A Han Solo spinoff mikor is játszódik?

Lawrence Kasdan egy interjúban elárulta, hogy legalább 10, de lehet hogy több évvel a New Hope előtt fog játszódni a Solo szóló film. Hozzátette, hogy nem “megszületett, így nőtt fel” típusú lesz a mű, hanem rögtön a közepébe vágnak, és csak belenézünk Han Solo életébe.

star-wars-han-solo-harrison-ford

[The film] will not be, “Here’s where he was born and this is how he was raised.” I think what it will be is what was he like 10 years earlier [than A New Hope]—maybe a little earlier, you’ll get a glimpse. But Kurosawa once said the heroes are the ones that are still changing and the villains are locked and petrified into what they are, and Harrison embodies in Force Awakens someone who is still not settled on who he is.

32 hozzászólás a “A Han Solo spinoff mikor is játszódik?” bejegyzéshez

  1. Engem érdekel,csak találjanak egy megfelelő színészt. (már tuti van talonban egy pár)

  2. Most lehúz majd minden létező rókabőrt a Disney az SW univerzumról…kell a pénz. Így halad be fog telni a külső vinyóm star wars filmekkel…félek nem kellene, hogy elmenjen a tucat filmek kategóriába, mint lassan a marvel. :/

    Olyant olvastam valami külföldi oldalon, hogy talán Chris Pratt és Liam Hemsworth esélyes a szerepre…meg gondolom még vagy 15 másik színész pletyka szinten.

  3. Engem is érdekel, meg gondolom még többmillió embert. Felőlem akármennyi “rókabőrt” lehúzhatnak a Disneynél a Star Wars témáról, míg legalább ilyen jó filmek készülnek mint a SW7.

  4. Kit érdekel, hadd jöjjön, max nem nézitek meg aztán le van tudva. Kész, hogy milyen hisztit levágtok már előre :D

  5. Valamiert hajlamosak elfelejteni az emberek, hogy a 6 darab film mellett kismillio kepregeny, konyv, szamitogepes jatek es tobb szerianyi animacios film es rajzfilm is keszult a star wars vilagabol. Nem most kezdodott a ‘rokabor-lenyuzas’, es nem is tette tonkre a star wars univerzum nyujtotta elmenyt. Ha kijon meg 6 film, az se fogja.

  6. hát, azt hiszem nem oszt, nem szoroz – csak NEHOGY olyan legyen a karakter, mint az EPVII-ben amikor a két bűköző csapattal alkudozott. méltatlan, bohócot csináltak belőle.

  7. közben az EPVII 20 nap alatt lelépte az Avatart É-Amerika bevételben. 761 millió körül jár most.

  8. Habár tudtam, hogy meg fogják csinálni, mégis reménykedtem, hogy békén hagyják. Ezekkel a filmekkel ugyanaz a legnagyobb bajom mint az előzményekkel. Megpróbálom elfelejteni őket, de nem tudok elmenni amellett, hogy hogyan vitték vászonra anno Vadert fiatalkorában. Bár az élményt amit az eredeti filmek nyújtanak nem tudja elrontani, mégis ott motoszkál a fejemben az, hogy ez témyleg megtörtént és el kéne fogadnom, hogy Vader egy nyafogós picsa volt. Ha Han Solo-ból (az örök kedvenc karakteremből) is hasonló gyalázatos szánalmat csinálnak, én felkötöm magam.
    Gusztustalannak tartom ezt a pénzéhséget.

  9. Jaj, mit össze tudtok nyávogni ezzel kapcsolatban, szörnyű ez a pesszimizmus. Nem kell elmenni megnézni és kész.

    Amúgy én spec Anthony Ingrubert preferálnám, Ford 30 körül volt anno a New Hopenál, és ha valóban 10 évvel előtte fog játszódni, akkor Chris Pratt túlkoros.

  10. Márpedig fiatalon máshogy működik egy ember mint felnőtt korában. Ezt lehet nehéz elfogadni de ez ettől még így van. Szóval ha a fiatal Han Solot egy hisztis nagyképű taplóként lesz ábrázolva, nekem az bele fog férni. :)

  11. Ha van eszük, a Rouge One-hoz hasonlóan egy félig már ismert sztorit fognak vászonra vinni, hogyan esik ki Solo a Birodalmi Akadémiáról egy bizonyos wookie megmentése miatt.

    Szerintem ebből lehetne egy jó “ellenségből lesz a legjobb barátom” akció-kaland filmet összehozni.

    Ráadásul mivel a Rouge One-t “dark”-osnak (hehehe) aposztrofálják, az Epi VIII. pedig valószínűleg ugyancsak darkosabb lesz pont lenne helye egy kicsit lazább, marhulósabb filmnek az ifjú Solo kadéttal.

    Az meg igazából mindegy, hogy ki játsza, de könyörgöm, legalább egy kicsit hasonlítson Ford-ra.

