Blockbuster watch: a Batman v Superman… menetel?

Gondolom nem véletlenül ezt a számot tolják előre: a Batman v Superman világszinten 682,8 milliónál jár. A két hős neve eladja nemzetközileg a filmet, már most átlépte a Man of Steel összebevételét (az 668) volt, de már a kisebb és koraibb Marvel filmeket is lehagyta (Iron Man 1-2, Thor 1, Captain America 1 tutira) és még csak a második hétvégén van túl. Mondjuk azóta emelkedtek a jegyárak, de ez igazából mindegy.

Az szinte biztos, hogy az 1 milliárdot kéne megütnie a filmnek, minden előzetes Warner-pletyka erről szólt (és a 250 milliós készítési, plusz a baromi sok reklám költség is ezt sugallja), és nemzetközileg ez talán lehetséges, de egyre valószínűtlenebb.

sam_r6_v11d8_151012_17mj_g_r709.518909.tif

Ami viszont egyre rosszabb, az az amerikai bevétel. A második hétvégére 68,4% ot esett a BvS, csak 52,4 milliót összeszedve odakinn. Ez az 5. legnagyobb zuhanás a 100 millió fölött nyitó filmek között. Az előbb emlegetettek közül a Man of Steel 64,6, az Iron Man 48,1, a kicsit unalmas Captain America első rész 60,7 százalékot esett a a második hétvégéjén, csak hát ezek alacsonyabbról tették ezt. Az amerikai bevételek azért fontosabbak, mert onnan több jut a stúdiónak. Elég csak megnézni, hogy az Amazing Spiderman 2 miért számít buktának (200 helyi, 500 nemzetközi bevétel, bár ismeretlen büdzsével).

Mögötte a Zootopia foglal helyet, ami úgy került a hétvégi toplista 2. helyére, hogy már az ötödik hetében jár. A Disney 20 milliót szedett vele össze odakinn.

A hétvége amerikai bevételi toplistája a tovább mögött:

  1. Batman v Superman: Dawn of Justice – $52,385,000 – eddig összesen: $261,457,793
  2. Zootopia – $20,000,000 – eddig összesen: $275,939,310
  3. My Big Fat Greek Wedding 2 – $11,130,000 – eddig összesen: $36,493,730
  4. God’s Not Dead 2 – $8,104,321 – eddig összesen: $8,104,321
  5. Miracles from Heaven – $7,550,000 – eddig összesen: $46,822,927
  6. The Divergent Series: Allegiant – $5,725,000 – eddig összesen: $56,384,724
  7. Cloverfield Lane – $4,750,000 – eddig összesen: $63,563,060
  8. Meet the Blacks – $4,086,000 – eddig összesen: $4,086,000
  9. Eye in the Sky – $4,055,000 – eddig összesen: $6,149,542
  10. Deadpool – $3,500,000 – eddig összesen: $355,108,934

118 hozzászólás a “Blockbuster watch: a Batman v Superman… menetel?” bejegyzéshez

  1. BvS-nek nem olyan rossz ez. Mindenki temette, aztán ahhoz képest majdnem 700 milla most, persze nagyot esett. Ettől függetlenül szerintem meglesz az az 1 milliárd. Lehetett volna jobb a film egyébként, aztán nem kéne idegeskedniük ott a Warnernál, de hát ez már most nem bukta, max nem feltétlen Goyert kellene alkalmazni forgatókönyv tekintetében. Plusz szerintem hiányzik ott a DC-nél egy olyan ember, mint Feige a Marvelnél, aki az összes projektet felügyeli. Nekem nem volt olyan csalódás amúgy a film, de voltak hibái bőven.

  2. Szerintem sem lesz bukta! Szép lassan meghozza azt a pénzt! Ezért is leszek kíváncsi az új Batman-re, mert annál a filmnél B. Afleck és Jeff Johns közösen írja a forgatókönyvet! Ott talán J. J. neve lesz a garancia! Reménykedjünk!!

  3. Bár szinte minden mondatodból süt, hogy ellene drukkolsz azért remélem meglesz az az egy milliárd. Egyáltalán nem volt rossz és hátha tanultak a film hibáiból, hogy a következő már jobb legyen.

  4. “Az amerikai bevételek azért fontosabbak, mert onnan több jut a stúdiónak.” Ezt nem is tudtam.

  5. Ez nem ellene drukkolás, de ez a produkció nem volt egy egymilliárdot érő produkció.
    Most hogy JJ Abrams, már nem rendez se star warst se star trekket, szívesen megnéznék tőle egy igazság ligáját :)

  6. Abu: A Jurassic World és az utolsó Halálos Iramban 1 milliárdos produkció volt? A Transformersről és az Avengers 2-ről nem is beszélve. A Batman v Superman-hez képest ezek csak gyerekfilmek.

  7. sztem meg kár szépíteni, mert ez “bukta”…nem azért mert kevés a lóvé, hanem mert sokkal kevesebb mint az “elvárt”

  8. A Jurassicot nem kommentálnám, mert az valami vicc volt, de annak viszont nagyon jó :D Képi világa, dínók vmi eszméletlen volt.
    A sztori meg olyan amilyen, de azt kapta a nép amire beült.
    Bár az 1 mrd szerintem is indoklatlan volt, de hát na :)

    A Bosszúállók 2, hmmm voltak hibái, de lássuk be hogy a közönség nagy részét (köztük engem is), azért kielégítette, azt kapták amit vártak (nagyjából).
    Az részemről megérdemelte.

    A Transformers is megérdemelte, történetileg ugyan bugyuta, de hidjétek már el az emberek nem a történet miatt ültek be rá, legalább-is nem ennyi.
    Amíg nagy robotok fight-olnak addig az átlag néző leszarja a sztorit. Lehetne jobb persze h lehetne, de ha anélkül is beülnek rá, ráadásul 4.-jére.

    A halálos iramnál meg egyértelmű volt hogy a főszereplő tragikus halála miatt az is beült akit am nem nagyon érdekelt a film.

    Lehet védeni a BvS-t, de azért mert az atomfanoknak bejött, attól még nem lesz jó.
    Attól hogy nekem nem jött be annyira még nem leszek rosszabb ember mint előtte.
    Ha szidom is konkrét indokokkal alátámasztom h miért nem tetszett, nem csak leszarozom trollkodásból.

    De nem fogom minden topic alá leírni újra ugyanazokat amik miatt a film nem tetszett.
    Röviden egy atombombát reklámoztak, azt vártam a filmtől, és kb. kaptam egy petárdát.

    Mert én egy BvS filmre ültem be ami kb. 5 perc volt, engem nem tudtam kiengesztelni egy Doomsday fight-al a végén. Elismerem hogy elég komoly összecsapás volt, de mint ahogy a Godzillánál sem vígasztalt a filmvégi atom fight ennél a filmnél sem.
    Az általad említett filmek, legalább nem baszták át a nézőközönséget.

