Újabb Riddick-film és tévés spinoff

Elvileg az eddigi Riddick filmeket író és rendező David Twohy a jövő hónapban nekiáll a folytatás megírásának. A címe Furia lesz. Ez a remek hír, még ha a Riddick (3) nem is sikerült annyira jól, mint tervezték, viszont már anno is arról volt szó, hogy a 4. rész után lepihen majd a karakter.

Közben Vin Diesel cégének a TV-s részlege is megnyitott, és egy Merc City című sorozatot terveznek, ami a Riddick univerzum zsoldosairól és fejvadászairól szól majd.

11909118_1629342107332456_1729187056_n

15 hozzászólás a “Újabb Riddick-film és tévés spinoff” bejegyzéshez

  1. Mi a f@sznak ujabb Riddick? Nem tunik fel senkinek, hogy az osszes filmje bukta Dieselnek a kocsikazos filmeken kivul?

  2. Riddick jó karakter. A 3. rész kapufa volt, bár nem teljesen élvezhetetlen. Remélhetőleg továbbmennek a 2. rész útján és elérnek az Alaverzumba vagy valami. Az érdekelne.

  3. a masodik resz zsoldosaira (toombs… valaki?) es a bortonbolygo karaktereire epitve barmennyi reszt elneznek. a chronicles elso fele szerintem baromi jo, amig a necromangerek nem kerulnek kepbe. a harmadik resz zsoldosai/fejvadaszai viszont nem ertek egy kalap szart sem:(

  4. A poén az hogy amit játékot csináltak belőle az jobb volt mint a film …
    De van benne a potenciál, remélem végre bemegy az A univerzumba….
    Moziban bukta volt a 3. rész, de DVD Bluray eladások annyira jók voltak hogy eljött az ideje a folytatásnak.

  5. Nekem a második rész tetszett, de a harmadik az botrányosan gyenge és unalmas. Amúgy meg Diesel különálló filmjei mind megbuknak.

  6. Ezt a kopasz majmot először beszélni kellene megtanítani, aztán talán színészeten gondolkodni

  7. Nekem az első és a harmadik rész tetszett, a második rész nagyszabásúsága nem állt jól a karakternek.

    A páratlan számú részeket 7/10 felé tenném ha pontozni kellene.
    Ha ezt a vonalat folytatják, jöhet Riddick.

  8. Zsedan +10!!! Én is emlitettem már,hogy Dieselnek kucsit pihennie kéne!! Tripla nulla amit művel! DVD release-re csávó!!

  9. Diesel egy tehetségtelen izomagy. A legutóbbi Ridick is teljesen felejthető volt, untam az egészet. Szerintem el kéne felejtenie ezt a színészkedést.

  10. Szerintem nem voltak olyan rosszak ami engem zavar ,hogy kb. mind a három film teljesen eltért egymástól el kellene már dönteniük ,hogy mit is akarnak ezzel a karakterrel/világgal…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.