a köbön. :D

  17. @jiliac

    Nincs benne semmi paradoxon.

    Aki ismeri a star wars törtenelmet, tudja, hogy Lucasnak volt egy jo ötlete, amit masik sikerre vittek.

    Ha nem lettek volna, akkor bukta lett volna egy inkabb rossz, mint közepszerü rendezötöl.

    Akkor meg kenytelen volt hallgatni masokra, ezert lett siker.

    Mikor mar nem hallgatott masokra, mert megtehette es mert egy megaloman fasz, akkor meg ennyi tellett töle. Vagyis elbarmolta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.