28 hozzászólás a “Itt vannak a Power Rangerek” bejegyzéshez

  1. Elég érdekes ez a Batman/Vasember/Daft Punk/GIJoe ruha…eredetinek nem mondanám. A rajzfilmet 20 éve szerettem. Bár borzasztó volt így visszagondolva. :)

  2. nem sok esélye van ennek a filmnek a mai szuperhős felhozatal mellett, de majd meglátjuk, talán a gyerekeknek bejön még

  3. Mint egy falat kenyér… Gyerekkoromban is utáltam, a húgom meg imádta, sosem értettem, hogy lehet szeretni egy ekkora low budget gagyit. :D

  4. Óriás bukta lesz, nem látom hogy visznek majd be elég embert pedig az en gyerekkoromban ment a tv-ben.

  5. a régiből is csak amy jo johnsonra emlékszem, amúgy erősen felejthető filmek voltak, ettől sem várok többet

  6. Puffin: +1
    Ott még jogos is lenne a remake, azok az effektek nem igazán sikerültek időtállóra :)

  7. Én óvodás koromban néztem a super rtl-en egy sorozatot, talán a Mighty Morphin Power Rangers-t (ez hasonlít rá legjobban, de már megkoptak az emlékek). Nekem akkor mocskosul tetszett. Aztán valamikor elemiben is belefutottam, és kifolyt tőle a szemem.
    Ez maximum 7 éves korig ajánlott, de addig minden kissrác kedvence lehet. Ha néhány velem egyidős szülő az emlékek hatására elviszi rá a gyerekét, akkor pár miska bevétel még lehet, de bárhogy is nézzük, ez hatalmas bukta lesz.

  8. @evil9: Netflix csinál belőle sorozatot, múltkor még a Junkien is volt róla hír.

  9. mindig úgy gondoltam valamit sok év után is érdemes elő venni…nah ez nem az! XD

  10. Ezt azért neztem mert utana jött valami ami erdekelt is. Remélem dzsipszi déndzsörnél jobb lesz. Amugy bendzsit ide. (power kapitányt szetettem)

  11. Én imádtam gyerek koromban a régit, még most 26 évesen is simán tudnék rajta szórakozni,de ez nagyon sz.rul néz ki. Nem értem, hogy miért nem lehet azokat a ruhákat alapul, venni és csak picit igazítani a kor követelményeihez. Pl. abban a kisfilmben, amit egyszer ti is kitetteket régebben minden passzolt.

  12. Kicsit Vasemberesek ezek a ruhák nem?

    Amúgy kiskoromban én is néztem a német RTL-en vagy hol ment, akkor jól szórakoztam rajta.
    A filmet is megnézem majd szerintem, de csak otthon. Vagy max egy moziünnepes 590 HUF-os árral. :)

    Power kapitány filmet a népnek! Ez is durva volt. :)

  13. Kiskoromban imádtam, múlt hónapban pedig megtaláltam Netflixen az összes amcsi részt (nem csak a Mighty Morphint). Így utólag rém gagyi, de tökéletes guilty pleasure, már csak a nosztalgia miatt is meg fogom nézni ezt is, agykikapcsolós-röhögős filmnek elmegy a többi szuperhősös mellé.

  14. @Balázs: a James Van Der Beek-es bootleg universe-ös videóra gondolsz? Az tényleg király volt, egy olyan hangulatú egész estés simán versenyképes lehetne.

  15. Sztem jó lesz bár a régi se volt rossz én azért bátran ajánlanám mindenkinek a mostani Robotzsarunál csak jobb lehet

  16. Odakint a szokásos szexizmus hiszti van, úgy látszik még nem unják ezt a mindenen csomót keresni hülyeséget. A képről nem tudom mit gondoljak, de szerintem nem én vagyok a célcsoport, mert már 12 éves koromban sem érdekeltek ezek az ugri-bugrik. De szerintem lesznek sokan, akiknek ez nagy nosztalgia film lehet. Ha meg tényleg jó lesz, majd megcsekkolom én is.

  17. Én láttam gyerekként moziban a Mighty Morphin’ Power Rangers című 95-ös filmet.Akkor imádtam tizenpár évesen.Ha megnézitek a trailerét akkor látjátok,hogy mai technikai szinten egy ilyen szörnyes-robotos marhaság bőven elfér a Transformersek,szuperhősök és Kaijuk mellett.

    Simán lehet siker.A kritikusok rémálma lesz,de a gyerekeket és néhány felnőttet érdekelhet a dolog.

    Ilyesmi lesz szerintem csak szebben néz majd ki:

    https://www.youtube.com/watch?v=yVJYRsCIzWE

  18. Wierzbowski: Igen, tiszta Guyver. Bár az nem most volt, illene azért kicsit ráfeküdni a designra.

  19. DOH vasember-Gyver design :D

    Ui.: Akkor nem csak én voltam aki elsőre aGyver-re asszociáltam :D

  20. A testpáncél design qrva jók de a sisak designok nagyon tréek kivéve a vörös rangerét…

  21. Gyerek koromban oda meg vissza voltam, érte, kicsit vissza néztem felnőtt fejjel, hát elég gagyi, de az akkori lehetőségekhez mérten viszont elég magas szinvonalű, főleg ha mellé teszek egy űrgammákat :D
    Szerintem igenis kellenek az ilyen filmek is, igény van rá, lehet h nem akkora mint a jelenleg futó képregényfilmekre, de akkor is bőven van helyük 5-10 évente a vásznon :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.