  9. zsozso: Azok a filmek mind jobbak voltak ennél. Egy filmbe akartak belesűríteni minimum 3 filmet. (MoS 2, Batman, JL setup) amiből így 3 valszeg élvezhető film helyett lett egy fos. A film össze-vissza ugrál karakterek meg helyszínek között, a történések legalább fele logikátlan.

    SPOILER

    Ez mekkora WTF volt?
    “Utállak es mindenképpen meg kell állítanom téged mert nem bízom benned.”
    “Ja hogy te anyád is Martha? Legyünk országos cimbik.”

    Batman miért kezdte el üldözni a kriptonitot mikor egyébként is rátette a trackert?

    Wonder Woman minden jelenete erőltetett es kilóg a filmből, annak ellenére, hogy egyébként pozitív volt a karakter. Látszott, hogy csak a JL meg az itteni box office miatt tömték bele.

    Lehetne folytatni napestig de felesleges.

    Eisenbergnek meg valaki véletlen a Joker szerepet küldte? Vagy Goyernek senki nem szólt, hogy Luthor es Joker nem ugyanaz a karakter?

  10. Most komolyan megint elő kell venni a Martha-s jelenetet? Egy ilyen cikk alatt? Ebből törlés lesz úgy érzem. Amúgy meg mindketten szeret(ték)ik az anyukájukat, mi azzal a gond? :))

  11. Alex: Ilyen WTF jelenetekkel tele vannak azok a filmek ( Jurassic World, Avengers 2, Halálos Iram X ), amik szerinted jobbak, mint a BvS. Szerintem Batman nem azért kegyelmezett meg Superman-nek, mert az ő anyja is Martha, hanem mert akkor jött rá, hogy felhasználták őket. Nézőpont kérdése. Engem nem zavart az sem, hogy elkezdte üldözni a kryptonitot, mert egy kurvajó akciójelenet lett belőle. Én ezeken nemtudok fennakadni.

  12. tök mindegy milyen szar volt a film, szurkoljon neki mindenki, hogy a készítői meggazdagodjanak

  13. Alex: Mert attól még, hogy rátette a nyomkövetőt a kriptonitra, attól még meg kellett szerezni. Nyilván a kikötőben túl rizikós lett volna, arra meg nem várhatott, hogy majd elviszik valahova, aztán onnan ellopja, mert mi van akkor, ha egy jól bebiztosított bunkerbe viszik? Nem tudhatta, hogy később meg tudja e szerezni. Ha meg így tesz, akkor meg azon problémáznál, hogy miért nem szerezte meg korábban, minek várta meg, míg atombiztos helyre viszik, ahova sokkal nehezebb bejutni.

  14. Bruce apjának voltak az utolsó szavai a felesége neve, Batman a lándzsás momentumban jött rá, hogy most ő az a gyilkos, aki a saját szüleit megölte, és egy épp ugyanolyan “gyerek” van elötte, mint ő volt akkor, amikor a szülei meghaltak. A sorsközösség miatt nevezi barátjának, meg ez is egy “bibliai”, “megváltós” utalás.

  15. Én annyira örülök, hogy ennyi embernek nem tetszik ez a film és hogy ennyire megosztó! Ebből is látszik hogy mertek húzni pár rizikósabbat és nem mentek rá a biztonsági játékra! Én minél többször látom annál jobban tetszik és sokkal jobban össze is áll! Sokan fogják még újranézni (főleg imaxben mert az valami elképesztő) a világ minden részén és meg lesz az onebilliondollars efelől nincs kétségem! Az meg hogy ezt a filmet iszonyat ellenkampány övezi mióta hivatalos már meg sem lep de azért human… közölj csak olyan híreket amikről tudsz objektíven nyilatkozni, mert itt is valóban süt minden mondatból a színtiszta ellenszenv! Döntsd el, hogy “újságíró” vagy “blogger” vagy mert én azért járok ide nem egy indexre vagy egy origora, mert az ottani elfogultság és sznobizmusra nincs gyomrom!

  16. Abu: “higgyétek el” nyelvtanilag, csak, ha máskor használod ne legyen ennyire elrontva : )

  17. zsedan: örülök hogy legalább a helyesírás hibáim eljutnak hozzád, ha már a mondani valóm nem :D

    Bobbymate:
    Még hogy ez a film nem egy biztonsági játék???? Ha valami biztonsági játék, akkor a Star Wars meg ez a film az az :D

  18. A film személy szerint nekem is tetszett, de hozzá kell tenni, hogy a Marvel filmek “idill”-jétől már hányinger kerülget, amúgy. BvS világa olyan, hogy a még a földön fekvőbe is rugnak kettőt, épp mint az online kommentelés :D

  19. ez a lényeg. a zseton a lé. a lá lá lá lá lá lé :D
    nem baj hogy a film gyenge. sőt mivel jó volt e bevét jöhet egy még gyengébb. :D

  20. vaaagy azért szurkolunk a filmnek, mert van akinek tetszett és szeretné, hogy ne legyen bukta.

  21. Ha választanom kellene, hogy a BvS vagy a JW féle popcorn filmekből legyen több, én az utóbbit mondanám.

    A logikát nem érdemes keresni bennük, szerintem sok szempontból érdemes őket 1 kalap alá venni… de a JW-nél legalább a látvány faszább volt.

  22. @Kaka: már úgy hiányoztál. :)

    @Kopiati: a Marvel filmek idillje egy “fején találtad a szöget” gondolat. Helytálló, tetszik. Bár nagyon bízom benne, hogy a Civil War beleköp ebbe az idillbe. :)

    Ha már úgyis ilyen sokan fikázzák a BvS-t, akkor igazán kiadhatnák hamarabb is azt a rendezői verziót. Mióta tudok a létéről, esz a penész miatta. :D

  23. zsocso: bemutattak egy üldözést ahol nem szerzi meg a kriptoninot, de a végső harc, a megszerzése meg kimaradt :)

  24. Bobbymate: bár blogger vagyok, de csak a tényeket közöltem a cikkben, mivel nem véletlen, ha egy filmnél mindenhol csak a világbevételt emlegetik, azzal titkolni akarnak valamit mindig. vagy legyen rózsaszín az egész, és szarjunk a tényekre? direkt előre vettem a világbevételt én is, hogy pozitívan kezdődjönk. sőt, azt direkt ki is hagytam, hogy a fantastic four (2015) pont ekkora százalékot esett második hétvégéjén, pedig az micsoda clickbait hate cikk cím lett volna “A Batman v Superman akkorát zuhant, mint a borzasztó Fantastic Four”, már küldöm is az indexre.

  25. Abu: most éppen teljesen egyetértek veled, csak már 20x leírtam a véleményem a témában, nincs kedvem örökké részletekbe menni, úgy is mondják helyettem sokan.

  26. Durva amit a Zootopia muvel. Csak a mostani teruletekbol osszejon 900 millio (de lehet 950 is) es meg ott van Japan. Az 1 milliard nagyon is realis cel a filmnek, mert iszonyatosan jol tartja magat.

