Darth Vader a Rogue One-ban

Egyre több pletyka szerint igaz a fenti mondat. A teaserben nem lőtték el (talán) Vader feltűnését, de ott lesz a halálcsillag terveinek ellopása körüli kalandban. Persze a rosszak oldalán. Spencer Wilding alakítja majd fizikailag, de reméljük a hang más lesz, de az még nincs megerősítve.

Szóval itt ez a csuklyás a teaserben, de nyilván nem 100%, hogy Vader az.

rogue-one

24 hozzászólás a “Darth Vader a Rogue One-ban” bejegyzéshez

  1. Így van ,és vajon a magyar hangja?Kránitz Lajos volt a legjobb de sajnos már meghalt.

  2. A Rebels sorozathoz hasonlóan akár egy inkvizítor is lehetne a csuklyás fazon… :)

  3. Legalabb Vader nem örehedett az évek alatt :D Nem lesz gond az eljátszásával :D :D

  4. Egy ekkora ziccert nem hagyhatnak ki. Mindenki várja őt, aztán lehet, hogy lesz 5 másdoperces szerepe. Meredten fog nézni a film végén a főszereplő csajra. Mintha rémlene nekem egy ilyen befejezés a közelmúltból.

  5. Nem vagyok benne biztos, hogy ha Vader jelentősebb szerepet kap (értsd: nem cameo), akkor nem lesz benne valami jedi-féle is, esetleg egy kis fénykard párbaj.
    Ridley Scott is fogadkozott, hogy nem lesznek alien-ek a Prometheus-ban,csak az univerzum lesz ugyanaz… és nem tudta megállni.

  6. Mindenki számít rá, kihagyhatatlan ziccer és meg is fogja lépni a Disney. Csak nehogy a végén ő is 3 másodpercet legyen a vásznon, mondjuk egy olyan jelenetben ahol a csaj átnyújtja neki a halálcsillag terveit.

  7. “Nem vagyok benne biztos, hogy ha Vader jelentősebb szerepet kap (értsd: nem cameo), akkor nem lesz benne valami jedi-féle is, esetleg egy kis fénykard párbaj.
    Ridley Scott is fogadkozott, hogy nem lesznek alien-ek a Prometheus-ban,csak az univerzum lesz ugyanaz… és nem tudta megállni.”

    Szerintem amikor játszódik már csak Yoda meg Obi van. Bár ki tudja. Nem tudom mennyi idő lenne egyébként egy új jedi karaktert felépíteni, megmagyarázni miért élte túl stb.stb. Nekem nem hiányzik. (filmeket kívül nem nagyon vágom amúgy az univerzumot) Egyébként szerintem tuti, hogy James Earl lesz a hangja.

  8. Több mint száz jedi élte túl a 66os parancsot akiket később levadászott vader,de biztos van olyan aki úgy elbújt mint yoda vagy obi hogy még él,így lehet benne jedi,de úgysem lesz,ne is legyen,ez most nem arról szól.

  9. Kar hogy a filmekben nem szerepelt Asoka. Egy hasonlo jelenet jo lenne mint a Rebels evadzarojaban.

  10. Rebels-ben is James Earl Jones van szóval ja tuti hogy itt is ő lesz a hangja a többi nem érdekel. Egy vödröt bárki fejére rá tudnak tenni. :D
    Amíg James apó nem hal meg addig Vader szerepelhet filmekben. Szóval Isten éltesse soká. :D

  11. Kránitz Lajos és Hollósi Frigyes halála miatt váltani kellett. A Rebels sorozatban Horányi László lett Darth Vader.

  12. Tuti, hogy lesz benne fénykard, az a recept része :)

    Amúgy elnéznék egy élőszereplős sorozatot arról h Vader jediket kutat fel az univerzumban és gyilkol le, és miegymás :)

  13. Hm, az tényleg igaz h Nagy Attila szinkronmintája után lett Vader hangja hörgős?

  14. Soldierdsgn:Nekem már az is megfelelne,ha az itteni jófiúkat szedegetné le hűvös brutalitással,egyenként,olyan Perdátorosan,az úgy adna a karakteréhez szerintem,remélem reális is,mégiscsak ő egy Sith,a rablók meg…fogalmazhatjuk szebben,de…kis b***k hozzá képest. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.