Michael Mann túl van mindenen: Heat prequel

Évről évre szállította a szar filmeket, bocs Blackhat rajongók, szóval lassan már semmire nem kap pénzt, így mit tesz? Természetesen visszanyúl a legnagyobb sikeréhez, a Heathez.

Vajon jól is elsülhet ez?

heat_1995_pic01

A Michael Mann Books adja ki könyv formában a Heat előzményét, amivel egy időben film változat is készül majd elvileg, de azért ne fújjuk fel, ha jobban megnézzük a hírt, akkor tényleg a könyv lesz a lényeg. A filmre nem tennék egyelőre túl sokat, hiszen Mann ha nem is túl sok pénzből, de jelenleg is dolgozik azért a Ferrari filmen.

Elvileg Vincent Hanna (Al Pacino), Neil McCauley (Robert De Niro), Chris Shiherlis (Val Kilmer), és Nate (Jon Voight) karakteréről tudunk majd meg többet.

human
írta
2016. 03. 17. 03:39
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Michael Mann túl van mindenen: Heat prequel” bejegyzéshez

  1. Kettejük miatt volt jó ez a film, a kávézós jelenet nagyobb csúcspont volt, mint a nagy menekülés a bankrablás után, szóval el nem tudnám képzelni, hogy ne unnám magam szarrá a könyv verzión.

  2. Blackhat tényleg ratyi volt, bár ha jól tudom létezik belőle valahol egy elég keményen újravágott, bővített, rendezői változat, ami a kritikák szerint már jobban sikerült.
    Azért a Balckhatet leszámítva, annyira gáz filmeket nem csinált szerintem (nekem a Miami Vice bejön), Közellenségek is abszolút fogyasztható. Az persze már más kérdés, hogy anyagilag, hogy hoztak a filmjei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.