    A Deadpool kozben megelozte a DoFP vilagszintu bevetelet (ami 3D-s volt es Kinaban sokat hozott). Japanban csak ket honap mulva nyit, de azzal valoszinuleg osszejon a GotG 773,3 millioja. Az utobbi hetekben a hazai piacan jol tartotta magat, emaitt kicsit csalodas, hogy a Passion of the Christ 370,8 millioja nem lesz meg (mint a legnagyobb R-es film), kozben meg eleg kozel lesz hozza. Ennek az eshetosegnek a majus 10-en esedekes Blu-ray megjelenes is betesz.

    A BvS csunyan esik mindenhol, raadasul konkurencia nelkul. Az 1 milliard gyakorlatilag kizart. 900 millio a realis cel, de meg arra se lehet merget venni. Domestic szinte biztos, hogy a Deadpool alatt fog zarni, mert 363 milliot nem fog hozni a film.

  27. kaka:A készitői már régen gazdagok :D Csak kell egy project ami pár évig még biztosan tömködi a zsebüket.

    Láttam a filmet és vacak lett, SAJNOS.Pedig a trailer alapján akartam szeretni, de végül a film nem engedte. “BUMM” helyett “PUKK”-ot kaptam.A film eddigi bevételét az embargónak és a benne szereplő ikonikus alakoknak köszönheti.

  28. @bëiz: Marvelnél sajnos már kevesen emlékeznek Tony Stark alkesz-mocsok szálára, ami a Vasember 2-vel kiíródott a filmjeikból, a realizmus, és a nyomasztó valós nyomorral együtt. (Vasember 1 Közel-keleti mészárlása…) Most mindig egy beleeőszakolt megmentés, meg evakuálás. Alig, gyengén és röhejesen reflektálnak már valós problémákra. Már egy külön kis “filmes univerzum”.

    BvS-nél egy kegyetlen rögvalóság. Ez az új Superman meg a mai USA-ra reflektál, nagyon ügyesen. Hirtelen, agresszív fellépés, ügyetlenül kezelt problémák, eszkalálódó konfliktusok. Superman tevékenysége, léte, radikalizálja Batmant, mint nagyon sok embert, az USA tevékenysége a világban. Amikor pedig Sup” reflektálna a kongresszus elött, az egészet felrobbantják a francba. A valóságban nincs reflekszió, és az az arcfkifejezés, amit akkor vág az amúgy nem túl jó színész Cavill. Nagyon leír mindent a világról. Persze hatásvadászat nagyipari megvalósulása, de épp ezért is erős momentum.

    Nekem nagy pluszpont, hogy itt a kimaradt jelenet, és a film alapján is a horror-szerű idegenek jönnek majd, kevésbé humanoid, mint a Marvelnél.

    Man of Steel-t ha valamiért, akkor Kripton pusztulásáért érdemes már megnézni, mindig borsódzik tőle a hátam.

    Szóval szerintem van piaca ennek a filmes világnak. DC meg erősen multiverzum, szóval, van akit meg ez nyugtasson meg :D

  29. Alex: igaz nem volt pont tökéletes a film, de élvezhető volt! Amit Te, vagy a hozzád hasonlók művelnek, már bocs, de szőrszálhasogatás! Ennek hívják, ugye?! Mindenbe bele lehet kötni, ha nagyon akarja az ember! A Martha-s részt leírták előttem! Aki ezt egy kicsit is átgondolja, s értelmezi, mert szerintem ehhez nem kell nagy agyi kapacitás, az felfogja! De mintha direkt az emberek nem akarják már csakazértis felfogni! Aki meg ha látta az animált filmet, abban is kb 15 perc volt a valós big fight! Mit gondoltatok?! Egy órás zúzás lesz egy két órás filmben S és B között?! :D Ugyan már!!

    1 milliárd felett?! Most bezzeg nem jön senki az új S.W-vel, ami finoman szólva is egy majdnemhogykópia az előző IV. résznek! S az a durva, hogy a kritikusok imádták! Meg lehet nézni a százalékokat stb. S igen, tudom hogyan kell értelmezni a “rohadparadicsom” oldalát! Ha valaki veszi a fáradságot, s megnézné egyesével a filmet látó, s értékelő kritikusokat, mind nagyon jó százalékot adtak! Most akkor ez hihető?! Vagy csak rohadt elfogult volt mindenki….. Ha egy márbocsánat szakmabeli “felszázalékol” egy olyan filmet, akkor azt követően mennyire is hiteles lesz-e?! Ha jól emlékszem Human, Te sem mertél nagyon mélységekbe menni a film után, mert szerintem szétszedték volna az oldalt! :D

  30. Candyman: Teljesen egyetértek veled. Én pont az éreztem a Batman v Superman bunyónál, hogy jól eltalálták az egyensúlyt. Ha tovább húzzák, akkor már hihetetlen lett volna. Hányszor kellett volna még Batman-nek kryptonittal gyengiteni Supermant? Eljátszották kétszer és kész. Elég volt annyi. A Force Awakens egy sokkal gyengébb és dedósabb film, mint a BvS és mégis isteniti majdnem minden blogger és kritikus. Ennél a filmnél meg jönnek olyan marhaságokkal, hogy Batman nem lő, Superman nem öl. Én kimondottan örülök, hogy a DC filmekben van súlya a tetteiknek és annak is, hogy nem ugyanolyan Batmant kaptam sokadszorra is.

  31. Mar unalmas, hogy mindenhol lehuzzak a filmet, ez is amolyan divat lett. Sokkal kobb a film annal mint ahogy a kritikusok lehuzzak vsgy a rottenbszazalekai. Barmikor ujra tdn nezni moziban is boven azt kaptam amit akartam. Komor tokos feszes ez errol szol se tobbrol se kevesebbrol. A logikai hibak amrmint amit annak tartanak, trljesen hibasan latjak. Teny hogy vannak hibai de melyik block busternek nincsenek?

  32. Nem értem ezt a hisztit. Úgy csinálnak egyesek, mintha csak az MCU, a MOS, meg a BVS létezne.

  33. A film eleje/kb első háromnegyed óra teljes latasztrófa, olyan, mint egy bokszoló, miután kapott egy jobb horgot az állára. Össze vissza kapkod, szédül, bróbál bizonyítani, dehát nem jön össze. Ezután szerintem úgy-ahogy sikerült összeszednie magát. Erre a filmre aludni kell, mert egyből utána énis nagyon dühös voltam. De így már jobb. Mondjuk, lehet hogy csak azért, mert idővel kezdem elfelejteni? :D Mindenesetre, én drukkolok a filmnek és a JL jövőjének.

  34. Megkéne érteni egyeseknek,hogy Batman nem Zod! Pont elég volt ez köztük! félórán át nem birta volna ütni Clarkot ez tuti. Kemény volt Affleck szó se róla de tovább nem birta volna!

