Deadpool, Star Wars, Saw: Legacy, Wayne, BSG, Sonic, Theron, Láthatatlan Depp, Ready P1,

A FOX már be is rendelte a Deadpool folytatását, elvileg a forgatókönyv már készül Rhett Reese és Paul Wernick asztalán.

Elkezdték a Star Wars VIII forgatását. A Disney CEO-ja megerősítette, hogy tényleg Han Solo film lesz 2018-ban.

Még egy kép a Batman v Supermanből.

bruceee

Úgy tűnik, hogy 2018-ban már Sonic the Hedgehog filmet is nézhetünk majd. A Sega a Sonyval közösen egy élőszereplő és animációs hibridet szeretne csinálni.

Elvileg Bryan Singer rendezte volna a Battlestar Galactica rebootot, de abból a tervből semmi nem lett, sőt, utána elhalt a projekt. Egészen mostanáig, amikor is egy rakat producer rárepült a témára, szóval lehet mégis lesz belőle valami. Ők azok: Michael De Luca (The Social Network), Scott Stuber (Ted, Battleship), Dylan Clark (Dawn of the Planet of the Apes).

ctvogue

Charlize Theron lehet a Fast 8 rosszfiúja… izé. Elvileg a rendező F. Gary Gray-vel dumálnak a szerepről.

Johnny Depp lesz a Láthatatlan ember az Universal szörnyes univerzumában (amit a Mummy reboot indít 2017-ben végül). Dr. Jack Griffint alakítja majd, aki láthatatlanná válik, és közben elveszti az eszét is. Író és rendező még nincs, mire lesznek már lehet Deppet is lecserélik.

A Star Wars VIII még egy áldozatot szedett: az Avatar után a Ready Player One is eltűnik 2017 decemberéről. A Spielberg keze alatt készülő könyvfeldolgozás végül 2018 márciusában kerül a vásznakra.

Arielle Kebbel (Ballers) szerepelni fog a Fifty Shades of Grey trilógia záródarabjában. A második részben pedig Bella Heathcote (Pride and Zombies) alakítja majd Grey ex-ét.

boardwalk-empire-jimmy-1

Michael Pitt alakítja majd a nevető gonoszt a Ghost in the Shell élőszereplős változatában, ahol ugye Scarlett Johansson a főszereplő.

A végére meg a Saw: Legacy maradt, hiszen újraélesztik a franchiset. hiába volt Final Chapter, szokás szerint csak azt jelentette, hogy pár évig pihentetik, aztán jöhet az új adag. Gondolom reboot szerű lesz, szóval az előző sok filmet nem kell majd kívülről fújni hozzá.

Danny McBride is feltűnhet majd az Alien: Covenantben.

31 hozzászólás a “Deadpool, Star Wars, Saw: Legacy, Wayne, BSG, Sonic, Theron, Láthatatlan Depp, Ready P1,” bejegyzéshez

  1. Ghost in the Shell-nél akkor nem a filmet veszik alapul? Mivel abban a Bábjátékos volt nem a Kacagó. A Kacagó a GitS: Stand Alone Complex sorozatban volt ha jól emlékszem…

  2. Deadpool berendelés nem meglepő, az előzetes jegyeladások alapján 60M körül nyithat, és a jó WOM miatt 200 alatt talán meg sem áll amcsiban, már otthon simán nyereséges lesz.

  3. Battlestar Galactica reboot? Filmként? Hát nem tudom… Hogy fognak beleférni 2 órába? Vagy kapunk alsóhangon 7 filmet? :D Ha lerövidítik, kigyomlálják, akkor sem fér bele 3 filmbe a történet… már ha felismerték a fejesek, hogy az utazás a lényeg és nem a végkifejlet (egy Coelho veszett el bennem). De komolyan, az egész sorozat lelke az út közben kibontakozó konfliktusok voltak (most az lényegtelen, hogy a történet szempontjából kb. 2-3 csúcspont volt összesen.) Arról nem is beszélve, hogy legendás epizódokat szállított (pl. rögtön a legelső, a 33 című), hogyan fogják ezek hangulatát visszacsepmészni egy egész estés filmbe?

    Egyébként “csak” az előzményfilm 3 órás. :D

    Ráadásul a 2004-es reboot karakterei eléggé kult-gyanúsak bizonyos körökben. Mondjuk én még talán el is tudnám engedni őket, egy jól kiválasztott új gárda még nem a világ vége.

    Tartok ettől, nem tudom szükséges-e a reboot.

  4. már be is rendelték a deadpool folytatását de még nem látta senki :))) nem baj, nehogy valaki is őszinte véleményt mondjon majd róla. biztos jó a film és kész, mindenki kussolhat

  5. Kakakapitány:

    mi az, hogy nem látta senki? már vagy másfél hete vetítik, csak embargo volt a mostani hét elejéig – ráadásul baromi jó visszajelzéseket kapott már nézői és kritikusi oldalról is, a jegyek is fogynak rá, mint az állat.

  6. Én még jó pár évig nem szerettem volna új BSG castot látni ezekkel a karakterekkel. Vmi Witcher/Mass Effect keverékű játéknak jobban örülnék.
    Ma megyünk a Deadpoolra yeah

  7. beiz: Egyetértek szerintem is az utazás volt a lényeg meg a közben kialakult problémák és konfliktusok nem a kezdet és a végkifejlet nem amiatt kult. Szerintem is nehéz lesz 1 filmbe belezsúfolniuk…

  8. kakapitány: Az hogy te nem láttad az egy dolog. De rajtad kivül már egy csomóan látták. Olyanok is, akik arról döntenek, hogy adnak-e pénzt a Deadpool 2-re vagy nem. De abelh-nek van igaza. Egy ideje már megy a film és egy csomó kritika is megjelent már róla.

