The Huntsman Winter’s War-előzetes: mivan?

Az Ice Queen megszerzi a tükröt, és feltámasztja Theron karakterét. Meg lesznek harcok, meg jégvarázslatok, meg jó nők, meg Thor a csajoknak. Egyszerűen nem értem, hogy a legjobb esetben is közepes első rész folytatásának miért ilyen koncepciótlan a reklámja.

huntsmannew1huntsmannew2

Biztos ezt is fogja védeni valaki már most, de az ilyen rossz trailerek általában rossz filmet is szoktak jelenteni. A tovább mögött nézhető az előzetes.

26 hozzászólás a “The Huntsman Winter’s War-előzetes: mivan?” bejegyzéshez

  1. Nekem meg tetszett a trailer. Tök érdekes vizuális megoldások voltak benne, és most nem a CGI minőségére célzok (bár szerintem arra sem lehet most panasz).

  2. Az első rész borzalmas volt.
    A “from the producer of maleficent” is elég baljós, mert a Demóna is egy csalódást okozó, rém gyenge film volt.
    Max, majd valamelyik kereskedelmi tv csatornán lesz érdemes(?) megnézni.

    Sokkal jobb volna, ha a Tükröm, tükröm-féle vicces vonalat vinnék tovább a mesék feldolgozásában.

  3. Én vállalom, hogy Hemsworth és Morgan miatt fogom megnézni, a film elég érdektelen. Mondjuk a képi világ nekem is bejött, de az ilyen bla bla tiltott szerelem, mentsük meg a világot a csúnya gonosztól meh.

    Pedig az első rész is ambiciózus volt.

  4. Hozni fogja az a közepes átlagszínvonalat, amit az utóbbi években a látványfilmek többsége képvisel. Beállhat a sorba. Mivel ez is megnézzük és utána elfelejtjük kategóriába tartozik.

  5. Nálam már csak Emily Blunt miatt is nézős de hogy mellé bevették Theront, ill visszahozták, plusz itt van ugye Jessica is, ettől már tényleg nézős a cucc még ha nem is lesz nagy cucc.

    Ráadásul a legszebb az egészben: NINCS BENNE AZ ZOMBIKÉPŰ HÓFEHÉRKE! :D

  6. Oltári jól össze van rakva ez a trailer, nagyon hangulatos és dinamikus. Ettől függetlenül ez a film otthon nézős. PEdig három ilyen bomba nő egy filmben…nyami. Főleg Blunt ezzel a dér hajjal.

  7. Tényleg szép kis összeállítás. A Disney valahogy mindig összekuporgat keservesen egy kis pénzmagot egy újabb filmre. Na jó csak viccelek. Pénzzel lehet még több pénzt csinálni és úgy tűnik a ritkán előforduló bukták mellett nagyon elkapták a fonalat, hogy a közönség mit is akar. Nem mintha a Marvel vagy a Star Wars brandekből nem élnének meg a következő 100 évben, de úgy tűnik ontják magukból a látványosabbnál látványosabb kalandfilmeket is. Hozzátenném, hogy végre elértük ezt is, mert mi nézők mindenképpen nyertünk ezzel. ;)

  8. Itt-ott a jégvarázslat elég érdekesen nézett ki, de szerintem nincs ezzel baj. Nyilván nem a szoborért csinálták, de nem néz ki rossznak.

  9. Az egész trailer alatt az a gondolat járt a fejembe , hogy “Ez meg mi?”. Még a színészeket is látva annyira semmilyennek tűnik ez a film. Az első nem volt a legjobb az igaz, de nekem abba kimondottan tetszett, hogy mertek egy kicsit elrugaszkodni az eredetitől. Ez még az otthon nézésig sem keltette fel az érdeklődésem.

  10. 3 okom van megnézni ezt a filmet. Theron, Blunt, Chastain. Ennyi az összes pozitivum a trailerben.

  11. Ez tetszik, és nagyon szép CGI is nem mint a isteneswben ami tényleg játékfilm…. És igen nincs hofehérke végre….

  12. Szerintem egy teljesen nézhető mozi lesz, nekem a Demóna is nagyon bejött, bár ennek az első részére már nem emlékszek annyira, talán az se volt kegyetlenülk*rvarossz.

  13. Az első részt nem láttam, de a három nő miatt ezt egyszer biztos meg fogom nézni. Theron már-már felháborítóan szép. :)

  14. Szerintetek elképzelhető, hogy Hemsworth csupán egyetlen figurát tud hozni a vásznon, mégpedig Thor karakterét? A trailer 0,46-47 pontját mintha már láttam volna valamelyik Thor filmben/előzetesben. :)

    Egynek elmegy majd, bár az elsőre gyakorlatilag nem is emlékszem.

  15. Miért ne lehetne elképzelhető.
    Charles Bronson is híres volt, ugye, a sokszínűségéről, a színészi eszköztáráról.
    Oszt’ mégis szerettük.

  16. A Frozen jégkirálynője?…. vagy a narniából jött? meg merida a bátor?… meg mivan?… Jézus de gyengének tűnik most ez. Chastain miatt lehet meglesem, de amúgy ez gagyi volt.

  17. Nekem is bejött kurvára! A trailer rohadt hangulatos, a látvány meg elragadó. A 3 nő meg, hogy egy klasszikust idézzek: Oh’ Mama! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.