  35. zsocso: Főleg úgy, hogy kb mindegyik animációs filmben, ahol Superman feltűnik romba dől pár épület, nappal, csak ott nem emelik ki, hogy meghalnak! Batman már más kérdés! Az animációkban Ő nem öl! A Dark Knight 1-re most nem emlékszem, a kettőben bepöccen! De a mostaniakban sem! A puskás részt is beette mindenki az előzetesekből, s lám, csak egy nyomkövetőt tett oda teherautóra! Vagy hát a kriptonit lövedéket! Mi a sza…al tudta volna kilőni! Vehette volna a figurát olyan Poison Ivy-sra! :D
    Találkoztam olyan elvetemült emberkével, aki azt rótta fel “miért nem hajította el a lándzsát?! Csak néztem, hogy WTF?! Na pl. ez is szőrszálhasogatás! Végül is, ha le van gyengülve, akkor el tudja dobni… meg persze Doomsday bűrkéje is lazán befogadta volna, amikor odacsapnak neki, aztán meg sem kottyan!
    Meg amivel sok helyen találkozik az ember, hogy szarul volt megvágva! Furcsa Én tudtam értelmezni, hogy mi után jön! Vagy néha az okozott az embernek nehézséget, hogy felfogja! Egyik jelenet este, USA, másik meg Afrika, ahol lehet nappal?! Meg két különböző szereplőről van szó, aki különböző helyszínen volt?! De hát hagyjuk is! Ahogy lehet tudni fikázni, úgy lehet kontrázni rá… Csak ugye a kontrát az emberek többsége nem szereti!

  36. Candyman:

    Na pont a vágást védeni ennél a filmnél az egyik legnagyobb bullshit. Én nem utáltam annyira mint sokan, de azok az ugrások, valami borzalmas volt.

  37. Candyman:
    “Ahogy lehet tudni fikázni, úgy lehet kontrázni rá… Csak ugye a kontrát az emberek többsége nem szereti!”

    Kár hogy ennél a filmnél, a fikázás számít a kontrának. Nem is értem, miért istenítitek agyon ezt a xart, rendesen személyes sértésnek veszitek ha valaki ki meri írni a negatív véleményét. Pedig rendelkezik az összes hibával, amit annak idején a többi szuperhősfilmnél felhoztak a dc fanok.

    Ez a film átlag szemmel és jó indulattal is csak egy közepeske.

    Elhiszem hogy sok benne az utalás meg a kikacsintás, de ha ezeket összerakod akkor se tesz le egy sokak számára élvezhető produkciót, mert mint ahogy fentebb már mondtátok, az emberek nem veszik észre ezeket.
    Mert a sok ömlesztett és fölösleges hülyeség között elvész.

    Legtöbb negatív kritika érvekkel támasztott alá, és ezzel szemben a pozitív védelem, meg lehülyézi, meg hozzá nem értőnek tartja a lehúzót ahelyett, hogy valós érvekkel vagy tényekkel győzködné hogy miért is volt jó ez a film? Tényleg miért?

    Azért mert majd az igazság ligája után ez is jó lesz vagy felértékelődik. Még ha így is lesz, ez a film addig akkor is unalmas rosszul vágott érthetetlen logikátlan, összecsapott kapkodás.
    Jah és tömegeket átbaszós.

    A Batman Superman harc a konkrét fight-ot én se 45 percen keresztül akartam nézni, de azt elvártam vna h legalább másfél órán keresztül szépen felépítik a konfliktust, osztják kicsit egymást.
    Ez a film egy fél film mert Batman részről nagyjából oké volt a dolog, de ami superman-t illeti…
    De minek is tépem a szám amikor csak az íráshibák jutnak el egyesekhez …. :D

  38. Nem az a divat, ha szidod a filmet, hanem az hogy ha véded. Legalábbis én nagyon úgy látom. Aztán meg olyan filmekkel hasonlítják össze az emberek, mint a Star Wars 7, vagy a Sharkonado.
    Ez a film szar volt. Pont.
    A Star Wars 7 gyenge volt sztoriban (mármint másolat), de ettől eltekintve olyan volt mint EGY FILM!
    A Sharkonado meg azért 80% rottenen, mert a kategóriáján belül vicces és látványos, meg kellően debil.
    Ne máshoz hasonlítsátok a BvS-t ha védeni akarjátok, hanem a nem létező pozitív dolgait próbáljátok meg kiemelni!

  39. Mondjuk odaadhatta volna Wonder Woman-nek a lándzsát, hogy ő használja (főleg, hogy olyan fegyverekkel edzett egész életében).

  40. Amerika Kapitány anyjának a neve Sarah. Tudjátok honnan tudom? A trailerbol vazze mert mikor rátalál élete szerelmére Buckyra akkor Bucky így igazolja magát hogy ismeri az ANYJA nevét. Ugye milyen kreatív ez a Marvel? Elég lesz mostmar ebből a nonszensz Marthazasbol el volt magyarázva rengetegszer miért állt le Batflack

  41. És Sups természetesen pontosan tudta Wonder Womanről, hogy mikkel edzett és mennyit és mennyire erős, hiszen jó régóta ismerte már, sőt ő volt az egyetlen férfi, aki még nyaralhatott is Themiscyra szigetén és az amazonok koktélt szolgáltak fel neki :D plusz a lasszó se kellett, hogy Dooms nagyjából egy helyben maradjon
    Supsnak meg kellett halnia, hogy Batsy meg a világ is lássa mire nem képes értük, plusz a Ligát is nehezebb úgy összehozni, hogy ő egy ideig ül a kispadon és valszeg jobban is fogja kedvelni a nép (“If You Seek His Monument Look Around You”…mert ez még mindig egy film, aminek ráadásul felvezetőnek is kell lenni. A nehezén túl vagyunk.

  42. Tudnia nem kellett egyértelműen, csak mondhatta volna neki, hogy használd te ezt, mert engem ugyanúgy megölne.

  43. zsedan: Úgy tudom a képregényben is és a rajzfilmben is Doomsday öli meg Supermant. A rendező csak hü maradt az alapanyaghoz. Nálam ez egy nagy piros pont volt. Ennek a csatának igy kellett végződnie.

  44. Igy van Zsocso 1992ben kiadott kepregenyben egyszerre halt meg Doomsday es Superman. Vegre egy kepregenyfilm.

  45. Igen egymást ölik meg ugyanúgy, nincs azzal semmi gond, de tényleg nem kezdek már bele 20-jára elmonndani a film bajait.

  46. “mikor rá talál élete szerelmére” baz :-D :-D Sok fèle képpen lehet értelmezni a Marta scene t. Ki így ki ùgy. Szerintem kemény jelenet volt.. Az lesz majd az érdekes Clark-kal mi lesz most,lehet nem lesz sok szerepe első JL-filmben.. És ugye mikor feltámad más szerelése van

  47. Ennek a filmnek csak egy baja, hogy túl sok mindent akartak belezsúfolni. A megvalósítás, a színészek rendben, sőt a képregényhez is igyekeztek hűek lenni, ezért bosszantó a türelmetlenség, és ezért lehangoló a végeredmény. De ha tanulnak belőle az iránnyal semmi baj.