  9. “Johnny Depp lesz a Láthatatlan ember” Értem miről van szó, de ezen röhögőgörcsöt kaptam :’D Mármint így elképzeltem, hogy forgatás közben Depp kérdezi a rendezőt, hogy “Így képzelted, vagy vegyük újra?” Rendező meg: “Jézusom, Johhny te még itt vagy??? Nem láttalak”

    Amúgy én is ma megyek Deadpool-ra, alig várom ^^

  10. Persze, eredetileg meg a Dracula Untold lett volna az első az “univerzumban”, csak ugye bukott mint Lacika matekból.

    Ma poénból megnéztem milyen Deadpool magyar előzetese, nem csalódtam.
    Mint a magyar szinkronok nagy része, ez is olyan, mintha lenne egy autód (akár luxus akár nem), és elkezded a kerekeket kiszúrni, na annyi a különbség mindig nálam.

  11. Hát nem tudom.. Az RPO eltolása intő jel is lehet…
    Bár a filmmel kapcsolatban eleve szkeptikus vagyok, mert szerintem nehezen adaptálható dolog. Plusz Spielberg sem remekelt mostanában, plusz az Ar3mis szerepére választott csaj… Hááááááááááát

  12. zsedan: Mióta itéljük meg egy film szikronját a trailer alapján? Semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz. A trailerek szikronját 5 perc alatt dobják össze azokkal a szinészekkel, akik épp kéznél vannak. Sokszor nincs még hivatalos forditás sem, csak valamit improvizálnak.

  13. Mi bajotok a szinkronokkal? Szerintem a Magyar szinkronok nagyon is jók szoktak lenni, ha eltalálják a szinkronhangot. Persze sokszor elbasszák, de hát na…… viszont Dörner György olyan Bruce Willisesen szokott megsszólalni, ahogy még Willis sem tud :)
    Én szinkronosan nézek minden filmet, mert úgy szeretem, viszont kikérem magamnak, hogy bárki ezért megvetéssel szóljon rólam, mivel én sem kritizálom semelyik sznob eredeti nyelves “kivagyokmivagyok” pózerkedését. Márcsak azért sem, mert már eleve az angol sem lehetne sok film eredeti nyelve…… gondolom Maximus sem angolban tolta az arénában úgyhogy már a Gladiátort is eleve Görög nyelven kellett volna forgatni is.
    Mindegy cask kicsit idegesítő ez a behugyozunk az eredeti hanggal a szinkronos nézők meg le vannak nézve……

  14. Alex:
    Én is szeretném eredeti nyelven nézni, de mondjuk örülök, hogy van egyáltalán 1 darab mozi a városban, ahol élek…

  15. ” mivel én sem kritizálom semelyik sznob eredeti nyelves “kivagyokmivagyok” pózerkedését.”

    aha :D tuti pózerkedés, és nem az szeretnék látni, hogy a színész mit alakít az arcával és a hangjával. Amúgy a magyar szinkronokkal nekem a legnagyobb bajom, hogy az egész keverését rontják el sokszor, és minden más halkabb lesz, így tényleg érezni, hogy összhang helyett mintha egy plusz sáv lenne a magyar hang.

    mellesleg ebből a ki mivel néziből sem lenne ennyi vita, ha rendesen behoznák a filmeket, és 4-5 moziban menne felirattal napi 3-4 alkalommal (az új hobbijuk, hogy megy koradélután és nagyon este…), a többi teremben meg mozikban pedig szinkronosan. Sokkal nagyobb béke lenne.

  16. Gondolom az megvan hogy a Gladiátor Hellasz közelébe sem ment, mert a Római Birodalomban játszódik, konkrétabban az északi provinciakban kezdődik ahol a germán torzseket verik le, majd Maximus barátunk az afrikai provinciaból jut el Rómába és a Colosseumba.

  17. Nincsenek lenézve a szinkronos nézők, ne legyen üldözési mániád. Ezzel együtt humannak igaza van. Én amit lehet eredeti nyelven nézek, hozzátartozik a játékhoz. Csak akkor választom a szinkront ha nincs más lehetőségem. A Gladiáornak nem tudom mi köze van a görögökhöz.

  18. Helyesbítek.
    Alex megnyilvánulására reagáltam, amely így szólt “Mondjuk aki a Deadpoolt szinkronosan nézi az meg is érdemli”
    Nyilván akinek nem inge…….!
    Írtam,hogy sok magyar szinkront elbasznak……..szerencsére javarészt megfelelő.
    @Zoli a lényeg,hogy nem angolul beszélt!
    @stargatelost – véleményt nyilvánítottam, ettől sem troll,sem hülye nem vagyok!
    @Human amit a színészkedésről írtál azzal egyetértek, ebből a szemszögből nem is gondolkoztam a dolgon.

  19. Most akkor a BSG ből mit rebootolnak?
    Az eredeti sorozatot megint?
    A legutolsó sorozatot most, évekkel a lecsengése után?
    Ha az utóbbit, akkor a spin off sorozatokra, webisode-okra, spin off filmekre is gondolnak vagy szimpla 4 évadni utazást és karakterfejlődést kapunk egy filmben? Esetleg egy 4-órásban?
    Szerintem tutira megvan még a rajongótábora, szóval lehet bevétele a filmnek. Meg az is lehet, hogy a legutolsó sorozat színészeivel forgatott mozisorozatra simán eljárnának a fanok évtizedekig, mint a startrekre.
    A zenéjével még színdarab is készült, amit Európában is színpadra vittek, úgyhogy van ebben még kraft az biztos. Csakhogy az utolsó sorozat nagyon jóra kerekedett ám, és kár lenne elkúrni…
    Kinél vannak a jogok? Lehet ezt tudni Human?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.