  12. Szerintem az nem nyávogás, hogy Han Solo=Harrison Ford. Ford nem egy színészisten (persze attól még jó), de ez a két név egyé vált szerintem. Csinálják nyugodtan a millió másik karakterről (pl. Yoda) mind megfogom nézni, de őt ne bántsák. Amúgy Anthony Ingruber érdekes lehet, de így sem annyira szeretném.

  13. Én sem tartom túl jónak… beraknak egy nyálas, befésült tinit Han Solonak. Gondolni sem merek rá. Inkább csinálnának egy fasza Old Republic filmet. Sok jó sztori van ott!

  14. @fardavid: az Old Republic nem canon egy ideje már…

    Sajna, mert tényleg érdekes mellékuniverzum, de kizártnak tartom, hogy a Disney foglalkozzon vele a következő 10 évben (majd 2025-30 környékén:-)).

  15. Amikor bejelentették, hogy lesznek spin offok én nagyon örültem. Aztán jöttek a címek és.. egyik érdektelenebbnek hat, mint a másik. Filmként, másfél-két órában mindenképp.

    Én örültem volna ha végre elszakadnak az eredeti trilógiától és nagyobb mértékben tágítják a törtémelmet, pl. Sith eredet legenda, vagy miért olyan fontos nekik, hogy kiírtsák a jediket stb. Vagy ha nagyon ragaszkodnak ahhoz, h már bejáratott nevet használjanak amit könnyebb eladni, akkor ne az eredeti trilógiából válasszanak hanem az újból (Ep. I-III), talán felhoznák azoknak a filmeknek a renoméját :D Dooku pl. és nem eredet hanem a háború alatt, tudom a színész..
    Ráadásul oda még bele lehet tenni új jedi karaktereket is. Mert ugye ezek a spinoffok eddig erő nélküli sw filmek..

  16. Anthony Ingruber már alakította a fiatal Harrison Ford-ot (Adelaine varázslatos élete), orgánumban illetve külsőre is passzolt, remélem ő lesz :)

  17. Timad

    Arról ott vannak az animációs filmek. Rengeteg jó történet van azokban is, de szerintem kizárt, hogy az animációs filmek mellé rendes filmeket is csináljanak ugyanarról a korról. Mondjuk én egy igazi underworld-ös filmet megnéznék Corusantról (mint a Star Wars 1313 lett volna).

  18. Az Ébredő Erő után nekem már nincsenek elvárásaim. Csináljanak, amit csak akarnak.

  19. Én egy Vader filmet akarok (nem a zenekarról). Mondjuk, hogy miután megkapta a robot testrészeket mihez kezdett magával, kiket vadászott még le. Nem izgatna különösebben ki van a jelmez alatt.

  20. Biztosan megnézem majd ezeket a spin-offokat, de továbbra is fenntartom, hogy szerintem egy bármilyen SW műnek alapvetően a jedikről/sithekről (azaz az Erőhasználókról) kéne hogy szóljanak, minden más (legalábbis az én szememben) csak körítés.

  21. Valamikor, iskolás koromban olvastam egész jó SW könyvet, ami Han Solo-ról szólt szólt, talán ismeritek páran: Han Solo hadjárata volt a címe.
    De nyilván nem abból, vagy hasonlóból merítenek majd, hanem a Csubival való találkozás, a Falcon megszerzése, és a hutt-okkal való balhé köré szövik majd a történetet. Ami nem kicsit veszélyes vállalkozás.
    Kell hozzá egy megfelelő színész, és az átlagnál jóval ütősebb forgatókönyv is, mert egy jedi-k, sith-ek és ren-ek(?) nélküli SW film kicsit olyan, mintha a Marvel-éknél Hawkexe kapna egy önálló filmet, szuperhősök nélkül.
    És ha hűek akarnak maradni Solo karakteréhez, akkor nem nagyon hozzák össze se jedi-kkel, se sith-ekkel, ugyanis a New Hope-ban még a létezésükben sem hisz. Ergo, nem nagyon találkozhatott velük Luke és Obi van előtt…
    Szóval aggályos…

  22. Ha lesz olyan jó mint a könyvek engem megvettek kilóra, csak jah találjanak egy megfelelő színészt, de én bítom benne hogy nem egy castingon fogják elbukni!

  23. Persze hogy mindenki azt szeretné, ha Ford játszhatná el a fiatal Solot is, de hát nem lehet.
    Abban meg nincs semmi csoda, hogy erre a filmre mennek rá. Az első SW spinoff regények is ha jól emlékszem a Brian Daley féle Han Solo könyvek voltak 79-ben. Akkor is ő volt a legnépszerűbb karakter.

  24. technikailag ma már simán eljátszhatná a fiatal Solot Ford.

    Nem 2 ft lenne az biztos.

  25. Végre 3x is olvastam Anthony nevét..szégyen,hogy más fórumokban egy ember se emlékszik a srác produkciójára,csak sóhajtoznak összevissza..pedig ha angol nyelven bukkanna fel a neve,talán még közelebb is jutna az illetékesekhez,mint magyarisztánból..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.