  48. Témánál maradva: Deadpool R-esként közel a 370 hez. Így is nézve nagy csalódás.. Januárban 450-500 at jósoltam. közelében se lesz sajnos. De,hogy a 350 is izzadós legyen :-( :-(

  49. Nekem a force awakens a kedvenc sw filmem a birodalom visszavág mellett :D de hogy a francba jön az a film ide… az emberek többsége nem akart többször pénzt adni a BvS élményért, inkább megnézik 10x a zootopiát, ennyi.

  50. Zsedan kina kène,hogy megnyomja akkor talán. De ott a saját gyártásù baromságaik mennek most.ilyen nézhetetlen szarok! 100 millió max a BvS Kinában..

  51. Kal-El: Mermaid pl. ami rekordot hozott náluk brutál nézhetetlen fos, pedig én szerettem a korábbi filmjeit.

  52. Azert azt tegyuk hozza hogy Zootopiara anyuci es apuci a 2-3 gyerekkel ul be a BvSre meg nem.

  53. Abu: Senki sem hiszi, hogy meghalt Superman. De a halála és a későbbi feltámadása is egy klasszikus képregény story. Szerintem jó, hogy ebben nem tértek el a történettől.

  54. Már bocsánat! De aki nem látja a tisztást az erdőtől….. Azért vettem ide az új SW-t, mert az egy rohadt koppintás, majdnem az egész! Attól függetlenül jó volt nézni, de ha az ember a szívére teszi a kezét… Na ott az ember úgy jött ki a moziból, hogy átb..ták! Itt meg lehet, hogy egyeseknek sok volt az információ egyszerre! De legalább itt valaki gondolkozott a forgató könyven!!

  55. 58: zsocso:
    Persze ez világos, csak ne hozzuk fel pozitívumként h meg merték ölni supermant :D Mert a marvelt ugye ezért szídják h nem hal meg bennük senki. :D
    Itt meg egyesek el vannak ájulva h ki merték nyírni superman-t.
    Holott nem nyirták ki… mivel megremegett a föld is…
    És a folytatásokban ugyan úgy láthatjuk.

    Am még a 40. post környékén olyan jó kis monológot írtam, de valamiért nem jelent meg :( mikor másodjára írtam meg azt írta ki h ne duplikáljak :(

  56. Persze az SW is csalódás volt mint SW, mert az. De mint film, vagy egy nullkilométeres emberke aki ezt látja először, az oda meg vissza van a boldogságtól.

    A BvS esetében, meg a legtöbb ismerősöm szinte lebaszott h elcsaltam rá őket, és végig unták meg majdnem felálltak róla.

  57. EvJ persze. Ugyan ez lesz a Civil Warral is. Majd a 8 évesek megnyomják a Boxoffice-t

  58. Kal-El

    Ha olyan lesz, mint a Winter Soldier, akkor nem feltétlenül.

    Tudom, hogy neked bizonyára kurvára nehéz lesz ezt belátni, de a WS nem volt gyerekeknek való. Amikor én néztem, felnőttekkel volt tele a mozi, kölök sehol.

    És érdekes módon a Kingsman is siker volt. Ami se nem MCU, se nem családi film.

  59. Igen de az vigjáték elemekkel operált szóval.. A Civil Warba akkor meg minek tették bele a 16 éves Pókembert mit gondolsz?

  60. A Winter Soldier valoban nem gyerekeknek valo ezert is hozott szinte feleannyit mint a lightosabb Ultron.
    A kepregeny egy ilyen mufaj Abu sosem hal meg senki vegleg. Ebben nincs kulonbseg a studiok kozott.

  61. Kal-El

    Az első két X-men, a Penge 1-2, a Sin City, a V, mint Vérbosszú, a Watchmen, a Nolan-es Batmanek, és a 2012-es Dredd csak nyomokban tartalmazott “vígjátékos elemeket.” Ha nem is lett mindegyik kasszasiker, de többnyire jó fogadtatásban és kritikákban részesültek. Vagyis lehetsz komoly és akár R-es is, de csak akkor, ha megfelelő mennyiségű szakács van a konyhádban, és nem akarsz négy film lenni egyszerre. De a DC-Warner semmit sem tanult a Vasember 2-ből, az Ultronból, meg a Sony baromságaiból. És az a leggázabb az egészben, hogy mivel már úgymond elbukták ezt az úgymond versengést, higgadtan is építkezhettek volna akár.

    Amúgy pedig az MCU ezen a ponton meglenne Spidey nélkül is. Ez a CW-s dolog csak a hab a tortán.

  62. #Kal-El
    – Eredetileg is 15 évesen csípi meg a pók, gimnazista és pont ez a nehéz az ő életében:
    – Csak egy nagynénje van akire vigyázni szeretne
    – Dolgozik a Hírharsonánál, ahol egyfolytában megalázzák az alteregóját, de nem tud mit csinálni, mert kell a pénz, számlákat se tudják fizetni, lepukkant házban élnek
    – Szerelmes, emellett nincs sok barátja
    – Azért poénkodik a harcok során, mert úgy nem annyira véresen komoly a szitu, meg eleve Pókember volt az első olyan hős, akinek teljesen eltakarta az arcát a maszk + mivel a Sony végre visszakapta – Pókember jogait, végre láthatjuk az igazi Pókembert.
    – Önmagában nem ok, hogy 15 évesen csípte meg a pók, viszont ahogy ők fogalmaztak Harry Potter feeling-ű széria lesz belőle, tehát előtted fog felnőni, ami elég jó, főleg, ha 10 évig ugyanabban a szerepben látod. A Marvel minimum 6 filmes szerződést köt mindenkivel.
    – Ezt lesz jó látni, hogyan fog viszonyulnia felnőtt alap Bosszúállókhoz egy kis taknyos, akinek meg kell tanulnia azt, hogyan legyen hős, aki majd átveszi a stafétát. Jobbkor nem is jöhetett volna!
    Előre látom a Polgárháborús kommentjeid:
    – Batman jobb volt.
    – Végre egy Marvel film, ami nem rossz és akkor?
    Az 100%, hogy valami ilyen baromság lesz. Nézd meg inkább a Fenegyerek 2.évadát, Batmanék már kiégtek, csak ezt a stúdiók nem veszik észre. Egy hősből antihőst csinálni már a legalja.

  63. Beszarsz, hogy emberek azzal védik ezt a borzalmat, hogy ez egyébként fasza nagyon, csak a Marvel fan emberek meg sajtó lehúzza… Meg hogy valakinek tul sok volt az információ a filmben. LOL

  64. Abu: akkor lehet rosszul fogalmaztam és nem kontra, hanem “rekontra”! Mert vannak dolgok a filmben, amit mintha szándékosan sokan fikázni akarnak! Én sem állítottam, hogy tökéletes film, hibák vannak benne, mint minden másik filmben! De az, hogy mindenre azt írja valaki “érvnek stb”, hogy miért nem így, vagy úgy volt benne… Ez elég gyenge lábakon áll!
    Azért személyes sértésnek sem veszi szerintem senki, ha valaki igen, ott gondok vannak! :D
    Nálam volt olyan, hogy valaki törölte a kommentjeimet, mert írt egy fantasztikus kritikát, mert neki ez-meg az hülyeség volt benne! Aztán ha írt valaki rá értelmes választ, próbálta megmagyarázni egyből törölték!
    Mondjuk az is igaz, hogy mindenki más! Ez Én egyik haverom, akivel néztük a filmet (képregény buzi, mindent tud, totálisan) pl neki a Batman nem tetszett benne! Ez is egy vélemény!
    De akkor is elmondhatja az ember, hogy ennél a filmnél kijössz a moziból s gondolkodsz rajta, mi miért volt! (nem feltétlenül jó vonatkozásban) De az SW-nél sajnos az jött le, hogy kijössz a moziból, s basszus, mintha az egészet láttad volna már! Persze, látványban adta magát! Most akkor melyik a jobb?! Melyik a kicsit eredetibb?! (igaz BvS képregény alapjai veszi) S persze a kevesebb néha több!

  65. Batman egett ki? Akkor az elmult 10 eveben 3szor rebootolt egyre fiatalabb Pokember nem egett ki? Ha ez is bebukik akkor legkozelebb 12 eves lesz? Abba is belekotott mindeki, hogy Batmannek megint mutatjak a szulei halalat, de Parker eredettortenetet bemutatni 3. alkalommal milyen meno mar. Ki ne szeretne ujra latni Ben bacsi halaltusajat fel oraban.

    Batman sosem volt hos, a rendorseg eleg gyakran uldozte es torvenyenkivulikent tevekenykedett.Most ugyanilyen torvenyenkivulit csinalnak Amerika Kapitanybol a civil warban.

  66. human: még egy régebbi poszt alatt lenéztél, mert azt mertem mondani, hogy az új sw-ről kommentekben majdhogynem csak rosszat lehetett olvasni, te meg mondtad h neeeeem, a filmbuzin az emberek nagyjának tetszett, erre egy BvS poszt alatt is szidják az sw7-et….. (Kylo Ren a legjobb :D)
    nem értem ezt a szintű lehúzását a BvS-nek, írta valaki, hogy divat védeni ezt a filmet, én akkor beállok ebbe a “divatba”, mert nekem nagyon tetszett,hogy a Dark Knight Returns és a Death of Superman képregényeket gyúrták egybe a filmbe, főleg hogy nekem a Dark Knight Returns 1-2 nagyon nem tetszett és ez a film meg nagyon bejött…és annyira örülök, hogy amennyire elleneztem Affleck-et Batman-ként, pont annyira tetszik, mozivásznon a legjobb Batmant láttam, de Bale-t ettől még imádom ugyanúgy… először én is néztem a moziban ezen a Martha-s cuccon, de aztán gondolkodtam rajta, meg hallottam is jó érveket, így már nekem teljesen okés a dolog

  67. Srácok higgyétek már el, hogy Human nem érzelmi alapon húz le egy filmet ha lehúz.

    Nekem is volt már h nem értettem egyet vele vagy a kritikájával, de nem kezdek el lovagolni a dolgon.

    A kritika meg h tetszett v nem tetszett a film két teljesen külön világ.

    Nem vesz el és nem ad hozzá a filmértékéhez, hogy ő mit postol ki a blogján.
    Csak azért mondom mert nálam ez indította be a vitafaktort.

    3. serra:
    “Bár szinte minden mondatodból süt, hogy ellene drukkolsz azért remélem meglesz az az egy milliárd.”

    Fordított esetben ha nekem tetszik egy film human kritikája negatív nem kezdek el vitatkozni Humannal.
    Más hozzászólókkal, persze igen :D

  68. A kritika valakinek bejön, vagy nem! Az ízlések különbözők! De az, hogy valaki már szinte az összes képkockában a hibát keresi az már gáz, s van ilyen ember! De tényleg! Már csak az kéne, hogy valakinek feltűnik, hogy soha, senki, nem jár el wc-re a filmekben! :/

  69. Abu: tényleg volt, hogy valaki abszurd dolgokat követelt a filmbe! Még a végén valaki visszaköveteli a Clooney-s csecsradart! :D :D

  70. Tudjátok.. az a legnagyobb probléma, hogy mostanság mindenki hatalmas elvárásokkal tekint ezekre a “pizsamás banánokra” és nem azért ül be a moziba, hogy hagyja magát szórakoztatni. Pedig, valljuk meg őszintén, semmi más célja nincs ezeknek a szuperhősös filmeknek, mint hogy kb két órára kizökkentsen kicsit és szórakoztasson. Jézusmária, hogy is lehet Supermant komolyan venni….
    Ettől függetlenül most Human mellé állnék, ugyanis kevésszer fordult elő velem az, hogy azzal, az agyam sötétebb zugait is bizseregtető érzéssel jövök ki egy filmről, hogy NA EZT többet soha! Ráadásul a Man of Steel – nél is ugyanezt éreztem. Csak, gondoltam Affleck és Jeremy Irons miatt kap egy esélyt… na, ezt nálam Zack Snyer másodízben is elbukta. Amerika csillivilli megmentője ismételten elvérzett a lelkem mélyén kucorgó filmkedvelő kínpadján. Pedig Istenbizony szurkoltam a Superman nevű jelenségnek.. ugyanis ciki ide, ciki oda, a Smallville -t kifejezetten kedveltem. Ott tudtak mit kezdeni a karakterrel. Itt nem. (Remélem semmit sem offoltam…)

  71. speedster: de hát folyamat védik a filmet, én csak azt nem értem, hogy miért azzal kezd minden védelem, hogy “jaj mindenki lehúzza a filmet, de ők hülyék”. és az sw posztnál rengeteg pozitív komment volt, míg a BvS-nél sokkal kevesebb, csak ez a fikázós védés megy a film éltetése helyett.

  72. ” és nem azért ül be a moziba, hogy hagyja magát szórakoztatni. Pedig, valljuk meg őszintén, semmi más célja nincs ezeknek a szuperhősös filmeknek, mint hogy kb két órára kizökkentsen kicsit és szórakoztasson. ”

    a BvS-t azzal védik sokan, hogy nem ez volt a célja, hanem mást akart mondani, mélyebbet.

  73. simonsredline: Smallville-t én is végignéztem, mert comic alapú, de a 70%-a kínszenvedés volt számomra. Elég lett volna maximum 5 évad.

  74. én élvezettel néztem végig a smallville-t 1szer … de hogy még egyszer nem esnék neki az tuti :D

  75. Human:

    “és az sw posztnál rengeteg pozitív komment volt, míg a BvS-nél sokkal kevesebb, csak ez a fikázós védés megy a film éltetése helyett”

    Én eddig nem szóltam ezért a Bvs lehúzásért, mert nem érdeklt. Nekem nagyon tetszett a film, rég láttam ilyen jót, teljesen magával ragadt. Szóval nem nem csak a lehúzókat szídom.

    Második kedvenc comic filmem lett a Watchmen után.

    És már egy kicsit tényleg zavaró amit te is csinálsz, maradjunk már tárgyilagosabbak.

    Bár te oldalad, azt írsz amit akarsz, de ez már engem is zavar, mert sok ismerősöm ezért nem nézte meg a filmet. Akit sikerült ennek ellenére meggyőznöm az megnézte és tetszett neki. De csak az én simerőseim között van legalább 5-6 aki emiatt nem ül be.

  76. lordboxi: hogy lehet zavaró? Senki sem kötelez, hogy olvasd az oldalt. Zavaró lehetne, ha folyamatosan a füledbe lenne suttogva, hogy szar a BvS. Minden bloggernek/kritikusnak/újságírónak lehet véleménye, és van is. Bár tudom, hogy ez a fajta a kommentelők között le van nézve, mint fizetett, sznob csürhe. De akkor is: ez nem MTI, vagy a New-York Times, ha tárgyilakos tényekre vagy kíváncsi, olvasd azt. Bár ott is mindenkinek megvan a véleménye, amit szakértelemre és hosszú évek tapasztalatára alapoz. De ez megintcsak nem ér itt semmit, tudom, tudom…

  77. lordboxi: mit csinálok? kommenteknél nagyjából ellenérveket hozok a vitában. az összes poszt tárgyilagos róla (bevételek pl), kivéve a kritika. az ismerőseid a kritikám miatt nem nézték meg? wow.

  78. Kemények vagytok, hogy így össze tudtok veszni egy filmen :D Mellesleg kurva jó volt, imádtam minden percét, főleg a BvS jelenetet meg a Batman vs Lex henchmen jelenetet.

  79. 1. akárki akármit mond, a BvS bukta így, ha a bukta fogalmát arra fűzzük fel, hogy az elvárások is mérvadóak. már pedig egy Batman és Superman első közös összeborulásánál ha nem is az Avengers szintjén volt a léc, globális 1.2 milliárd környékére reálisan belőhették volna. ez így nagyon súlyos esés, pedig sokan próbálták beadagolni, hogy a nézők imádják, csak a kritikusokat megvették, ennyit még ilyen magasról sem szabadna esni.

    mondom ezt úgy, hogy tetszett a film, tehát nem Marvel bérenc vagyok.

    2. Zootopia brutál, simán milliárd fölött lesz, otthon meg 300+ , nagyon szép.

  80. Lordboxi az már a barátaid baja,ha egy cikk miatt nem néznek meg egy filmet! Képzeld én a Fantasztikus 4 est is megnéztem tavaly moziban… De még a Pixelt is.. Egyszer belefér

  81. Szerintem a BvS-t jobb lesz megbecsülni mert a Suicide Squad-ot is poénosabbá kell tenni,hogy döljön a lééé.ez mi már??!! Bár eleve nem is értem Batman töl kivárt Language-t! De biztos volt

  82. Kal-El

    Én is hallottam. A DC-Warnert most már egészen biztos, hogy kretének irányítják.

    Elvileg nem zavarja a őket a BVS bevételek esése, de gyakorlatilag meg nekiálltak még jobban szétbarmolni a Suicide Squad-ot, ami már eleve fogatlannak indult azzal a PG-13-as besorolással.

    Pedig a Kingsman, a Deadpool, és néhány további R-es film sikere után inkább korhatárosabbra kéne gyúrni a filmet.

    De persze ők is úgy csinálnak, mintha csak az MCU létezne.

  83. Én pl az itteni kritika miatt nem néztem meg a F4 et, a mai napig :D.

    Human: Ezzel kezdtem, te oldalad, azt írsz amit akarsz, így is a kedvenc filmes oldalam marad, csak most nagyon nem értek veled egyet.

    Több képregény filmere is mondtad az elmúlt időszakban, hogy jó, ezt meg lehúztad, pedig sztem messze a legjobb a mostani felhozatalból.

    És igen volt akit a kritikák miatt nem tudtam meggyőzni, hogy nézze meg. Sajnos manapság nagyon divatos mások véleményére adni, mert jobban szeretnek az emberek tömegben mozogni.

  84. Azt nyilatkozták a globális bevételt nézik de ez smafu.. A The Amazing Spiderman se meg Garfield se azért lett kukázva mert 700 milliót hozott a második rész. De nagy bukta volt a Transformers 4 is USA-ban.Csak azt Kina megnyomta.nagyon

  85. Az eredettortenet a kovetkezo Pokemberben lesz mert a civil warba csak egy kameo jelente lesz. Egyebkent mar a kulfoldi oldalak is eszrevettek a CW trailerben amikor Bucky Cap anyjanak a nevet mondja. A whatculture oldalon van egy cikk hogy miert lesz hasonlo a CW a BvShez.

  86. 89. lordboxi:
    Én vagyok a baráti körödre az ellen példa.
    Én látatlanban bízva a film sikerében elhívtam elég sok ismerősöm film után meg köpködés volt h ők ilyen szart még soha ….
    Nekik unalmas volt vontatott és értelmetlen.
    Ezért mondtam ha valaki nem dc fan annak ez a film az égadta világon semmit nem mond. Nem értik.

    Humannak: Ebben a postban is tényeken alapuló információk voltak csak ki írva, meg a saját aktuális véleménye.

    97. lordboxi:
    “Én pl az itteni kritika miatt nem néztem meg a F4 et, a mai napig :D.”

    Ha te azt tudnád, hogy mi szenvedéstől lettél megkímélve :D

  87. A ‘Martha-jelenet’ nem megmagyarazhato sehogyan sem. Eloszor is ha barmit is kiabal akkor miert nem azt mondja, hogy ‘Mentsd meg Martha-t!’ vagy valami hasonlo? De ami a legidegesitobb es egyertelmuen a legeroltetettebb az egeszben, miert hivja a sajat anyjat a neven??? Hagyjuk mar, teljesen komolytalan jelenet amit csak azert toltak bele mert ugyanaz a neve a ket anyucinak.

  88. ez kurvajó, valaki azért nem néz meg egy filmet, mert egy blog 5/10-et ad rá :D nem azért, mert nem érdekli őket a téma vagy a képregény adaptációk, vagy mert rühellik a színészeket, rendezőt, stb… szimplán, mert a film buzi nem adott rá annyit, mint az imdb.

    nagy felelősség human, vigyázz mire használod a filmbuzi erejét! :D

  89. Sajnos én is ismerek olyanokat, akik a kitikák miatt nem nézik meg a filmet, engem pont emiatt érdekelt még jobban és pont ezért is tetszett még jobban…sokszor nálam jobban van az, ha egy filmet agyon dicsérnek,akkor nekem csak egy átlagos film, semmi több pl Interstellar, Mad Max, Wall Street farkasa…. Jó Filmek, de nem istenítem őket

  90. Batman széjjel fikázza bunyó közben Superman-t, teljesen félreértette őt (“szüleid biztos így neveltek, nem vagy bátor, most tudod mi a félelem, stb.”), Martha beszólással meg rájön, hogy tévedett. (Az, hogy ugyanaz az anyjuk neve csak plusz drámai elem, de nem ez volt a lényeg). Ez nem belemagyarázás, ez tény, benne van a filmben, csak látni is kéne, nem csak nézni. Nem kell erőltetni az ellenkezőjét.

    Teljesen máshogy hat mindenkire a film, ez teljesen érthető, el kell fogadni és kész. Éljen a szubjektivizmus.

    1 milliárdot szerintem el fogja érni, még ha nyögvenyelősen is.

  91. Sajnálom hogy ennyit esett a BVS. És már pár nappal a bemutató után bejelentették a változásokat amit szintén sajnálok. Még mindig nem láttam és várom a BR-t, de van egy olyan érzésem hogy az utolsó komor és komoly hangulatú szuperhős filmet fogom látni. A világnak nem ez kell és ez szerintem tény. De remélem nincs igazam, és előbb utóbb a nagytöbbség is vevő lesz a komolyabb hangvételű filmekre a témában.

    Az esésből véleményem szerint csak az derül ki hogy az emberek mennyire adnak a mások véleményére. Kicsit olyan mintha félnének vagy nem akarnának saját véleményt alkotni, és ha sokan mondják hogy nem jó a film akkor azt el is könyvelik annak, még ha nem is látták, pedig mindenki tudja hogy relatív hogy valakinek mi a jó. Sajnálom azokat akik egy post, vagy kritika, vélemény miatt nem néznek meg filmeket. Korábban is feltünt és írtam is hogy az ezen az oldalon megírt kritika miatt nem nézte meg pár ember, és még kommentelték is. Szerintem ez nem human vagy az(ok) hibája akik kihagyták a filmet, hanem úgy gondolom hogy biztosan egyezik vagy hasonló az értékrendjük humannal és vélhetően ha neki nem tetszik akkor nekik sem. Én még mindig kíváncsi vagyok a filmre a kritikáktól függetlenül, számomra fontos hogy saját véleményt tudjak alkotni róla.

    Meglepő hogy ilyen sok a “vita”, nézetkülönbség a film körül. Egy kicsit úgy tűnik hogy már nem is igazán a filmről van szó, hanem inkább az értékrendekről. Ezt nem negatív értelemben mondom. Úgy látszik én is beálltam a sorba mert csak pár mondat kapcsolódik a posthoz a többi OFF. Bocs.

  92. Akkor sem ordít senki annyit abban a helyzetben, hogy Martha. Kibaszott értelmetlen bármit is próbálsz belemagyarázni. Ha azt mondja “Please save my mum.” vagy valami hasonló akkor senkinek nem lenne semmi baja.

    Mi lett volna ha nem ilyen rövid neve van? Elizabeeeeth! Antoniaaaaa! Nem is értem miért vesztegetjük erre az időt, orbitális baromság volt, teljesen oda nem illő.

  93. szerintem egy kicsit álomvilágban éltek, mert az ismerőseitek hasonló érdeklődéssel (ezért az ismerőseitek) azt gondolják a filmről, amit ti. A BvS WOMja szar, avagy akik benn voltak, és ők sokan voltak a nyitóhétvége alapján, nem ajánlgatják a többieknek. Ehhez nagyon kevés köze a kritikusoknak, hiába néztétek ki őket a bűnbaknak. A London Has Fallen jobb nézői (nem netes, mint az imdb vagy a rt audience, hanem moziban megkérdezett) értékelést kapott, mint a BvS. Tényleg.

  94. 102. Human:

    Én erre a részre gondoltam

    “Az szinte biztos, hogy az 1 milliárdot kéne megütnie a filmnek, minden előzetes Warner-pletyka erről szólt (és a 250 milliós készítési, plusz a baromi sok reklám költség is ezt sugallja), és nemzetközileg ez talán lehetséges, de egyre valószínűtlenebb.”

    Hogy valakinek ez szúrhatta a szemét és mondta hogy te a film ellen drukkolsz.

  95. Alex: Simán hivhatja a nevelőanyját Martha-nak. Miért is ne? Nem az igazi anyja és ezt Clark is tudja. Szerintem ez a jelenet teljesen rendben volt. Odáig Batman azt gondolta Superman-ről, hogy egy félelem és lélek nélküli idegen. Ott jött rá, hogy sok közös van bennük és hogy átverték őket.

  96. Ja, nevelő anyja aki bébiként talált ra. Ha a néven szólítja évtizedek után akkor megkérdőjelezem a kapcsolat fontosságát.

  97. Alex: Ő a nevén szólitotta az anyját. Igy esett neki jól. Nem nagy ügy. Kár ebbe belekötni. Mellesleg igy volt súlya a jelenetnek. Ha csak azt mondta volna, hogy mentsd meg az anyám, akkor fele ennyire sem ütött volna. Batman leszarta volna.

  98. Tökéletesen megindolkoltad miért lett erőltetve a “Martha”.

    (Egyébként ha Batman abban a helyzetben leszart volna egy “Mentsd meg anyámat!” beszólást akkor komolyan at kell gondolni a karaktert. Csak a közönség miatt lett tolva a “Marthaaaaa”)

  99. Dody:

    “Az esésből véleményem szerint csak az derül ki hogy az emberek mennyire adnak a mások véleményére. Kicsit olyan mintha félnének vagy nem akarnának saját véleményt alkotni, és ha sokan mondják hogy nem jó a film akkor azt el is könyvelik annak, még ha nem is látták, pedig mindenki tudja hogy relatív hogy valakinek mi a jó.”

    Ne már, most egy bevételnél miért kell itt a nagy filozofálás? Nincs itt szó semmilyen értékrendekről – a film nem lett túl jó, a közönség nem szerette igazán, így a WOM is gyenge és kevesebben mennek el rá. pont. nem kell ezt túlfilózni, így működik a mozi, amióta az emberek beszélnek egymással.

    sokszor 5/10-es filmek relatíve szépen esnek más zsánerben (pl. horror), vagy éppen jókor érkeznek a naptárba, valamelyik színészt felkapja a bulvár sajtó, stb…anno a Transformers 4 még ennél is sokkal rosszabb általános visszajelzéseket kapott, Kínának hála mégis ugrotta a milliárdot.

    a bevételek nagyon sokszor nem racionális, és nem minőségi alapon dőlnek el, de most például a közönség csalódott, ezért hátat fordított a filmnek, illetve a visszatérő nézők sem jelentek meg olyan nagy számban, hogy -50% körül tartsák a második hétvégét. birkaság, vagy sem, ha nem érdekli, nem nézi meg. egy Batman v Superman meg azért támaszkodik olyan popkulturális háttérre, hogy az ember még ennél rosszabb kritikák mellett is megnézné, mert egyszerűen érdekli.

  100. Abu: nem látom abban mi a vélemény. De tényleg. Elmondtam h volt a pletyka az elvártról, és hogy a BvS jelenleg nem áll úgy, hogy eléri.

  101. De, szóval örülnék ha senki nem erőltetné tovább, hogy annak a jelenetnek a megírása megmagyarázható.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.